Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám érettségimet lefordíttatni angolra (1 db)

Hol tudnám az érettségimet lefordíttatni angolra?

Legjobb válasz: fordító irodában!

fordító irodában!
Azért az elõzõ válasz kicsit pontatlan. Mert nem bármelyik fordítóirodában, hanem kizárólag az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Iroda Zrt. az aki neked hiteles fordítást tud készíteni. Gondolom nem csak "úgy" kell az érettségid angolul, ha pedig hivatalos dologhoz kell, akkor ez az egyetlen járható út. http://www.offi.hu
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
De ha hivatalosan kell valamelyik országba akkor nem mindegy az sem hogy hova kell. pl angliába vagy amerikába vagy más angol nyelvterületen kell mindenhol más az értékelési rendszer és nem elég egy fordítás a jegyeket úgy kell lefordítaniuk hogy az ottani jegyrendszernek megfelelö legyen. a németeknél pl pont fordítva van az 1-es a legjobb jegy.
''De ha hivatalosan kell valamelyik országba akkor nem mindegy az sem hogy hova kell. pl angliába vagy amerikába vagy más angol nyelvterületen kell mindenhol más az értékelési rendszer és nem elég egy fordítás a jegyeket úgy kell lefordítaniuk hogy az ottani jegyrendszernek megfelelö legyen. a németeknél pl pont fordítva van az 1-es a legjobb jegy.'' Pajtás, ha láttál már érettségi bizonyítványt (pl. ismersz valakit, akit ismer olyat akinek van...;-]), akkor tudhatod, hogy nem azt írják bele, hogy Matematika: 4-es, hanem azt, hogy Matematika: jó. A fordító nem tesz más mint, hogy lefordítja, Mathematics: good, stb. Nem kell neki átszámozni meg megsaccolni, hogy ez 15 fokú skálán hanyas/hányas/(hányás:) /stb. Comprende? :)
http://www.webfordito.hu, ennél egyszerûbb módja nincs szerintem:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mennyi az esélye hogy külföldön el tudok helyezkedni egy Óbudai Egyetemen végzet Villamosmérnöki diplomaval? Nemsokara végzek az egyetemen nem vagyok az a zseni tipus aki mindenhez konyitana de nagyon szolgalmas és kitartó diak vagyok.

Szeretnek külföldön kamatoztatni a tudasomat, esetleg nemetorszagban. Mannyi az esélye hogy ott kapok munkat? Meg szeretnek egy msc is elvégezni külföldön ha felvesznek. Akinek volt mar hasonlo élmenye vagy valamilyen tanacsa az kérem irjon.

3

Szerintetek Oroszországba meddig tanulhatnak a gyerekek?

Nem kell pontos dátum...

2

Szeptembertol a kisfiamat szeretnem Stuttgartba hozni, alsotagozatos Iskolazassal lakasberlessel kapcsolatban lenne kerdesem. Van valakinek tapasztalata?

2

MEXT vizsgán mennyire számít a japán nyelvtudás?

0 japán nyelvtudással kiválaszthatnak? Mivel a kiválasztottak számára 1 éves japán nyelvkurzussal kezdődik az ösztöndíj.

5

Valaki jelentkezik idén a MOGYE-ra Magyarországról? Én gyógyszerész karra jelentkezem és jó lenne nem egyedül belevágni!

3

Üdv, Néktek! :D Szerintetek ez lehetséges?

Én, mint magyar állampolgár tudok-e jelentkezni Németországi vagy Ausztriai egyetemre úgy, hogy lehetőleg ott is fejezzem be? Tehát, nem 1 vagy 2 félévet szeretnék ott tölteni, hanem az egész képzést ott szeretném elvégezni. Kelle-e esetleg valami plusz, pl. egy nyelvvizsga vagy valami papír, ami szükséges ehhez? A válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha Marosvásárhelyre mennék tanulni (orvosi), akkor meg lehet csinálni, azt, hogy ott elvégzem az első évet, majd átjövök Magyarországra?

0

Olcsó nyelvtanfolyam vagy diákmunkára lehetőség Angliában? 16/L

nyelvet szeretnék tanulni angliában idén nyáron. kb 3-4 hétre mennék ki és nem szeretnék százezreket kiadni. tudom hogy picit későn van, de nagyon szeretnék és sehol nem találok semmi jót (olcsón) :/ volt kinn valaki, aki tudna segíteni nekem? az is jó lenne ha családnál lennék és az ő gyerekük meg majd jönne hozzánk. még akár önkéntesnek is kimennék, könnyebb munkát ingyen vállalnék (persze akkor a költségeimből valamennyit át kéne vállalniuk), de nagyon szeretnék, és nem érdekel, hogy keresek-e vele vagy nem, tanulni szeretnék és világot járni! köszönöm :)

0

Hogy fordítsam le angolra ha még a régi bolognai előtti rendszerben végeztem?

Bölcsészkaron két nyelv szakon 4 évet, plusz egy évet végeztem tanár szakon. De mivel ez még a bolognai rendszer előtt volt, nem tudom hogy fordítsam le angolra. Úgy érzem ha lefordítom mesterképsének (MA-nak) akkor az nem teljesen igaz. Bár tény hogy összességében az is 5 év, de...nem hazugság ez? Valószínűleg le kell majd fordíttatnom a diplomám is valahol és lepecsételtetni, hogy hivatalos legyen, de nem tudom ők is hogy fogják fordítani,meg kellene egyeznie azzal, amit az önéletrajzomba írok...valaki csinált már ilyet?

1

Mi a véleményetek az EF nyelviskoláról? (EF International Language School)

Esetleg valaki tanult már nyelveket ezzel az iskolával? Van valakinek bármilyen tapasztalata? Merre voltatok?:) Engem a 9 hómapos, egész éves tanfolyam érdekelme! Minden vélemény érdekel!:)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!