Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám érettségimet lefordíttatni (1 db)

Hol tudnám az érettségimet lefordíttatni angolra?

Legjobb válasz: fordító irodában!

fordító irodában!
Azért az elõzõ válasz kicsit pontatlan. Mert nem bármelyik fordítóirodában, hanem kizárólag az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Iroda Zrt. az aki neked hiteles fordítást tud készíteni. Gondolom nem csak "úgy" kell az érettségid angolul, ha pedig hivatalos dologhoz kell, akkor ez az egyetlen járható út. http://www.offi.hu
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
De ha hivatalosan kell valamelyik országba akkor nem mindegy az sem hogy hova kell. pl angliába vagy amerikába vagy más angol nyelvterületen kell mindenhol más az értékelési rendszer és nem elég egy fordítás a jegyeket úgy kell lefordítaniuk hogy az ottani jegyrendszernek megfelelö legyen. a németeknél pl pont fordítva van az 1-es a legjobb jegy.
''De ha hivatalosan kell valamelyik országba akkor nem mindegy az sem hogy hova kell. pl angliába vagy amerikába vagy más angol nyelvterületen kell mindenhol más az értékelési rendszer és nem elég egy fordítás a jegyeket úgy kell lefordítaniuk hogy az ottani jegyrendszernek megfelelö legyen. a németeknél pl pont fordítva van az 1-es a legjobb jegy.'' Pajtás, ha láttál már érettségi bizonyítványt (pl. ismersz valakit, akit ismer olyat akinek van...;-]), akkor tudhatod, hogy nem azt írják bele, hogy Matematika: 4-es, hanem azt, hogy Matematika: jó. A fordító nem tesz más mint, hogy lefordítja, Mathematics: good, stb. Nem kell neki átszámozni meg megsaccolni, hogy ez 15 fokú skálán hanyas/hányas/(hányás:) /stb. Comprende? :)
http://www.webfordito.hu, ennél egyszerûbb módja nincs szerintem:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen osztályzatok vannak a német egyetemeken?

csak mert ilyesmit láttam, hogy 1.7 meg 1.3, ez mit jelent?

1

Tudtok mondani olyan országokat a világban, ahol tizes skálán (1-től 10-ig) osztályoznak? Olaszországról tudok.

11

Ha egyetemet végzek külföldön dolgozhatok ott?

ha felvesznek egy amerikai egyetemre diák vízummal, elvégzem, és találok munkát maradhatok ott munkáltatói vízummal, igényelhetek állampolgárságot, vagy haza kell jönnöm?

3

Magyar ösztöndíj külföldre?

Valamelyik nap olvastam, hogy a hallgatók kaphatnak ösztöndíjat, hogy külföldön tanulhassanak, de most nem találok róla semmi pontos információt. Valaki tudna segíteni?

3

Melyik országban lehetséges angol nyelven orvosira menni és ezek közül melyik a legjobb?

Tudnátok esetleg linkeket is küldeni? Szerintetek érdemes lenne kimenni orvosira?

4

Melyik a legolcsóbb bentlakásos suli angliában?

5

Ha Angliában szeretnék tanulni és itt leérettségizek, akkor milyen egyéb dolgok szükségesek hozzá, hogy kint tanulhassak?

Azt tudom, hogy Cambridge advanced/professional level exam, vagy IEFTS nyelvvizsga kell, de ezen kívül mi más kellhet még? Kell valami külföldi vizsgát is tenni vagy csak leadom a jelentkezésem a UCAS-nak és kész?

4

Voltál már külföldi nyelvtanfolyamon? Elmesélnéd, mit takar egy ilyen egész pontosan?

Szeretnék nyáron 3 hetet tölteni Olaszországban, egy nyelvtanfolyam keretei között. De nincs megadva, hogy konkrétan mire lehet számítani, hogyan tanítanak, mennyi leckét adnak stb. Jó nyilván ezt Ti sem tudjátok, de remélem van némi párhuzam nyelvtanfolyam és nyelvtanfolyam között külföldön, így ezért érdekelne, hogy Ti milyen tapasztalatokat szereztetek ott.

0

Hol vannak a német gyerekek, ha nem oviban?

Olvastam, hogy a német gyerekek7 %-a jár oviba. Hol vannak akkor 6 éves korukig, míg a szül?k dolgoznak?

3

Ausztriában milyen táncművészeti főiskolák vannak és hol?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!