Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám érettségimet (19 db)

Hol tudnám megnézni az idei magyar érettségi feladatlapjait és megoldásait? 17/L.

Legjobb válasz: http://www.oh.gov.hu/index_erettsegi_2011.php - itt lesz majd holnap reggel 8-tól elérhetõ a matek is

http://www.oh.gov.hu/index_erettsegi_2011.php - itt lesz majd holnap reggel 8-tól elérhetõ a matek is

Ha kereskő szeretnék lenni és már meg van az érettségim, utána hol tudnám Debrecenben kitanulni ezt a szakmát?

Tapasztalotak, személyes véleményeket várok. Azok írjanak, akik maguk is ezt a szakmát választották, vagy most tanulják.

Legjobb válasz: Felnõttképzésben, kereskedõ - boltvezetõ (ez 2 tanfolyam) tanfolyamon. Debrecenben nem tudom, hol van, Borsodban tudok. Keress rá a neten, hogy kereskedõ tanfolyam, Debrecen. Kb 60-65 ezer forint egy ilyen tanfolyam a könyvekkel, vizsgadíjjal.

Felnõttképzésben, kereskedõ - boltvezetõ (ez 2 tanfolyam) tanfolyamon. Debrecenben nem tudom, hol van, Borsodban tudok. Keress rá a neten, hogy kereskedõ tanfolyam, Debrecen. Kb 60-65 ezer forint egy ilyen tanfolyam a könyvekkel, vizsgadíjjal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Hol tudnám megnézni az emelt szintű kémia érettségi kísérletek elmagyarázásait?

Legjobb válasz: fogalmam sincs, de ha van konkrét kérdésed kísérlettel kapcsolatban, írj egy üzit, vszeg még vágom :D (májusban emelteztem)

fogalmam sincs, de ha van konkrét kérdésed kísérlettel kapcsolatban, írj egy üzit, vszeg még vágom :D (májusban emelteztem)
http://slashfic.hu/index.php/tetelek-jegyzetek-elemzesek/kem.. itt van párhoz magyarázat, esetleg van egy könyv, amihez van egy cd és abban elmagyarazzák a nagyrészét, ha kell a címe megkeresem. Utolsó(és elsõ:P), esetleg ha kell valami segítség a maradékokban akkor nekem is segítenél? :)
Czirok Ede könyvében. Ebben 60 kísérlet van leírva, nagy része követelmény is. kémiaérettsegi.hu fórumán is vannak magyarázások + neten még a weblamboratorium honlapján vannak kísérleetmagyarázatok, amiket ismerek

Hol tudnám megtalálni a rajz és vizkult érettségi műtárgylistájának elemeit?

Van néhány - leginkább modern - alkotás, amiről nem találtam képet, és holnap lesz az érettségi, úgyhogy meglehetősen fontos lenne... :) Például ezek: 354. (Claes) Oldenburg: Ruhacsíptető, acél, 1974. (USA, mggy.) 358. Bak Imre: Ismert történet II., 1984. vagy Tao 1993. (Budapest, Ludwig) 359. Bukta Imre: Hajnali szabad permetezés, 1985. (Budapest, Ludwig) 361. Mauer Dóra: Hommage à Joseph Hoffmann, 1990. (Budapest, Ludwig)

Érettségi eredményeket hol tudnám meglesni?

Mármint felrakják valahova az eredményt netre (nem a suli honlapra gondolok hanem az oktatási hivatalba esetleg belépni valami kóddal vagy hasonló), ha tanulói jogviszony nélkül érettségiztél (újra)? Vagy marad a megtekintés időpontja júniusban...

Legjobb válasz: kérdezd meg melyik tanár javítja ,hátha hamar kész lesz vele és megtudhatod.

kérdezd meg melyik tanár javítja , hátha hamar kész lesz vele és megtudhatod.
Azért van a megtekintés, mert akkor lehet megnézni, nem rakják fel sehová.
csak a megtekintés van
ncore! :) fentvan, megnéztem.
Szia! Nem tudnád nekem belinkelni a torrentet? Nagyon fontos lenne!

Hogy sikerült az angol érettségitek? Hol tudnám még ma megnézni a megoldásokat?

Legjobb válasz: 70 pont lett az olvasott-hallott szövegértésben meg a nyelvhelyességben, a levélre meg olyan 30 pontot saccolok mert jól sikerültek, szóval azt mondanám 100 pontom lesz:D

70 pont lett az olvasott-hallott szövegértésben meg a nyelvhelyességben, a levélre meg olyan 30 pontot saccolok mert jól sikerültek, szóval azt mondanám 100 pontom lesz:D
A tutit csak holnap reggel 8 után a http://www.om.hu lapon az érettségiknél.
A kérdező hozzászólása: köszi, de kinek hogy sikerült :D ???
A kérdező hozzászólása: Az mennyi %ban?
85% körül asszem
A kérdező hozzászólása: Nekem kb 80 de úgí h nincs bennea levél. Remélem h a szóbelivel még fentebb tornászom XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!