Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnák olcso használt (24 db)

Hol tudnék olcsó, használt kajakot venni?

Akár internetes helyeken is...

Legjobb válasz: Milyet akarsz? k1, k2, sit on top, pontom, üvegszál, PET, felfójható? Mire kell? Jó a használt, vagy csak új kell? Ezt döntsed el, aztán jöhet a google, de ha gondolod segítek... :)

Milyet akarsz? k1, k2, sit on top, pontom, üvegszál, PET, felfójható? Mire kell? Jó a használt, vagy csak új kell? Ezt döntsed el, aztán jöhet a google, de ha gondolod segítek... :)
A kérdező hozzászólása: http://hun.kayakpaddling.net/ ezt ajánlom neked is! Sokat segít ez is
A kérdező hozzászólása: Sajnos eddig én is csak ilyenekkel mentem... ezért félek egy kicsit a beülõstõl... de majd csak megtanulom! Egyébként az ilyen sit on topról való leeséshez tehetség kell, azok tényleg elég masszívak. Köszönöm a sok segítséget!
Na ez az amit nem tudok, mert én idáig csak snookyval :) , illetve sit on top-pal mentem. Azt viszont tudom hogy a beülõs sport kajakok sokkal hamarabb borulnak. A mostani sit on top kajakok szinte elsüllyeszthetetlenek, és nagy részüknek "trimarán" kialakítású az alja. Ez hatalmas stabilitást ad nekik, egy kettõben még nyugodtan fel is lehet állni... http://www.kajakshop.hu/
A kérdező hozzászólása: Igen, inkább beülõset vennék, viszont attól egy kicsit én is tartok, hogy nem fogok majd tudni visszamászni, habár kiúszni kitudnék a partra, de nem akarnám otthagyni a kajakom... köszönöm a segítséged, sokat megtudtam! :) Még egy utolsó kérdés... a beülõsbõl nagyobb eséllyel fordul ki szerinted az ember?
Amit írok az csak az csak az én elképzelésem. Lehet hogy így van, lehet hogy nem, tehát ne vedd készpénzek.... Én igazából sit on top kajakokat nézegettem, az oka az hogy ha borulok akkor leesek róla, majd visszamászok. Nem tudom hogy forduljak vissza egy beülõs kajakkal, és félnék hogy megfulladok... Az hogy vizes leszel az biztos! Az evezõn folyik vissza a víz végig a karodon, illetve csöpög a gatyádra, illetve alád. Ettõl függetlenül megfelelõ felszereléssel és öltözékkel akár még télen is lehet evezni, persze ha nincs jég. Én beszéltem egy kajakos horgásszal, õ alapból ha nem nagy melegbe pecázik akkor vízálló öltözetbe van, alatta pedig a megfelelõ mennyiségû melegruha. Õ még õsz végén is kimegy a vízre! Evezni lehet edzõ nélkül is! Viszont ha beülõs a kajak akkor érdemes egy két csínyt megtanulni. A fent említett félelmeim miatt! :)
A kérdező hozzászólása: valamint többen is azzal riogatnak, hogy csak nyáron ûzhetõ sport, mert hidegebb idõben ha tele megy vízzel, megfázik az ember. Egyáltalán mennyire meg tele vízzel? Persze ha az ember végig evez, biztosan fröcsköl, de gondolom ehhez kell a hullámkötény, valamint én edzõ és segítség nélkül kezdeném, gondolom ez nem lehetetlen feladat, ugye? :) köszönöm az eddigi segítséged!
A kérdező hozzászólása: Tehát a hobbi szint nekem kimerül abban, hogy van a közelben egy Csónakázó tó, meg esetleg nyáron a Balatonban. Milyen felszerelést ajánlanál? Ami tényleg szükséges a hobbi szinthez... mennyire létfontosságú a hullámkötény?
Kérdésed az lehet, legfeljebb nem tudok rá válaszolni... :) Megmondom õszintén hogy én is most vagyok a vásárlás elõtt, csak nekem horgászatra kell. Igaz már elég sokat olvastam róla, illetve sokat keresgettem is. Természetesen ha tudok akkor szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, közben találtam egyet. Csak hobbi szinten szeretnék evezni, lehetne még pár kérdésem?
hajoeladas.hu hajomania.hu itt nézz szét. Néha látom hogy piszkos nagyokat alkudnak!

Hol tudnék olcsón használt koraszülött babaruhákat venni?

Sok webáruházat átnéztem, de 44-50-es ruhákból csak pár darab van, pk-el együtt már húzós az ára...

Legjobb válasz: Hát szerintem ezekböl van a legkevesebb. eleve a boltokban nagyon ritka ilyet kapni, és szerintem akinek 50-es kell sem vesz túl sokat, mert sokáig korházban van a baba, majd ha kicsit nagy is de rá adja az 56-st otthon.

Hát szerintem ezekböl van a legkevesebb. eleve a boltokban nagyon ritka ilyet kapni, és szerintem akinek 50-es kell sem vesz túl sokat, mert sokáig korházban van a baba, majd ha kicsit nagy is de rá adja az 56-st otthon.
Én a KIK-ben látok mindig ilyen pici ruhákat.
Mi voltunk babaexpon ott 100Ft-ért vettünk body-kat.Nem is látszik, hogy használtak.Rugdalózókat 300 és 500Ft körül.Tényleg nagyon jó állapotban vannak, hisz egy pici baba olyan keveset használja ezeket a kis ruhákat, hogy nincs idejük elhasználódni sem.Egyébként még bababizományiban érdemes körülnézni.Ott is hasonló árak vannak.Legalább is itt felénk. veszprémi 32 hetes kismama
Gyõrben a Háda tele van 44-46-os bodykkal, persze mikor a lányomnak kerestem 3 éves nem volt egy szem sem, én akkor a H&M-ben vettem pár darabot.
Nálam, van egy pár darab.Küldök képet, ha érdekel.
én angol turiban meg Reálban is láttam 40-44-es méreteket.
Én múltkor a Háda turkálóban rengeteg pici ruhát láttam, 43- 46 cm-eseket. Nagyon szép állapotban. (a keleti és a blaha között)
Angol turikban mifelénk van egy csomó (Pécsen élek). Szerintem máshol is lehet, hogy van :)
Szia! Én sok mindent vettem a vaterán, teszveszen. Tehát : vatera.hu
ineternetes aukciós portálokon is körülnézhetsz
A kérdező hozzászólása: Babaexpo a közelünkben novemberben lesz újra sajnos... Köszi a válaszokat!
A KIK-ben sok pici ruha van, ott mindig látok és nagyon aranyosak! Meg ha bababizományiban vagy turiban jársz ott is találni fogsz pici ruhákat. Mást nem tudok ajánlani, ezeken a helyeken biztosan van.

Szolnokon hol tudnék olcsó használt babaruhát venni?

Legjobb válasz: Én teszveszen és vaterán szoktam a kislányomnak vásárolni. Sokszor sokkal olcsóbb mint a bababoltok. fõleg, ha csomagba veszem. Postázva is kérhetem és akkor még menni se kell sehova érte. Nekem nagyon bevált, amit pedig kinõttünk teszem fel én is.

Én teszveszen és vaterán szoktam a kislányomnak vásárolni. Sokszor sokkal olcsóbb mint a bababoltok. fõleg, ha csomagba veszem. Postázva is kérhetem és akkor még menni se kell sehova érte. Nekem nagyon bevált, amit pedig kinõttünk teszem fel én is.


Hol tudnék olcsón használt adagolót venni 90-es Ford Transithoz?

És mennyi lenne az az olcsó?

Legjobb válasz: Itt nézd meg: http://www.cromax.hu/ Ha hívod õket, akkor csak a Fehérvári úti üzletüket hívd! Oda járok én is. Nagyon korrektek. Ami nincs azt megpróbálják beszerezni. http://www.cromax.hu/index.php?action=fehervari

Itt nézd meg: http://www.cromax.hu/ Ha hívod õket, akkor csak a Fehérvári úti üzletüket hívd! Oda járok én is. Nagyon korrektek. Ami nincs azt megpróbálják beszerezni. http://www.cromax.hu/index.php?action=fehervari
A kérdező hozzászólása: Köszi, õket ismerem. Valóban jó hely. Náluk most nem találtam.

Hol tudnék olcsón venni használt gyerekruhát? Ezzel szeretnék foglalkozni. Így nagyon olcsón kéne vennem, hogy megérje

Legjobb válasz: nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :) más kilós háda is sztem ilyen lehet

nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :) más kilós háda is sztem ilyen lehet
amiröl te beszélsz az biztos hogy háda? mert pesten kg háda 3000 ft /kg áru csere elött szokott a központi hádában 1500ft/kg napok lenni de villám gyorsan elfogynak a jobb cucok onét.
biztos, hogy a háda, Pécsett ennyi az ár [link] azóta elköltöztek, és 100ft-tal nõtt a napi ár ruháknál, cipõknél többel, de így se drága
ez a háda ? [link] mert ez kg de nem ennyi az ára amit te irsz.
pécsen csak 3 háda van és csak kg vagy egyedi áras van .
nem, nem ez, ez vállfás, csak a lakástextil van kiló árban. De most miért kell vitatkozni??? Hetente ott vásárolok majdnem! -.-" de parancsolj! ez a régi hely, innen átköltöztek a pirossal jelölt helyre ( az épület oldalába), és +100-at emelkedtek az árak... [link] remélem ez eléggé alátámasztja a mondandóm...
5ös, már 4, nyílt egy a plázában is, az is vállfás :) Amit én küldtem (1), amit a válaszoló (2), a Régió mellett (3) és a Plázában (4) :)
de amúgy kedves kötekedõ, ha már bizonyítgatni próbálsz, legalább olvass!! "Elegáns márkájú divatos felnõtt-, gyermekruhák és kiegészítõk (cipõ, fehérnemû, táska, játék, stb.) darabáron. <--- ez itt a lényeg, aranyapám ha nem értenéd a célzást... Lakástextil: 2990 Ft/kg" sikerült felfogni????

Hol tudnék olcsó (10000-40000 ft) trial biciklit venni? Ha lehet ne legyen használt de az se nagy baj ha az.

Legjobb válasz: használtba is alig kapsz ennyiért ráadásul azok is nem bírnák a triált ,nem hogy újba. Szerintem olyan 60 körül lehet használhatót venni http://bolha.testbike.hu/aprok.php?cid=112&pstart=0&pstep=50..

használtba is alig kapsz ennyiért ráadásul azok is nem bírnák a triált , nem hogy újba. Szerintem olyan 60 körül lehet használhatót venni http://bolha.testbike.hu/aprok.php?cid=112&pstart=0&pstep=50..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ

Hol tudnék olcsó, esetleg használt FILMES fényképezőgépet venni?

Nem online gondolok, hanem esetleg fényképészetben vagy ilyesmi. Kérlek segítsetek, nagyon elkéne már egy új!! :-D Illetve érdekelnek a poladroidok is.

Legjobb válasz: http://www.expressz.hu/foto_videokamera/filmes_fenykepezogep/

Vagy a Vatera.hu
Most mondta, hogy nem online! Megáll az eszem! Hova valósi vagy? Akkor talán tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: debrecen :-)
Pech, nem vagyok Debreceni. Ez talán segít valamit: http://aprod.hu/muszaki-cikk-elektronika/fenykepezogep-video..
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag elmegyek akárhova ha jó kis fényképezõ az, szóval kivele..:)
Mondjuk bármit mondtál volna, a válasz nagy valószínûséggel pech lett volna, mert csak pár helyen tartózkodok. X) Én a Panasonic kamerát, meg az állványt pl Hevesen vetten az Euronics-ból.
nekem van egy filmes fényképezõm vadi új csak film nincs hozzá békés megyei vagyok ha érdekel írj

Hol tudnék olcsón nagy mennyiségű bálást venni? (használt ruha ) Dél alföld

Legjobb válasz: Melyik városban vagy? Mi is az Alföldön lakunk, tudok neked sokat ajánlani. Minõséget is tudok. Te most nyitsz? Nekem volt üzletem, de most gyesen vagyok, és becsuktam. Konkrétan bálákat szeretnél venni, vagy nem feltétlenül? Mert azok olyan 350-500 kg-sak.

Melyik városban vagy? Mi is az Alföldön lakunk, tudok neked sokat ajánlani. Minõséget is tudok. Te most nyitsz? Nekem volt üzletem, de most gyesen vagyok, és becsuktam. Konkrétan bálákat szeretnél venni, vagy nem feltétlenül? Mert azok olyan 350-500 kg-sak.
A kérdező hozzászólása: Szia Szeged és környékére gondoltam, hát igen bálát szeretnék venni.
Igazából én az olx-en beírtam, hogy ruha, és eladó, és ott rengeteget dobott ki. Van Szécsényben, Balassagyarmaton, Dunakeszin pl. A Dunakeszi áraiban benne van a szállítás is. A többinél ráadásul ha veszel egyet, + egyet kapsz, 2 bálától õk is leszállítják. Sajnos legjobb tudomásom szerint pontos elérhetõséget nem írhatok itt az oldalon, de ha ott nem találod, akkor állítsd be a privát e-mail küldési lehetõséget, és akkor elküldöm az elérhetõségüket. Szeged környékén én sem tudok bálásat.

Nyíregyházán hol tudnék olcsón pelenkázófeltétet venni? Nem szeretnék 5000-et adni érte. Használt is érdekelne.

Legjobb válasz: Vagy esetleg a vasvárin van két bababizi is. de nézz szét a teszveszen, vaterán is. Bevallom nekem drágának tûnik a fehér dombház alatti bolt. párszor akartam ot vásárolni, de meggondoltam magamat és megvettem olcsóbban máshol.

Vagy esetleg a vasvárin van két bababizi is. de nézz szét a teszveszen, vaterán is. Bevallom nekem drágának tûnik a fehér dombház alatti bolt. párszor akartam ot vásárolni, de meggondoltam magamat és megvettem olcsóbban máshol.
A fehér dombház alatt van az amerikai bababolt, én ott vettem egy szépet és nagyot 3600-ért.
A kérdező hozzászólása: Az az, ami a Kelet Áruházzal szemben van?
Igen. Egy pici bababolt az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Keresek használt középiskolai tankönyveket, eddig kettőt sikerült beszereznem. Hol tudnék olcsón venni? Bőv. Lent.

Ami még hiányzik:Sokszin? matek 11-es,kódja: MS-2311T

Legjobb válasz: Egy kimaradt: Szövegértés,szövegalkotás 11-12. évfolyam. Hajas Zsuzsa,és Pedellus tankönyvkiadó!

A kérdező hozzászólása: Egy kimaradt: Szövegértés, szövegalkotás 11-12. évfolyam. Hajas Zsuzsa, és Pedellus tankönyvkiadó!
épp most írtam valakinek a http://www.eladomakonyvem.hu oldalt, ajánlom neked is, hátha sikerrel jársz!
Nekem megvan a magyar nyelv és kommunikáció tankönyv és a munkafüzet is. A Közgazdaságtan tankönyv is megvan, de a kód nem egyezik, pedig ez is az. Az enyémnek a kódja:NT-58263/I/1, amit te keresel az 2-essel végzõdik. Megadok egy vaterás oldalt, amin megtalálod a magyar nyelv és komm. könyvemet. http://www.vatera.hu/magyar_nyelv_es_kommunikacio_11_12_evfo.. http://www.vatera.hu/magyar_nyelv_es_kommunikacio_munkafuzet..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A magyar nyelv és kommunikáció tankönyv és a munkafüzet megvan, a közgazd.tan is, már csak az Üzleti gazdaságtan 11.-es hiányzik! Akinek van, szóljon, írjon! Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!