Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnák olcso (514 db)

Hol tudnék olcsón jó futócipőt venni (alkalmanként 5km távra)?

Legjobb válasz: Olcsón jót? Sehol. Legalábbis, ha nem akarod szétbarmolni az izületeidet. Olvasd el ezt: http://www.futanet.hu/cikk/a-tokeletes-futocipo Ha nem érdekel, akkor menj el a decathlonba aztán vegyél valamit olcsót.Ha ez csak egy hirtelen fellángolás, akkor úgy is mindegy, hogy miért hagyod abba, legalább lesz érved, hogy nem bírja a térded vagy a bokád. (Mert a szar cipõnek ez lesz az eredménye, még akkor is, ha Te csak "alkalmanként" akarsz futni.) Ha érdekel, akkor döntsd el, hogy milyen talajon futsz, mennyit, pronáló, szupináló vagy neutrális a lábad, gondolj egy számmal nagyobbra, mint amilyen nagy a lábad és válassz itt: http://futocipok.com/ferfi.html

Olcsón jót? Sehol. Legalábbis, ha nem akarod szétbarmolni az izületeidet. Olvasd el ezt: http://www.futanet.hu/cikk/a-tokeletes-futocipo Ha nem érdekel, akkor menj el a decathlonba aztán vegyél valamit olcsót.Ha ez csak egy hirtelen fellángolás, akkor úgy is mindegy, hogy miért hagyod abba, legalább lesz érved, hogy nem bírja a térded vagy a bokád. (Mert a szar cipõnek ez lesz az eredménye, még akkor is, ha Te csak "alkalmanként" akarsz futni.) Ha érdekel, akkor döntsd el, hogy milyen talajon futsz, mennyit, pronáló, szupináló vagy neutrális a lábad, gondolj egy számmal nagyobbra, mint amilyen nagy a lábad és válassz itt: http://futocipok.com/ferfi.html
az olcsó, vacak, összevissza csicsázott, légpárnázott, parasztvakításos, csak valahogy adjuk el helyett, tapasztalatom szerint sokkal jobb, ha egyszerû tornacipõben futsz. az ember úgyis mezítláb futásra lett kitalálva, a tornacipõ majdhogynem ugyan az.

Hol tudnék olcsón venni Smart trike 3:1-ben biciklit venni olcsón?

Legjobb válasz: Szia mi a kislányunknak a tescoban vettük 15990.-ft piros fekete ! De én a vaterán már láttam ugyan ilyent 5-6 ezer ft-ért.Ha olcsón szeretnél akkor nézd meg a használt oldalakat!

Szia mi a kislányunknak a tescoban vettük 15990.-ft piros fekete ! De én a vaterán már láttam ugyan ilyent 5-6 ezer ft-ért.Ha olcsón szeretnél akkor nézd meg a használt oldalakat!
Nekem ez van amit fél éves kortól lehet használni. Amit írtam ezért 4:1-ben. Dönthetõ. júniusban vettük a Brendonban. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/38192?storetype=s..
Szia mi márciusban vettük !A miénk így néz ki! http://www.arukereso.hu/gyermekjarmuvek-c4043/smart-trike/le..
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Mennyiért gondolnád eladni?Illetve képet mindegy lehet katalógus kép is be tudnál linkelni, hogy-hogy néz ki?Köszönöm!
Elnézést, ez van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/36307?storetype=s.. Valóban, többfajta van ebbõl...
Szerintem erre gondolt a kérdezõ: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/36292?storetype=s.. Sajnos, nem tudom, én a Brendonban vettem, elég drága:( De szereti a fiam nagyon és nagyon kényelmes, mindenhová ezt visszük magunkkal, az esernyõkocsi el van felejtve:)
Én is ilyet szeretnék:)
Szia mikor akarod venni? Én a 4:1-ben lehet jövõhónapban eladnám. fekete.... 50e ft volt. szeretjük, de annyi toligánk van hogy nem látom már értelmét. egy stokke babakocsit vennék inkább és az összes másikat eladnám. ha a párom is engedi:)
A kérdező hozzászólása: agyon köszönöm, hogy válaszoltatok!Hát igen nagyon húzós az ára ezért gondoltam, hogy valahol nincs-e olcsóbban!Kedves BOGYÓ110 mikor vetted?Akciós volt a Tescoban?Köszönöm!
A tescóban ha van még mindig 15990.-nálunk itt Somogymegyében azt monták hogy szezonális hogy mikor van de kérésre rendelnek ha van a gyártónak akkor tudnak küldeni ! Igaz ez márciusban volt!
A kérdező hozzászólása: Kedves Bogyo110 ilyet szeretnék én is!Nagyon tetszik!

Hol tudnék olcsón beszerezni Adidas fekete felsőt, aranycsíkokkal?

Csak fels? kéne, de sehol sem tudtam eddig még beszerezni. Az eredeti pedig nagyon drága.

Legjobb válasz: Szia! nem tudom hogy hol laksz. Én nagyon közel lakok Jugoszláviához(Jugó).az elõzõ héten mentünk és vettem adidas fekete felsõt arany csíkokkal(eredetit)csak 1500Ft volt :) ha közel laksz hozzá szerintem megéri elmenni..nagyon sok ott a márkás ruha olcsón :)

Szia! nem tudom hogy hol laksz. Én nagyon közel lakok Jugoszláviához(Jugó).az elõzõ héten mentünk és vettem adidas fekete felsõt arany csíkokkal(eredetit)csak 1500Ft volt :) ha közel laksz hozzá szerintem megéri elmenni..nagyon sok ott a márkás ruha olcsón :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos elég messze vagyok, hogy átugorjak. Jaj de jó lett volna ha hamarabb írom ki, akkor talán megbeszélhettük volna, és tudtál volna nekem hozni. Nagyon szeretnék olyan szabadidõt már elég régóta.
A kérdező hozzászólása: Mész esetleg még mostanság?
a közeljövõben talán megyünk :) majd megdumálom a szüleimmel.Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Szolnok megyében. Ha van valami hír, akkor írnál nekem privit? És ott megbeszélhetnénk. Nagyon örülnék neki ha összejönne egy együttes.


Kézi készítésű magyar hímzett asztalterítőt keresek. Hol tudnék olcsót, szépeket találni? Várom a linkeket, sos kellene.

Legjobb válasz: Olyan,hogy magyar hímzés,nem létezik. Legalább 10-12 tájegységünknek van rájuk jellemzõ népi motívumai. Van közöttük, tarka,egyszínû vagy éppen fehér. Milyen terítõre gondoltál? Mekkora legyen a terítõ? A Népmûvészeti boltokban kaphatsz kész terítõket,de azok nem olcsók. Ha szerencséd van,akkor találhatsz olyant,aki hajlandó elkészíteni. De olcsó az sem lesz.

Olyan, hogy magyar hímzés, nem létezik. Legalább 10-12 tájegységünknek van rájuk jellemzõ népi motívumai. Van közöttük, tarka, egyszínû vagy éppen fehér. Milyen terítõre gondoltál? Mekkora legyen a terítõ? A Népmûvészeti boltokban kaphatsz kész terítõket, de azok nem olcsók. Ha szerencséd van, akkor találhatsz olyant, aki hajlandó elkészíteni. De olcsó az sem lesz.
Bizományiban, ha szerencséd van találhatsz kedvezõbb áron. Vagy még az internetes portálokat nézném meg: teszvesz, jóáron, apród.... stb. Hátha valakinek nem olyan értékes. "Sajnos" ezek pont azért mert kézi készítésû, magasak az áraik!
Olyan házilag hímzettre gondolsz, amiket a nagyszüleink készítettek?
Kalocsai Matyó Halasi lyukhímzéses Vásárhelyi Van még ezen kívül több fajta is, most ezek jutottak eszembe. Szerintem ha beütöd a keresõbe, esetleg "kidob" néhány üzletet, egyéb helyet. Egyébként használt cikkeket árusító piacokat, vagy üzleteket is felkereshetsz, hagyatékból, egyéb helyrõl származót esetleg találsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sikerült találni, Matyóhímzéses gyönyörû terítõt. Az ár nem számít most, tudom, hogy drága, de nem akárkinek lenne ajándékba. :) Köszi mégegyszer!
Háát, nézd meg : http://www.lovasok.hu ott szoktak lenni ilyenek csak nemtudom mennyiért! nézd meg. :) )
A kérdező hozzászólása: kösz már néztem..az alatt nem nagyon://
Nem tudom vagy-e facebookon, de van egy lovas csoport, ahol jó dolgokat lehet adni-venni. Ha vagy akkor a Lovasok adás-vétel-csere csoportot keresd meg és nézz körbe. Igaz, hogy postaköltséget is kell rá fizetni(természetesen csak ha nincs a közeledben az áru) de lehet jobban megéri.
Van több ilyen lovas cuccok adás-vételével foglalkozó FB csoport. Én 2-ben is benn vagyok: LOvasok adás-vétel-csere, Lovas adás-vétel & csere-bere:) 5000 alatt nem nagyon fogsz találni sem cipõt sem chapset, Decathlonban újonnan 4900 körül van már chaps is meg cipõ is. Ha magán embertõl veszed számolj a postaköltséggel meg arra, hogy ha lehet bakon keresztül utald a pénzt, én postai fizetéssel 4000Ft ért jutottam egy cucchoz, amit amúgy 2500ért vettem.
A Google-be is beírhatod, hogy "eladó lovas lábszárvédõ", vagy "eladó lovaglócipõ"
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tippeket(:

Hol tudnék olcson venni Nike air yeezy cipot ami nõi?

Legjobb válasz: Ebay, alibaba, vagy ha magyar oldalról szeretnél, akkor vatera, de ezek mind kamuk, de olcsók.

Ebay, alibaba, vagy ha magyar oldalról szeretnél, akkor vatera, de ezek mind kamuk, de olcsók.
A kérdező hozzászólása: Koszonom:)
ha nem telik eredetire nemtudom miért akarsz kamu yeezyben nyomulni az picit gáz. :)
adom a 3.-at

Hol tudnék olcsón venni használt gyerekruhát? Ezzel szeretnék foglalkozni. Így nagyon olcsón kéne vennem, hogy megérje

Legjobb válasz: nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :) más kilós háda is sztem ilyen lehet

nálunk (pécs) a ilós hádában még pénteken is csudiszép ruhák szoktak lenni. ilyenkor a ruhák kilója 290ft (ide tartoznak a gyerekruhák is, megkérdeztem). Így kb 50-70ft-rs jön ki egy átlagos kisruha, és tényleg lehet nagyon szépeket kifogni :) más kilós háda is sztem ilyen lehet
amiröl te beszélsz az biztos hogy háda? mert pesten kg háda 3000 ft /kg áru csere elött szokott a központi hádában 1500ft/kg napok lenni de villám gyorsan elfogynak a jobb cucok onét.
biztos, hogy a háda, Pécsett ennyi az ár [link] azóta elköltöztek, és 100ft-tal nõtt a napi ár ruháknál, cipõknél többel, de így se drága
ez a háda ? [link] mert ez kg de nem ennyi az ára amit te irsz.
pécsen csak 3 háda van és csak kg vagy egyedi áras van .
nem, nem ez, ez vállfás, csak a lakástextil van kiló árban. De most miért kell vitatkozni??? Hetente ott vásárolok majdnem! -.-" de parancsolj! ez a régi hely, innen átköltöztek a pirossal jelölt helyre ( az épület oldalába), és +100-at emelkedtek az árak... [link] remélem ez eléggé alátámasztja a mondandóm...
5ös, már 4, nyílt egy a plázában is, az is vállfás :) Amit én küldtem (1), amit a válaszoló (2), a Régió mellett (3) és a Plázában (4) :)
de amúgy kedves kötekedõ, ha már bizonyítgatni próbálsz, legalább olvass!! "Elegáns márkájú divatos felnõtt-, gyermekruhák és kiegészítõk (cipõ, fehérnemû, táska, játék, stb.) darabáron. <--- ez itt a lényeg, aranyapám ha nem értenéd a célzást... Lakástextil: 2990 Ft/kg" sikerült felfogni????

Hol tudnék OLCSÓN jelzőfáklyát venni?

néztem már több helyen de olcsón szeretnék venni általában 3000 ft kötül van.

Legjobb válasz: http://www.olcso.hu/ajandek_jatek/party_kellek/Triplex_Kozut.. "Ha valakit esetleg érdekel, tudok hozni közúti jelzõfáklyát. 5 perces, 4 db/csomag. Az ára 3500ft/cs." http://mondeo.hu/index.php?topic=12420.0

http://www.olcso.hu/ajandek_jatek/party_kellek/Triplex_Kozut.. "Ha valakit esetleg érdekel, tudok hozni közúti jelzõfáklyát. 5 perces, 4 db/csomag. Az ára 3500ft/cs." http://mondeo.hu/index.php?topic=12420.0

Hol tudnék olcsón új tappancsos zoknikat, harisnyákat venni/rendelni? (11hós a kislányom)

Legjobb válasz: aldiban van olcsón tappancsos zokni, de eléggé mûszûlas anyagból készült, én ezért nem vettem...

aldiban van olcsón tappancsos zokni, de eléggé mûszûlas anyagból készült, én ezért nem vettem...
Aldiban vettem, de nekünk nem tiszta mûszál, mármint nem nagyon az, erre nagyon figyelek. Biztosan mást néztünk. Én a kínaiban veszem itt nálunk, nem nyúlik el, nagyon szuper és tappancsos. :) A scamp.hun szokott lenni, de most nem tudom van-e tappancsos. Azok nagyon jó minõségûek.
Én csúszásgátló zoknit a 100 ft-os ba vettem és jó minõségû.

Hol tudnék olcsó körömnyomdát venni?

Legjobb válasz: Mi számít olcsónak? A Rossmann-ban van Essence körömnyomda, kb 1000 Ft az alapkészlet, amiben van egy lemez kb 9 mintával, egy kaparó, és a nyomda. Külön is lehet hozzá mintát venni, az 500 Ft. Most láttam, hogy vannak újak is. A Müllerben is láttam mintákat, olyat is, amit a Rossmannban nem.

Mi számít olcsónak? A Rossmann-ban van Essence körömnyomda, kb 1000 Ft az alapkészlet, amiben van egy lemez kb 9 mintával, egy kaparó, és a nyomda. Külön is lehet hozzá mintát venni, az 500 Ft. Most láttam, hogy vannak újak is. A Müllerben is láttam mintákat, olyat is, amit a Rossmannban nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!