Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnák, mennyiért (153 db)

Hol tudnék Szegeden diktafont vásárolni és mennyiért?

Legjobb válasz: Media markt-ban és nemtudom mennyiért :D Pár ezer ft körül vannak szerintem.

Media markt-ban és nemtudom mennyiért :D Pár ezer ft körül vannak szerintem.
sajnos a honlapon nincs rajta hogy mennyibe kerülnek.
8 ezerért van digitális SANYO, én is olyat vettem, nagyon király, 8 órát tudsz vele felvenni max egyszerre, két AAA elemmel/aksival megy, és kis aranyos, nem sokkal nagyobb mint egy öngyújtó. Sztem szalagost nehogy vegyél már .... nekem megvan ez kb két éve, és kutya baja, nagyon király, stereoban rögzít, baromi érzékeny.
A vaterára tettem fel kettõt, az egyik Sanyo a másik Sygma. Keress rá és ha tetszik jelentkezz itt: [email protected]
A legtöbb modern mobiltelefon igen jó minõségben képes hangrögzítésre. Ha van benne memória kártya akkor akár több óra hangot is rögzíthetsz. Pl.: http://java-phones.com/freeware/sound-recorder-101 És ez teljesen ingyenes és Szegeden is kapható! :) Persze kell hozzá alkalmas mobil.
Jah, a legtöbb MP3 lejátszó is képes hang rögzítésre, kristály tiszta minõségben!! Például az enyém kiválló felvételek készített, pedig nem egy mai konstrukció: http://meizu.aruhaz.info/uploads/shop/meizu.aruhaz.info/term.. Ilyesmit netrõl pár ezerért kapsz használtan. 1 gigára több óra 128 kbps mp3-at fel tudsz venni. Ha külsõ mikofont is tolsz bele elképesztõ minõsége lesz! ;)

Hol tudnék szép szemüveget készíttetni magamnak és mennyiért?

Elég er?s(-10 és-11D-s)kellene. Jelenleg kotaktlencsét hordok, de mivel sokszor nem bírja a szemem, bepirosodik, stb, ezért szeretnék magamnak szemüveget csináltatni.

Legjobb válasz: Nagyobb cégeknél Ofotért meg ilyenek igen nagy a választék. Én is órákig válogattam, próbálgattam, végül meglett a tuti szemüveg. A mennyiért az sok mindentõl függ, a keret márkája, meg az üveg, vékonyított-e vagy se, ha igen mennyire, milyen védelme van az üvegnek (uva, uvb..stb)...stb. Tavaly csináltattam meg Gucci keret volt 40 ezer, és az extra vékony üveg, fényvisszaverõ, uva, uvb szûrõs 40 ezer, így összesen 80 ezer volt. Amibõl a munkahelyem fizetett 20 ezret.

Nagyobb cégeknél Ofotért meg ilyenek igen nagy a választék. Én is órákig válogattam, próbálgattam, végül meglett a tuti szemüveg. A mennyiért az sok mindentõl függ, a keret márkája, meg az üveg, vékonyított-e vagy se, ha igen mennyire, milyen védelme van az üvegnek (uva, uvb..stb)...stb. Tavaly csináltattam meg Gucci keret volt 40 ezer, és az extra vékony üveg, fényvisszaverõ, uva, uvb szûrõs 40 ezer, így összesen 80 ezer volt. Amibõl a munkahelyem fizetett 20 ezret.
Pécsett az Ofotértben most van egy olyan akció, hogy szemüvegkeret+lencse 7000Ft-ért, én ma voltam ott, augusztus elején lesz kész. Legalább 40 féle keretbõl választhatsz.
A kérdező hozzászólása: kösz, sajnos nem pécsi vagyok, meg hát mivel nekem alapból vékonyított kell, sztem sehol nem úszom meg 50E alatt... :(
nézd meg a helyi ofotértben, hogy ott nincs-e ez az akció

Mennyiért és hol tudnék Iphone 5/5s- t venni, rendelni személyes átvétellel?

Ellopták az új fehér iphone-omat, és ezért szeretnék venni másikat, mert nagyon bejött ez a telefon. Az sem zavar, h használt, csak legyen jó állapotban. Viszont olcsóbban keresem mint az eredeti ár. Tudtok valahol ilyet? Már nagyon hiányzik a telefon :):

Legjobb válasz: hardveraprón nézegesd, bár 5-öt lehet találni apródon is nagy esélyel megbízható forrásból. attól függ persze, hogy hol laksz. vidéken nehezebb találni.

hardveraprón nézegesd, bár 5-öt lehet találni apródon is nagy esélyel megbízható forrásból. attól függ persze, hogy hol laksz. vidéken nehezebb találni.
Az isamuraiban biztos találsz és még némi garanciát is adnak rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ha még tudtok, jöhetnek X) Úgy 40-70 ezer körûl keresek X)


Lányomnak olcsón tudnék fekete iphone 4s-t venni, de kétségbeesetten ragaszkodik a fehér kivitelhez. Hol és mennyiért lehet megoldani a cserét?

Legjobb válasz: Hát, tény, hogy nem is élet az élet fehér iphone nélkül :(( Basszus, ne haragudj, de ez gáz... Amúgy nem tudom, hogy hol lehet cserélni, nekem nincs iphone-om.

Hát, tény, hogy nem is élet az élet fehér iphone nélkül :(( Basszus, ne haragudj, de ez gáz... Amúgy nem tudom, hogy hol lehet cserélni, nekem nincs iphone-om.
Annyiért hogy már nem is lesz olyan olcsó. Kb 15 az anyag, plusz a munkadíj, és esetleg a garancia miatt szakszervízben magasabb díjért dolgoznak. A hibás készülékeknek is általában sérült a külseje, az alaplaphibás is ritkán van 20 alatt. Vegyél neki inkább könyvet.
"kétségbeesetten ragaszkodik " diákmunka nyáron?
Csak nehogy az az olcsó iphone Clone legyen, mert akkor [email protected]átok!
A kérdező hozzászólása: Barátom fiáé az iphone, a lányom (17 éves) diákmunkát is keres, (de nem igazán talál) és természetesen a felét õ fizeti.
Attól h a barátod fiáé, még lehet clone:D

Hol, és mennyiért tudnék venni ATI Radeon HD 6520G, vagy ATI Radeon HD 7450M videókártyát venni? SŰRGÕS?

'GB-os DDR3-as laptopba való videokártya. HP Pavilion G6-1393eg laptopba.

Legjobb válasz: és ilyet: AMD Quad-Core A6-3420M APU hol tudok venni?

A kérdező hozzászólása: és ilyet: AMD Quad-Core A6-3420M APU hol tudok venni?
Igazán nem tudsz mit teni kérdezö ad el amenyire csak jóárban tudod és vegyél egy másikat ha lehet ne ilyent hanem teljesen minden más legyen mivel gondolom elromlot az a baj amugy nem értrm most van egy dual graphics rendszer laptopban nem? ha külsö vga ment tönkre az rosz mert az lehet alaplapba van forasztva viszont ha cpu s vga ment tönkre az is lehet hogy alaplapba van forasztva :D vagyis 60-80ezret kölþhetnél a æserére de ha javítható netán akor is 60-80ezer és ezt márka szerviz elvégzi neked de lehet 1-2hónap vagy töb mivel külföldön van legtöbször
Hol, és mennyiért tudnék venni ATI Radeon HD 6520G? Sehol, mert ezt a videó vezérlõt cpu-ba integrálták, külön nem kapható. pl. AMD Quad-Core A6-3420M APU-ba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ismét.
Õszinte leszek. Fogalmam sincs. Akárhol néztem csak laptoppal együtt árulták. Nem találtam sehol. De van rá megoldás. Ha még garanciális a laptop akkor cseréljék ki. Ha nem akkor a foglalatba illõ másmilyen CPU-t is vehetsz.
A kérdező hozzászólása: Úgy körül-belül mennyibe kerûl egy ilyen teljesítményû CPU?
A kérdező hozzászólása: Ehhez hasonló*
Nem éri meg, mert procit kell cserélni, azt laptopnál alig lehet.
Ha még garañciális akor pedig nemértem mi a probléma garanciáztásd és kész laptop alkatrészek nagyon ritkák és legtöbbször csak ugy mint te a hibás alkatrészeket probálják eladni azal meg sokra nem mész

Hol tudnék nyáron dolgozni, ha még csak 15 vagyok és mennyiért?

Legjobb válasz: iratkozz be diákszövetkezetbe, talán tudnak adni valami munkát 400-600 forintért, de lehet 15 évesen még nem dolgozhatsz

iratkozz be diákszövetkezetbe, talán tudnak adni valami munkát 400-600 forintért, de lehet 15 évesen még nem dolgozhatsz
Azt javaslom én is, amit az elsõ. Szülõi beleegyezéssel dolgozhatsz nyári szünetben, ha betöltötted a 15-öt.

Hol tudnék ilyet venni a kisfiamnak? És mennyiért?

http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_etetes/pohar_kulacs/mam.. Újat szeretnék neki venni és ilyet... Egyébként ha vki használ ilyet a babájának mi a véleménye róla? Tényleg csöpögésmentes?

Legjobb válasz: Szerintem [email protected], de ez az én véleményem. :D A DM-ben vettem. A lányom nem tud inni belõle, de másik csõrösbõl sem, szóval ez nem az itató hibája. De a miénknek állandóan kicsúszik az ivócsõr része. Belesüllyed a karikába.

Szerintem [email protected], de ez az én véleményem. :D A DM-ben vettem. A lányom nem tud inni belõle, de másik csõrösbõl sem, szóval ez nem az itató hibája. De a miénknek állandóan kicsúszik az ivócsõr része. Belesüllyed a karikába.
A kérdező hozzászólása: Hú, hát elgondolkodtattál most azon, h akkor vegyek-e ilyet vagy sem.... Egyébként milyen árban volt?
Arra nem emlékszem sajnos. De ha jól emlékszem, olyan 1600 Ft körül volt anno. Amúgy nekünk épp azért, mert beljebb csúszott a csõr, ott szivárgott is belõle. És amikor le akarom csavarni a fejet, akkor a karika lejön, az ivócsõr meg az üvegen marad. De lehet, hogy csak a miénk hibás. Hátha más is válaszol, akkor kiderül. :)
Nem csak a tietek hibás. Az én kisfiamnak ilyen van, csak zöld a teteje. Õ szeret belõle inni, csak az a rossz, hogy mindig figyelgetnem kell, hogy az a mûanyag átlátszó izé belecsúszott-e a vizébe, mert ha igen, akkor kicsi gyorsabban jön a víz, mint kéne. Na és persze akkor nem csöpögésmentes. Amúgy én is DMben vettem.
Én is vettem ilyet, egy ideig jó volt, majd tényleg csöpögött, majd a fiam ki is rágta. Én nem veszek többet stilikonos itatót, csak keménycsõröset, mert nekünk a szilkon max 2 hétig bírta, fõleg a kirágások miatt, de a keménycsõrõs nuk az bevált, nem folyik, már fél éve azt használjuk.
Nekünk eggyel egyszerûbb változat van, az szelepes. Az én lányom sem tud belõle inni.. olyan nehezen jön belõle, hogy "behorpad a homloka"... Kivettem belõle a szelepet, így meg nem csöpögésmentes. :S
Akkor én leszek a kivétel... lányom szeret belõle inni és teljesen csöpögés mentes! Arra kell figyelni, hogy amikor a szelepet rakod vissza (mondjuk tisztítás után) jól vissza kell nyomni. Nekem még sosem fordult elõ, hogy használat közben jött volna le. Olyan már volt, hogy nem jól raktam össze és folyt kicsit, akkor szétszedtem összeraktam és kész! Teljesen meg vagyunk vele elégedve (pedig elõtte kb 6 itatót próbáltunk)! DM-ben vettem, sajnos már nem emlékszem mennyibe került.

Hol tudnék olcson hasvédős hevedert venni? ti hol vettétek? Milyen és mennyiért?

Legjobb válasz: Ha nincs rá pénzed szerintem nézz ink. használtan jó minõségût ;)

Ha nincs rá pénzed szerintem nézz ink. használtan jó minõségût ;)
A lovasok.hu-n szerintem talàsz jó állapotú hasznàlt hevedert tök jò àron....
nyeregvilág.hu-n már lehet venni 17ezerért, ez már nagyon jó ár. bár én nem spórolnék a felszerelésen, ha ugrólovas vagy, akkor egy verseny sokkal többre jön ki neked ennél..
A kérdező hozzászólása: otthoni edzésre kellene nem versenyre mert van egy nagyón jó hevederem viszont azt ilyen sárba nem szeretném használni :S
Szerintem vegyél használtan, otthonra mindegy hogy néz ki már, a minõsége a lényeg. Úgy értem nem baj szerintem ha karcos, a lényeg, hogy ne törje a lovat, jó legyen a mérete, stb...
vagy vegyél külön hasvédõpajzsot, azt rá tudod tenni a sima hevederre is
Nekem otthonra prestige pro tech van es nagyon jo 80 eter volt de szerintem megeri a versenyhevedereim dragabbak voltak
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Terhességi övterelőt kocsiba használtatok? Hol vettétek, milyen márkájút, mennyiért? Szabásmintát találni vhol hozzá? Milyen pozitív és negatív tapasztalatok vannak? Olcsón hol tudnék venni, esetleg kölcsönözni?

azért ide írtam ki,mert ti már túl vagytok a terhességen.

Legjobb válasz: Szia! Mi a soroksári Baby Outletben vettük, ha jól emlékszem 8.000 Ft-ért BeSafe övterelõt. Néztünk Vaterán is, de újonnan ugyanezt volt, hogy 10.000 és 12.000 Ft-ért is kínálták. Szabásmintáról nem tudok, viszont használtat lehet venni, szintén a vaterán. Nekem bevált, persze az elején szokatlan volt.

Szia! Mi a soroksári Baby Outletben vettük, ha jól emlékszem 8.000 Ft-ért BeSafe övterelõt. Néztünk Vaterán is, de újonnan ugyanezt volt, hogy 10.000 és 12.000 Ft-ért is kínálták. Szabásmintáról nem tudok, viszont használtat lehet venni, szintén a vaterán. Nekem bevált, persze az elején szokatlan volt.
Én is BeSafe-t használtam. Teljesen meg voltam Vele elégedve.
Nem használtam, sok kismama volt akkoriban a környezetemben, de egyik sem használt. Be voltam én is sózva, mikor megláttam, hogy van ilyen, de végül mivel egyik sem vett, én sem vettem.
Nem használtam, valahogy a hasam alá raktam az övet bárelni is itt tudsz Bp-en :http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/besafe_ovterelo.html
Én a vaterán vettem 2500 Ft-ért, egy csaj varrta, és ezzel foglalkozott, több színben is gyártott. Aztán sajna elhagytuk valamikor, így már nem tudom továbbadni. Nézz körül ott is! Meg is találtam Neked, ilyen volt: http://baba-mama.vatera.hu/kismama_ruha/egyeb/biztonsagi_kis..
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, írj privát üzit, hogy mennyiért adnád el és mennyi lenne a postaköltsége?
Dehogy nem! Épp ezen gondolkodom napok óta, hogy eladom. Nekem Besafe van. Eladnám!
A kérdező hozzászólása: akik be-safet használtak nem adnák el?
Mi rengeteget autóztunk a terhességem alatt (sok száz km-re lakunk a családtól) ezért vettünk BeSafe-t. Brendonban kb 10ezer volt. Ezen nem akartunk spórolni. Ha baj van, ne ezen múljon bármi is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!