Találatok a következő kifejezésre: Hol tanulhatom fejleszteni es hasznalni a bioenergiat (1 db)

Hol tanulhatom meg fejleszteni es hasznalni a bioenergiat?

Nagyon erdekel a dolog mert voltam valakinel es kiegyenesitette a hatgerincem ami befele volt gorbulve,a talpam lapos volt(ludtalp), es 10 perc utan mar megvolt a res. Bevolt csiodve egy ideg az angyalszarnyamnal es azt is helyretette.

Legjobb válasz: miért nem attól kérdezed aki ezt csinálta veled?!

miért nem attól kérdezed aki ezt csinálta veled?!
http://www.agykontroll.hu erre ez a legjobb válasz
Figyelmedbe ajánlom a szellemsebészet tanulásád, mely a szellemed teremtõképességét használja ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sok OKJ-s képzés megköveteli az érettségit. Van valami kibúvó ez alól, például, hogy elkezdem a tanfolyamot érettségi nélkül, de mire befejezem, meglesz az érettségi is?

2

55 évet betöltő személy, aki novembertől fizetést helyettesítő támogatásban részesül, most képzésre jelentkezett. Itt képzési támogatásban fog részesülni. A fizetést helyettesítő támogatást kaphatja e ez mellett, és ha igen mennyi ideig?

0

Egy lány elvégezhet kárpitozási tanfolyamot? Nehéz fizikai munkának számít?

1

TUD-e valaki magasemelésü Targoncával történö tanfolyamot v. bármi olyat ahol lehetne gyakorolni ilyenen?

leépitettek, és nem találok munkát a szakmámba (51 év), de gondoltam se baj leszek targoncás (vagy vadakat terel? juhász) ey gyors tanfolyam elvégezve minden jó? Lenne is helyem, ismer?s vinne, nem kéne tapasztalat csak az a kérés magasemelésü (tolooszlopos) targoncából ne legyek tök sötét, mert a jelentkezésnél fel kell ülni megnézik, tudok -menni vele? Vizsga sima homlokvillással történt, a másikat csak képen láttam! Ggyorsan szét telefonáltam magam, hocy akár pénzért is de nem tudnék tanulni vhol evvel a magasemelésüvel picit? Bármi érdekelne dolgoznék vele ingyért, gondoltam bérelnék, de semmi minden befagyott! A kérdés nem akadt-e vkinek ilyen problémája, (és tált rá megoldást) v. nem tud-e vki segiteni BÁRMIT helyt?l várostol független!BÁRHOGYAN javaslat valami?

0

BGF szakképzési központban mért ennyivel drágább a mérlegképes könyvelő képzés?

Csak a nevet kell megfizetni, vagy jobb az oktatás színvonala? Valakinek tapasztalata? A másik amin gondolkodom, az a SZÁMALK.

4

Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni? Van már 2 szakmám, de egyikkel sem sikerül elhelyezkedni.30 éves nő vagyok, van 1 gyerekem

3

Jó menni manapság mérnöknek?

Jól keresnek? Meg nagyon nehéz elvégezni? Hol lehet a BME-n kívül? Van könnyebb ága? A kertész, park mérnök nehéz? Könny? vele elhelyezkedni?

1

Én a munkaügyi központ által indított tanfolyamon az ápolási aszisztens tanfolyamra szeretnék jelentkezni hétfőn. Milyen teszt kérdések vannak? Nehéz?

0

Mit gondoltok a Perspektíva filmiskoláról? Érdemes oda járni?

Itt a linkje: www.perspektivafilm.hu
Nem találtam róla a neten véleményeket, ti?

0

Debrecenben melyik szakács tanfolyamhoz éri meg csatlakozni?

Amelyik: be van rendesen jelentve, el van ismerve, ad bizonyítványt OKJ-s szakmát, és természetesen akkreditált.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!