Találatok a következő kifejezésre: Hol tanulhatok vagy (33 db)

Rendezvényszervező, azon belül esküvőszervező szeretnék lenni és mindenképp egyetemet vagy főiskolát szeretnék elvégezni. Hol tanulhatnék ilyet? Hol van ilyen "szak"?

Tanfolyamok nem érdekelnek.

Legjobb válasz: Vagy valamilyen kommunikációra mész, és akkor onnan rendezvényügynökség, vagy mûvelõdésszervezõre. De ezt amúgy a gyakorlatban jobban megtanulod, mint a suliban.

Vagy valamilyen kommunikációra mész, és akkor onnan rendezvényügynökség, vagy mûvelõdésszervezõre. De ezt amúgy a gyakorlatban jobban megtanulod, mint a suliban.

Hol tanulhatok vietnámiul, és mennyibe kerülne? Vagy tankönyvet hol lehet kapni/letölteni? (Budapesten)

(Van lehetőségem vietnámiakkal beszélni, de nem tudok kimenni Vietnámba.)

Legjobb válasz: A követségen kérdezd meg

A követségen kérdezd meg
Talán valami könyv kéne hozzá
Hozass az ismerõseiddel
Én a (vietnami)isemrõssel hozatnék (Kérd meg a vietnami ismerõsöd, h hozzon neked V-ból) Adj neki pénzt (erre a célra)
uz-translations.net
Fõiskolán ingyen tanulhatsz, ha találsz nem nappalis képzést, de az ingyen OKJ-t már lekésted.
A kérdező hozzászólása: de jóó.tényleg ingyenes a fõiskolai képzés? és azt hogy kell igényelni?mert mindenhol 100.000ftok a félévek. miért késtem le az okjt? a korom miatt?
Azért ez nem teljesen igaz, hogy ingyenes a fõiskola. Bizonyos keretet biztosít az állam, így jópár embernek ingyenes a felsõoktatás. De az ilyen helyekre nyilván nehezebb is bekerülni, jobb eredmények kellenek. Apropó eredmények. Csak az érettségi számít, az alapján vesznek fel. Mindenhol 2 felvételi tárgy van, ami azt jelenti, hogy azt a 2 érettségi eredményt nézik a pontszámításnál. (Nem tudom pontosan, mi ez a két tárgy az általad említett szaknál.) Lényeg, hogy ha nincsenek megfelelõ eredményeid, akkor kénytelen vagy (újra)érettségizni az adott tárgyból.
26 éves korig ingyenes az OKJ-s képzés.
Én is 26 vagyok, kb 1 éve keresek ingyenes OKJ-t, de mindenhol azt írják 22 éves korig ingyenes csak (évvesztességnél 23)
Igazad van! Én írtam a 26 éves korhatárt, ma tudtam meg, hogy valóban 22 év!
Ja, és elvileg már csak ebben az évben!

Hol tanulhatok remek verekedési fogásokat neten? Vagy legalább is leírás róla . Profi verekedésről. Hogyan üthetek ki egy erőben ugyanolyan partnert? 16f

Nem tudtam hová írni!Szerintem ez a megfelel? hely.

Legjobb válasz: ökölvívó edzésen megtanítják. ha meg punci vagy lemenni egy edzésre,akkor utcán is valszeg elõbb futsz el,mint,hogy bunyóznod kelljen. ha meg nem tudsz elfutni,akkor ugye be kell venned a másik nemi szervét a szádba,és mosnod kell rá.

ökölvívó edzésen megtanítják. ha meg punci vagy lemenni egy edzésre, akkor utcán is valszeg elõbb futsz el, mint, hogy bunyóznod kelljen. ha meg nem tudsz elfutni, akkor ugye be kell venned a másik nemi szervét a szádba, és mosnod kell rá.
A kérdező hozzászólása: kívan írva fiu
annak nincs jelentõsége.
A netesnek semmi értelme sajnos.
Neten nem lehet tanulni ilyesmit.
Neten sehogy.. ne verekedj. A verekedés a nevébõl adódóan nem élet-halál harc, akkor meg jobb elkerülni mielõtt véletlen valaki kinyomja a szemed..
És egy ilyen vehemens ember egyszer akad össze egy okosabbal, és már a sebész sem veszi ki a mellébõl a kést.. LOL utolsó, nem vagy semmi :D

Hol tanulhatok Kanadai vagy Egyesült Államoki (Amerikai) angolt?

Magyarországon természetesen!!!

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/results?search_query=learn+english+wi.. Vagy Angolul könnyû Mp3 van amerikai kiejtése.

http://www.youtube.com/results?search_query=learn+english+wi.. Vagy Angolul könnyû Mp3 van amerikai kiejtése.
Esetleg English For You efu
Hehh... ez tetszik:)
A kérdező hozzászólása: haha... valaki naon vicces kedvében volt.... talán azért írtam ki, mert google-on már túlvok. Inkább tapasztalatokra vok kiváncsi akinek van, hogy itt meg itt ez egy jó suli, ügyes oktatókkal... Köszi elõre is az ilyesn jellegû válaszokat!

Budapesten vagy környékén hol tanulhatok OKJ s szakon erdészt vagy állattenyésztőt?

Legjobb válasz: http://szakkepesites.hu/szakmak/erdeszeti_szakmunkas_5.html nah pl itt van ez most vaygok 16 éves mit kell tennem hogy ezt a szakmát így el tudjam érni?

A kérdező hozzászólása: http://szakkepesites.hu/szakmak/erdeszeti_szakmunkas_5.html nah pl itt van ez most vaygok 16 éves mit kell tennem hogy ezt a szakmát így el tudjam érni?

21 vagyok, hogyan és hol tanulhatok restaurátornak?

Már szétnéztem egy csomó helyen a neten,de se jelentkezni nem tudtam,s nem találtam semmi érthetõ oldalt! Úgy tudom a mûvészeti egyetemen lehet ilyen szakmát tanulni,de kérdés,hogy mennyi,mikor lehetne elkezdeni,elég-e hozzá egy "átlagos" érettségi és a többi... Szeretném ezt a szakmát,valaki segítsen már aki jártas a felsõoktatásban,mert nekem bonyolultnak tûnik :/ Köszi elõre is a rendes válaszolóknak!

Legjobb válasz: Üdv,szerintem ezt keresed,1.link magáról röviden a képzésrõl szól,a 2. link meg a felvételi részletes ismertetése. http://www.mke.hu/info/kepesitesi_kovrest.php http://www.mke.hu/info/felveteli_info04.php

Üdv, szerintem ezt keresed, 1.link magáról röviden a képzésrõl szól, a 2. link meg a felvételi részletes ismertetése. http://www.mke.hu/info/kepesitesi_kovrest.php http://www.mke.hu/info/felveteli_info04.php

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!