Találatok a következő kifejezésre: Hol tanulhatnék táncolni (2 db)

Hol tanulhatnék meg "táncolni"?

25 éves vagyok, s annyira bátortalan, hogy sosem mertem elmenni discóba. Valahol mégis vágyom rá, hogy egy picit "lötyögjek". Esetleg itt nincs valaki, aki magánóra keretein belül megtanítana pár dologra, s dobhatnék neki egy e-mailt?

Legjobb válasz: milyen táncot szeretnél? társastáncot? - tánciskola, ahol ismerkedhetsz is, több lesz az önbizalmad, magabiztosabb leszel, ez mindenkinek imponál még ha a mozgás nem is tökéletes. (ráadásul mindenki azért van ott, hogy tanuljon. egymással nevetni egész más mint kinevetni...) és máris közelebb vagy a diszkótáncokhoz is, ha megtanulod kezelni a végtagjaidat. diszkótáncokat? - ha nagyon elszánt vagy, az is tánciskola, de ennél egyszerûbb, ha leülsz a net elé és megnézel egy pár videót, mondjuk diszkózenés filmeket, esetleg a viva klubmûsorát (vagy mi a szösz) és otthon utánozol/gyakorolsz. bár a mostani diszkós "táncok" megtanításáért inkább ne fizess, hisz az csak egy kis ide-oda lötyögés, ne szégyelld magad a tükröd elõtt! :)

milyen táncot szeretnél? társastáncot? - tánciskola, ahol ismerkedhetsz is, több lesz az önbizalmad, magabiztosabb leszel, ez mindenkinek imponál még ha a mozgás nem is tökéletes. (ráadásul mindenki azért van ott, hogy tanuljon. egymással nevetni egész más mint kinevetni...) és máris közelebb vagy a diszkótáncokhoz is, ha megtanulod kezelni a végtagjaidat. diszkótáncokat? - ha nagyon elszánt vagy, az is tánciskola, de ennél egyszerûbb, ha leülsz a net elé és megnézel egy pár videót, mondjuk diszkózenés filmeket, esetleg a viva klubmûsorát (vagy mi a szösz) és otthon utánozol/gyakorolsz. bár a mostani diszkós "táncok" megtanításáért inkább ne fizess, hisz az csak egy kis ide-oda lötyögés, ne szégyelld magad a tükröd elõtt! :)
A kérdező hozzászólása: Budapesten.
Ha hip-hopot szeretnél tudok maibe segíteni, írj nyugodtan ;) Esetleg egyébben is tudok segíteni ha nem tangóról van szó, ahhoz nem értek :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ügyes em. De ha valaki jelentkezik, meg is fizetném a munkáját! Úgy szeretném, ha el tudnék menni házibuliba a barátommal...!:( Kérlek, fiatalok, írjatok!
Hol laksz?

Hol, hogyan tanulhatnék hip-hop-ot táncolni?

sajnos kisvárosban él? 14 éves lány vagyok, itt nincs erre lehet?ség...tudnátok valami dvd-t filmet ajánlani ahonnan leshetek el ezt-azt? vagy van ilyen oktató cd/könyv/weboldal? (nemtudok még hip-hopot táncolni, csak annyira tetszik, meg olyan energikus :D tök jó lehet...és mivel nem sokat mozgok, szivesebben táncolnék mint futnék...) akármilyen segitséget örömmel veszek! köszönöm!

Legjobb válasz: Ajánlom megnézésre a Honey címû filmet!

Ajánlom megnézésre a Honey címû filmet!
Bocsi lemaradt, de a film végén van olyan rész ahol megtanítják a nézõt egy pár alaplépésre meg miegymásra.
igen a Honeyt én is láttam!és a dvd végén az a kis táncoktatás nagyon szépen nem rohanva és jól megtanítja neked az alapokat!Ha azokat tudod, onnan már csak a fantáziádra van szükség!:)
Kedves Kérdezõ! Pedig nagyon egyszerû dolgod van ;) Én soha nem tanultam tánciskolában, de szeretnék és komoly céljaim vannak vele. A hip hop-ra táncolásban a lényeges dolgok: -csináld szívbõl és ne egy betanult mozdulat sort utánozz, hanem tessék a zenére mozogni :) - ne akarj mindjárt mindent tudni, ráérsz ;) csak szép lassan - amit látsz a filmekben belerakhatod a gyakorlatba, de ügyelj a zenére :) A lényeg, hogy a ritmusra mozogj és ne egy elõre meghatározott koreográfiával ami teljesen elüt a zenétõl, láttam már ilyet és "nem szép látvány". Gyakorolj sokat ;) Amúgy filmek: The Rize (dokumentum film), Stomp the Yard, Step up 1-2, a Honey is jó, You got served, Save the last dance 1-2 :)
Melyik kisvárosban?:DMert lehet tudok segíteni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!