Találatok a következő kifejezésre: Hol talalom a vers (38 db)

Valaki megtudná nekem mondani hol találom a verseimet?

Tavaly írtam egy csomó verset a Rubophen versíró versenyre interneten.Az utolsó pár hónapban nem tudtam megnyitni a honlapot, és egyszer?en nem találom azóta sem! Gondolom elköltözött ..:-( Ha valaki tudja hol nézhetném meg az összes verset, vagy a sajátjaimat (metallady ) az írjon, mert nagyon fontos lenne nekem! Köszi
Ha írni szeretne, akkor miért akarsz találni? Meg milyen az az ilyen vers?

Hol találom a titok című verset?

Legjobb válasz: Itt http://vers-versek.hu/dsida-jeno/titok/ vagy itt http://www.youtube.com/watch?v=Dai4dftlIEUKeresek egy verset régóta. Egy részletre emlékszem belőle. Hol találom a teljes verset?

TV2-n Vers éjfélkor cím? adásban hallottam, egy n? adta el?. De annyira tetszett, hogy elfelejtettem leírni. Egy részlet mégis megmaradt: " de nem tudsz, mert valami gátol, akkor te valójában az akadályt szereted barátom." Nagyon sokszor elhangzik még benne a "barátom" szó. Begugliztam, egy találat, ami azt írja: Weöres Sándor verse. Ezzel az infóval sem találtam semmit. Hol találom a teljes verset?

Hol találok a sexhez, sexualitáshoz kapcsolódó verseket?

ami a sexulatist veszi alapul,kifigurázza,vallomások amiket küldhetek névnapra,szülinapra stb

Legjobb válasz: http://www.szerelmeslevel.hu/erotika

Mi az a sex?
Mikor ezt az sms-t olvasni kezded, a küldõje szívesen megfogná a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?
Rövid az élet, hosszú a sír.Mindenki b*sszon amennyit bír!:D
A kérdező hozzászólása: Ez azzzzz.Olyanokra gondoltam, mint a 3., 4. ilyeneket keresek??? kösziTudtok még ??
Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja, ha halálra szeretkezed magad. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. A rendõrség keres valakit, aki csinos, szimpatikus, szexi, sármos és hihetetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de hova bujjak el?! Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!! Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexist küldeni, de nem fértem fel a kijelzõre. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT! Ha anális szexre van szükséged nyomd meg az 1-es gombot, ha franciára a 2-t, ha a normált választod a 3-t, ha az egész programod akarod hívj engem!!
A kérdező hozzászólása: jók. a fogkefés kevésbé, mert fiú vagyok

Úlszülöttköszöntő verset hol találok a neten?

Újszülöttköszönt? verset szeretnék választani,amit el lehet küldeni ismer?söknek sms-ben ha megszületik a pici.Esetleg írhatnátok is párat ha tudtok.Köszi!:)

Legjobb válasz: Nekünk ez volt: Helló világ! Ma úgy döntöttem, feladom luxusalbérletemet Anyánál, és x óra x perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel x gramm x cm-ig nõttem, már kicsi volt. Puszi: név Az nlc-n a fórumok között találsz ide vágót, remélem tudtam segíteni! :-)

Nekünk ez volt: Helló világ! Ma úgy döntöttem, feladom luxusalbérletemet Anyánál, és x óra x perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel x gramm x cm-ig nõttem, már kicsi volt. Puszi: név Az nlc-n a fórumok között találsz ide vágót, remélem tudtam segíteni! :-)

Hol találom a pokemonjaimat Pokemon emerald version-ben?

Úgy értem, hogy ha már megvan az alap 6 pokemon de én még fogtam egyet és le akarom cserélni az alap 6 közül az egyikre, akkor azt hol tudom?

Legjobb válasz: Menj a pokemon centerbe, ott meg a PChez.

Menj a pokemon centerbe, ott meg a PChez.

Hol találom meg Hárs László A varázsszoba című versét?

Legjobb válasz: nem lehet, hogy ez az?: http://pepigabi.freeblog.hu/categories/Hars_Laszlo_versei/

A kérdező hozzászólása: Én is csak ezt találtam. Akkor biztos ez az

Milyen verseket, mondókákat lehet másfél évesnek mondani? Ami lekötné a figyelmét. Hol találok ilyeneket?

Legjobb válasz: Weörös Sándor versek? Van jó pár, ami gyerek számára teljesen érthetõ, ritmusos, szépen csengõ. http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/weor..

Weörös Sándor versek? Van jó pár, ami gyerek számára teljesen érthetõ, ritmusos, szépen csengõ. http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/weor..
http://www.vizimano.hu/babazo/ Én innen másoltam ki párat, amit érdekesnek találtam! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm!
Csak még egy ötlet: Menj el könyvtárba, kérj babaolvasójegyet (ingyenes). Jók: Füzesi Zsuzsa, Berényi Nagy Péter, Bartos Erika, Weöres Sándor, Gazdag Erzsi......könyvei. A képeket látva még inkább megszereti a mondókázást, és te is könnyebben megtanulod a versikéket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!