Találatok a következő kifejezésre: Hol talalok kozel jo (9 db)

A Duna pláza közelében, hol találok egy JÓ hentest?

Legjobb válasz: 105 busz 4 megálló fiastyuk utca.. itt

105 busz 4 megálló fiastyuk utca.. itt
A kérdező hozzászólása: Meddig van nyitva?

Hol találok Budapesten jó bemelegítő helyet buli előtti iszogatáshoz a Hajógyári-szigethez közel (III. ker, Óbuda, Árpád-híd környéke)?

Olyan laza, normális de nem túl puccos helyet keresnék, ahol el lehet iszogatni csöndben is, de ha kicsit többet iszik az ember, akkor sem nézik ki onnan. Az italok ne legyenek túl drágák.

Legjobb válasz: Árkád (Kávézó és Sörözõ), Óbudán a Fõtérnél, a Kórház utca elején. Ha többet iszol, biztosan nem néznek ki érte, fiatalos, laza hely, az italárak teljesen elfogadhatóak. A Hajógyári- szigetre onnan simán átsétálhatsz.

Árkád (Kávézó és Sörözõ), Óbudán a Fõtérnél, a Kórház utca elején. Ha többet iszol, biztosan nem néznek ki érte, fiatalos, laza hely, az italárak teljesen elfogadhatóak. A Hajógyári- szigetre onnan simán átsétálhatsz.

Salgótarján közelében hol találok jó és megfizethető 4d ultrahangot? Mikor érdemes menni, a terhesség melyik hetében?

köszönöm Els? babás 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Tarjánba is van ,de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve,jó nagy,közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni,akkor már szép kifejlett,jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem,de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.

Szia!Tarjánba is van , de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve, jó nagy, közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni, akkor már szép kifejlett, jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem, de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.
Nekem ismerõsöm Tarjánban volt a kórházban, oda is járt egyébként ultrahangra és jó felvételeket csinálnak. Én sem emlékszem mennyibe kerül, pedig minden alkalommal látoma plakáton.:-( Mi nem ott voltunk, mert nekünk csak a hétvége lett volna jó, de akkor ott nem dolgoznak. Mi így dunakeszin voltunk (tudom az nem itt van), de egybekötööttük babakelengye vásárlással. Szerintem a 25-27 hét környéke azért jó, mert már szép babaformája van, de nem akkora nagy, hogy betakarja a képernyõt. Most a másodikkal azt hiszem Szentendrére fogunk menni, mert ott meg a kismamaruha outletet szeretném megnézni.
http://www.3duh.hu/ ez a Gyöngyösi elérhetõsséggel, árral együtt én 29 hetesen megyek szerintem akkor már jól van rajta husi is :-)))
Az elsõ vagyok, amúgy igen Tarjánba is jó képet adnak, de én úgy gondolom, hogy több szem többet lát alapon inkább olyankor más is nézze meg!
Második vagyok. Megmondom õszintén, hogy én bíztam a tarjáni ultrahangban, meg el kellett mennem pestre is genetikai ultrahangra, így én csak kimondottam mozizni szerettem volna, szakmai dolgokat már nem vártam. ha csak mozizni szeretnél teljesen jó a tarjáni, de az igaz ha mást is vársz akkor több szem többet lát alapon tényleg máshová fizess be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Valószínûleg akkor nem Tarjánba fogok menni, mert meggyõztetek. Amúgy Márkus Lászlóhoz járok vizsgálatokra, de ez a 4d nekem nem csak mozinek, hanem orvosi vizsgálatnak is kell. Jó lenne megnyugodni, mert én kicsit túlparázós vagyok. Igaz, még csak a 10 héten tartok, de már jó elõre gondolkodni. Kb. a 20as hetek elején szeretnék menni. köszi mégegyszer


Hol találok jó fodrászatot Budapest 18. kerület-Havanna lakótelep közelében?

Legjobb válasz: Glorietten van szépségszalon a Goroszló 11.-ben. Próbáld ki hátha. én még nem voltam náluk, de a körmös csajszival beszélgettem egyszer és jó fej.

Glorietten van szépségszalon a Goroszló 11.-ben. Próbáld ki hátha. én még nem voltam náluk, de a körmös csajszival beszélgettem egyszer és jó fej.
vagy kicsit messzebb: Nefelejcs u. Spar mellett (ahol a lovarda volt régen) a 82-es buszok megállója. Ott a Viki a legjobb, én hozzá járok.

Hol talalok Galantahoz kozel jo fogorvost? Aki jo de nem tul draga?

Es ha lehet akkor magyar is legyen... Koszonom

Legjobb válasz: a legjobb, ha rákeresel neten. akkor elolvashatod az oldalaikat, s az árakról is pontosan tájékozódhatsz.

a legjobb, ha rákeresel neten. akkor elolvashatod az oldalaikat, s az árakról is pontosan tájékozódhatsz.
Milyen felszerelésre gondolsz?
A Westendben.
a westendben Kutsera Balázséknak van kisállatos boltjuk, nézz be oda szerintem.
A kérdező hozzászólása: Pl, mókuskerékre meg valami pici házikóra, homokfürdõre.. ilyesmikre!:)
A kérdező hozzászólása: más tutok még ajánlani ezen kívül?:)
A kérdező hozzászólása: *tudtok
A kérdező hozzászólása: Mi a neve a westendben lévõ állatos boltnak?
A nevét nem tudom, de a vízesésnél felmész asszem a 2. emeletre, és majdnem rögtön ott van, nincs is már állatos ott ha jól tudom.

Hol találok Bonyhád közelében jó gokart pályát, komolyat? Bonyhád és Szigetújfalu között valamerre nincs?

Legjobb válasz: Bonyhádi vagyok, tesconál van gokart pálya én megvoltam vele elégedve ha van valami kérdésed nyugodtan írj:)

Bonyhádi vagyok, tesconál van gokart pálya én megvoltam vele elégedve ha van valami kérdésed nyugodtan írj:)
ja tesco


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!