Találatok a következő kifejezésre: Hol talalok forditot (12 db)

Jó angol-magyar netes fordítót hol találok?

Oylasmit keresek ami kisebb,pár mondatos szöveget is viszonylag értelemsen fordít. Már ha van iylen. Mert a gúgli fordító meg amiket találtam elég értelmtlenül tudnak fordítani.Néha még egy mondatot is.

Legjobb válasz: sehol én szreintem. google fordíto is csak szavakra jó

sehol én szreintem. google fordíto is csak szavakra jó
Ilyen nem létezik. A számítógépes fordítók között nincsenek jók, csak rosszak, és kevésbé rosszak. Nem véletlenül van szükség még mindig arra, hogy idegen nyelven tanuljunk.
Bármilyen jól is tud egy gép, a világról fogalma sincsen, ez utóbbi viszont lényegesen többet ölel fel mint maga a nyelv. A szemantika zsákutcába vezet. Viszont szerintem elég jó a Google fordító, ki lehet találni, bár nyelvtanilag és szóhasználatban igen csak mosolyra készteti az embert.
Nincs ilyen. Keress egy fordító szakembert.
A kérdező hozzászólása: Igen a google néha olyan. Ha nincs, ninics. Köszönöm

Hol találok olyan fordítót ami lefordít bármilyen idegen nyelvű szöveget magyarra?

Olyan kéne ami minél pontosabban tudja lefordítani.A google fordítót már próbáltam de az nagyon nem jó. A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: Bemész egy fordítóirodába és fizetsz :D Ennél jobb módszer nincsen. A webes fordítók és egyéb fordítószoftverek olyan fejletlenek még ezen a téren, hogy 5-10 éven belül nem várható áttörés.

Bemész egy fordítóirodába és fizetsz :D Ennél jobb módszer nincsen. A webes fordítók és egyéb fordítószoftverek olyan fejletlenek még ezen a téren, hogy 5-10 éven belül nem várható áttörés.
#2 - Ez mivel jobb, mint a Google Translate? :D
azért jobban fordít..:)

Hol talalok hivatalos forditot okmanyaim német nyelvű fordítására? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Országos Fordító- és Fordításhitelesítõ Intézet Mivel megyénként több képviseletük is van, így itt a link: http://www.offi.hu/magyar/mkepv.htm Nem lesz olcsó, de ez az amit elfogadnak. Illetve még a nagykövetségi pecsétes fordítások.

Országos Fordító- és Fordításhitelesítõ Intézet Mivel megyénként több képviseletük is van, így itt a link: http://www.offi.hu/magyar/mkepv.htm Nem lesz olcsó, de ez az amit elfogadnak. Illetve még a nagykövetségi pecsétes fordítások.


Ember is jó?:D
Az embernek fizetnie kellene...
Vegyél elõ egy szótárt

Hol találok texasi angol szleghez fordítót/szótárat?

Vagy hogy keressek utána?

Legjobb válasz: Én le tudom fordítani. Írj privit.

Én le tudom fordítani. Írj privit.

Hol találok egy normális google fordítót?

Vagy olyan programot letöltésre, ami normálisan: ragozottan és értelmesen fordít? Mert ha spanyoloknak írok, fordítom le a magyart spanyolra, akkor értelmetlen baromságot ad ki, és így h*lyének nézik az embert.

Legjobb válasz: Sajnos ilyet nem fogsz találni. :( Azért, mert pl az angol play sok mindent jelenthet magyarul, ott nincs ragozás.

Sajnos ilyet nem fogsz találni. :( Azért, mert pl az angol play sok mindent jelenthet magyarul, ott nincs ragozás.
Ilyen nem létezik, de a fordítók között még a Google az ami okosnak mondható. Egy gép nem fogja értelmezni a szövegkörnyezetet, csak halad végig a szavakon, szókapcsolatokon és gyakori kifejezéseken, vagy tagmondatokon, esetleg talál alanyt és állítmányt. Nem lehet egyikre sem hagyatkozni, talán a spanyol-angol-magyar és magyar-angol-spanyol pontosabb lesz mint egy magyar-spanyol fordítás, vagy az még biztosabb ha spanyol-angolt fordítasz és az angolt fejbõl írod-olvasod. Alapvetõen ehhez neked kell rendelkezni nyelvi tudással.
A kérdező hozzászólása: Még az is furcsa a google fordítónál, ha egy spanyol szót lefordítok magyarra, azt vissza, és megint mást ad ki.
Ez az összes webfordítónál így van!

Hol találnék olyan forditot aki vagy ahol iratomat Arabrol-Magyarra tudná forditani?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#sclient=psy-ab&hl=hu&source=hp&q=ford%.. Keresgélj ezek között.

Hol talalok egy offline magyar ertelmezo szotarat meg egy offline forditot?

Olyan kene hogy letoltod es megy anelkulis hogy megy-e az internet.

Legjobb válasz: http://www.vilagszotar.hu/page.php?page=download itt alulról a 4.

Magyar Értelmezõ szótár http://download.chip.eu/hu/Magyar-Ertelmezo-Szotar-1.7.2_115.. Fordításra passz, melyik a jó. Ingyenesben nem nagyon van. Fizetõsbe esetleg Babylon. Van próbaverzió is.: http://magyar.babylon.com/welcome/

Hol találok japán fordító oldalt? Fiú barátommal mindketten szeretjük a japánokat, és ezzel szeretnék neki imponálni (? )

Fiú barátommal mindketten szeretjük a japánokat, és ezzel szeretnék neki imponálni emiatt kapcsolódik a randizás témába: D google nem fordítja le valamiért: /

Legjobb válasz: illetve csak a japán karakterek kellenének. Vagy én nemtudom mi lehet a gond.

A kérdező hozzászólása: illetve csak a japán karakterek kellenének. Vagy én nemtudom mi lehet a gond.
Oyasuminasai
A kérdező hozzászólása: pl a jóéjt hogy van? ez most pont aktuális.
A kérdező hozzászólása: írtam privátot(:
http://translate.google.hu/#hu|ja Beírod mit akarsz, majd olvasás fonetikusan. :)
csak bekapcsolod a fanatikus irásmodot és késsz.
japanmagyarszotar.hu például. Vagy translate.google.com. De ha írsz privit, pár szót én is le tudok fordítani, bár tényleg elég keveset tudok japánul.
A kérdező hozzászólása: nem jeleníti meg a gépem a karaktereket. egyébként simán angol betûkkel leírva kéne. : / pl kawaii..így.(:
A kérdező hozzászólása: Arigato! (köszi^^)

Latin fordító programot hol találok?

Olyasmit keresek mint pl a gugli translate.

Legjobb válasz: Most nincs idõm, de majd holnap nekiállok. Csak azért írok, hogy megtaláljam.

Most nincs idõm, de majd holnap nekiállok. Csak azért írok, hogy megtaláljam.
Nos: Kiûzünk téged, te mindennél ocsmányabb lélek, leghatalmasabb sátán, minden balsors pokoli átka, minden sátáni légió, gyülekezet, és szekta. Távoztasd a méreg veszedelmét! Távozz, sátán, minden megcsalatás szerzõje és mestere, az ember üdvének ellensége! Alázkodj meg Isten kezének hatalma elõtt, rémülj meg, és menekülj az általunk segítségül hívott szent és félelmetes névtõl, akitõl a poklok rettegnek! Az ördög mesterkedéseitõl szabadíts meg Urunk! Hogy szabadon szolgáljunk, add, hogy szabadon szolgáljunk, kérlek, hallgass minket! Kérünk, hallgass meg minket!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm ! :) Hol tanultál latinul?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!