Találatok a következő kifejezésre: Hol talalok ertelmezesi szotarat (1 db)

Hol talalok magyar ertelmezesi szotarat online? Vagy nincs is ilyen?

Vagy ha el tudja valaki nekem ertelmesen magyarazni hogy mit jelent a Rezervacio szo pontosan azt nagyon megkoszonnem......(Mentsegemre legyen mondva kulfoldi vagyok es akadnak azert nemehzsegeim az ilyen szavakka:) Elore is koszi

Legjobb válasz: Rezerváció=Fenntartás; titkolt belsõ ellenvélemény, utóbbit mentális reverzációnak is mondjuk. - Tartózkodás, zárkózottság. Nem tudott feloldódni köztünk, mindig érzõdött rajta valami rezerváció. - Észak-Amerikában egyes kihalófélben lévõ indián törzseknek kijelölt kényszer-lakóterület. Ez nem online, hanem letölthetõ, de sok minden benne van: http://ertelmezoszotar.atw.hu/

Rezerváció=Fenntartás; titkolt belsõ ellenvélemény, utóbbit mentális reverzációnak is mondjuk. - Tartózkodás, zárkózottság. Nem tudott feloldódni köztünk, mindig érzõdött rajta valami rezerváció. - Észak-Amerikában egyes kihalófélben lévõ indián törzseknek kijelölt kényszer-lakóterület. Ez nem online, hanem letölthetõ, de sok minden benne van: http://ertelmezoszotar.atw.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom.sokat segitettel


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fizika 9. osztály?

Én vagyok a béna , de tényleg nem találom ..Szépen kérem valaki letudná nekem írni vagy bemásolni az : Egyenes vonalú egyenletes mozgás Kinematikai/Dinamikai leírását..illetve az egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás-t.Köszönöm

2

Hogyan hagyhatom ott a főiskolát, illetve mivel jár ez?

Sziasztok!

Jelenleg első félévemet töltöm a BGF Pénzügy Számvitel karán, azonban teljesen más, mint amire számítottam(ebbe most nem menjünk bele) és ott szeretném hagyni, tehát meg szeretném szüntetni a tanulói jogviszonyom a BGF-el(és valószínűleg dolgoznék, amíg ki nem találom, hogyan tovább).
A kérdésem az lenne, hogyan is tegyem ezt meg? Most vannak az első zh-k, de nyilván már azokra sem akarok bemenni, ahogy az órákra sem, ami érdekelne, az tehát: az, hogy mégis hogyan csináljam? Egyszerűen ne járjak be és majd passzívba tesznek vagy intézkedjek ezzel kapcsolatban?Ha igen, hogyan tudom, ezt intézni? Hogy zajlik ez módszeresen? Olvastam, hogy a tanulói jogviszonyom bármikor megszüntethetem, de ez mégis milyen anyagi terheket vonhat maga után(már ha von)? Kell-e esetleg bármitől tartanom ezzel kapcsolatban?

Jól jönne egy bővebb körű tájékoztatás, hogy mi a teendő, ha mindenképp ott akarom hagyni a fősulit. Remélem érthetőek a kérdések, a válaszokat előre is köszönöm!

3

Szerintetek normális vagyok?

Orvosi egyetemre járok, körülöttem kb mindenki megszakad a tanulástól, hajnalig tanulnak, tövig rágják a körmüket és nem kb elb*szom az egész időm, zh előtti nap tanulgatok egy kicsit, egy-kétszer elolvasom az anyagot és ennyi. És ugyanolyan jegyeket kapok, mint a többiek.
Kívülre persze nem mutatom, hogy semmit nem tanulok, mindenki azt hiszi, hogy én is meggebedek a tanulásba, de kezdem kicsit furának érezni, mintha valamit nem vennék észre, nem értem, hogy hogyan lehet ez.

7

Van olyan akinek nem ment el a szalagavatojara senki?

max 1-2ismeros. de rokon egy sem?

4

Milyen kötelező nyári munkára érdemes elmenni?

Imádom a kisgyerekeket, és az állatokat! :-)

2

Mozaik Biológia 7-es dolgozat füzet! Sürgős, nagyon kéne! (? )

Nagyon sürgősen kéne a 7-es mozaik biológia (életközösségek, rendszertan) tudás szintmérő füzete.
Kony szerzői: Jámbor.Gyuláné
Csókási Andrásné
Horváth Andrásné
Kissné Gera Ágnes.
Ha valakinek megvan , és lesz oly segítőkész , hogy elkuldje nekem azt nagyon megköszönném!

0

Ha keresztféléven felvesznek a fősulira nappalin, akkor az összes évet nappalin kell elvégezzem vagy nyomós indokkal lehet levelezőre menni?

3

Érvényesítő matrica ellenőrzése?

A vonaton láttam, hogy a kalauz egy kis géppel leolvasott a diákigazolványról valamit. Tudják ellenőrizni, hogy eredeti-e a matrica??

5

Mególdjátok nekem ezt?

Bánk-bánnal kapcsolatos:)

1.Értelmezd Bánk 4. felvonásbeli szavait

-Gertrudisz: jobbágy!
-Bánk: Nem úgy van asszonyom. Én urad s bírád vagyok, míg a király odalészen királyod vagyok.

2.Mi a különbség a belső és külső konfliktus között?

3.A konfliktusos dráma szempontjait értelmezzétek konkrétan Bánk-bán c. műben:
2 egymással szemben álló személy
2 egymással szemben álló tábor
Bánk-bán személyiségében fennáló belső konfliktus
Gertrudisz és Bánk-bán célja
Gertrudisz és Bánk értékrendje
Gertrudisz és Bánk társadalmi poziciója, eszközei

0

Melyik suliba érdemes menni?

Gundel Károly Vendéglátói..., KIVI Kereskedelemi..., Giorgo Pelasca Kerekedelmi...? Vagy még tudtok valamilyen Vendéglátós sulit Budapesten vagy környékén ami erősebb?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!