Találatok a következő kifejezésre: Hol talalok egy zenet (24 db)

Hol találok egy olyan oldalt ahol mesék zenéit letudom tölteni de discos vagy technos vagy akármilyen változatban?

LimeWire és Cabos nem jött be.. Esetleg vmilyen oldalt tudtok ajánlani ahol vannak ilyenek?
Dina az elõadó
A kérdező hozzászólása: Nem találtam igy :/
Padödõ, gyerekek!!:) http://www.zeneszoveg.hu/egyuttes/55/pa-do-do-dalszovegei.html Itt van a nyár, esetleg?:) Am Ctrl+F, és akkor oldalt megjelenik egy kis keresõ, beírod, hogy nyár vagy nyar és akkor azokat kijelöli:) :)
Jaaaaaa.... Hogy az a mûsor címe volt, hogy Hurrá nyaralunk!!? Am ilyenbõl most egy ugrik be: Peat Jr. & Fernando : Szerelem száll vagy Let it be love:)


Hol találok infót egy bizonyos Ries nevű zeneszerzőről/zenei foglalkozású emberről?

A teljes neve kéne,és esetleg a születési és halálozási dátuma.

Legjobb válasz: Írt egy cisz-moll zongoradarabot,amit Liszt 6 évesen játszott.Többet nem tudok róla.

A kérdező hozzászólása: Írt egy cisz-moll zongoradarabot, amit Liszt 6 évesen játszott.Többet nem tudok róla.
A kérdező hozzászólása: *6 évesen játszotta, ekkor mutatkozott meg elõször Liszt zenei tehetsége. Én Ferdinand Riesre gondolok, de 9 évesen játszott tõle, persze ez nem azt jelenti, hogy nem õ-e azaz ember, akit én keresek.
Wiki azt irja, hogy liszt apja, Adam, 7 evesen kezdte tanitani zongorazni. Adam began teaching him the piano at age seven, and Franz began composing in an elementary manner when he was eight. He appeared in concerts at Sopron and Pozsony (German: Pressburg; Slovak: Bratislava) in October and November 1820 at age 9.
A szuletesi idopontok miatt, csakis Ferdinand Ries lehetett. Franz kesobb szuletett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, minden megvan :)

Kaptam egy pps-t és nagyon tetszik a zene alatta. Honnan tudom meg, hogy mi a szám címe? Hol találom meg a pps-en belül ezt a hangfile-t?

lementettem ppt-be, de egyszer?en nem találom ezt a zenefilet.

Legjobb válasz: Én erre a Sony ericcson telefonomnak a track ID szolgáltatását vesszem igénybe csak a adatforgalmi díjat kell fizetnem és felveszem a zenébõl egy 10mp részletet elküldöm õk meg SMS be vissza küldik az elõadod a szám címét :)

Én erre a Sony ericcson telefonomnak a track ID szolgáltatását vesszem igénybe csak a adatforgalmi díjat kell fizetnem és felveszem a zenébõl egy 10mp részletet elküldöm õk meg SMS be vissza küldik az elõadod a szám címét :)
Az teljesen be van ágyazva a file-ba a képek közé. Ha esetleg elküldöd meghallgatom milyen zene hátha ismerõs, vagy ha nem akkor egy trükkel lehet kiszedni, el kell indítani és egy audió programmal föl lehet venni. Ha el lehet küldeni akkor küldj egy pü.-t és megadom az e-mail címemet.
Ha lementetted ppt-bemenj bele a diavetítésbe- Áttûnés -hang és megtalálod a zene címét amivel készült a pps.
A kérdező hozzászólása: köszi! az animációk, áttûnés hangja alatt (mellett) találtam meg! (office2007) Köszi mégegyszer!
Magyar szám?
Szia! a szám címe: Jamelia - Superstar itt egy link is, remélem erre gondoltál: http://www.youtube.com/watch?v=V2wmrbsDg9A
A kérdező hozzászólása: nem angol, , , de azt ismerem nem az!sajnos:( azért köszi
A kérdező hozzászólása: meg van robbie rivera feat lizzi star quality :)

Hajdúszoboszlón játszó 3 tagból álló utcai zenészek (indiánok v. dél-amerikaiak) nevére lennék kiváncsi? Nagyon jó ütemes kis zenét játszanak minden este a téren. Közben egy hölgy árulja az indián cuccokat előttük + a cd-ket. Hol találom őket?

Legjobb válasz: Szia Kathya! Ecuador-iak.Nincs nevük mert idén nyárra álltak össze itt Magyarországon.Amúgy ketten Ausztriában élnek.A youtube-on maximum amatõr felvételeket találsz rólunk.

Szia Kathya! Ecuador-iak.Nincs nevük mert idén nyárra álltak össze itt Magyarországon.Amúgy ketten Ausztriában élnek.A youtube-on maximum amatõr felvételeket találsz rólunk.
A kérdező hozzászólása: Facebook-on megtaláltak már titeket?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem van CD-m tõlük, illetve fotók is készültek, dedikálták a cd-t is.Nagyon aranyosak.Ma értem ismét haza Szoboszlóról, ha jól tudom tegnap zenéltek utoljára. De jövõ nyáron ugyanitt! :)
Kész is van. Dél-Amerika Indiánok Magyarországon. https://www.facebook.com/groups/490103997742068/ CSatlakozzatok! :)
Oké, akkor megcsinálom a csoportot olyan néven, hogy Dél-Amerika Indiánok Magyarországon, ezt keresd és akkor kérj engedélyt a csatlakozáshoz majd. :)
Én benne vagyok.
Mit szólnátok ha létrehoznánk egy csoportot facebookon és meghívnánk olyan embereket akik esetleg már hallották õket, vagy hallottak róluk vagy ismerik õket? és lehetne beszélni róluk, talán elõbb utóbb megtaláljuk õket is. :) Amúgy ha mindenképp meg szeretnénk találni, egyenes az út, én tudom, hogy ki az, aki tudna róluk bõvebb információval szolgálni, bár nem ismerem csak a nevét tudom az illetõnek.
Én is hallottam õket és beleszerettem a zenéjükbe olyannyira, hogy mindennap megnéztem õket a múlt héten, Hajdúszoboszlón. Érdekes, tõlem is elkérték a facebook nevemet, hogy majd megkeresnek. Aki tud vmit róluk az írjon már, mert az egész interneten csak ezt találtam róluk meg 2 vidéeót a youtube-on. Köszi
Én ma értem haza Hajdúszoboszlóról és beléjük szerettem. :D Na meg a zenéjükbe is, esetleg nincs meg a CD-jük? Egy szám érdekelne róla. Egyébként nem tudom, hogy beszéltél-e velük, nekem volt hozzá szerencsém. Annyira aranyosak. Elkérték a nevemet ketten is, hogy megkeresnek facebookon meg hogy majd meglátogatnak mert én itt lakok Sopron mellett. A legfiatalabbat Raúlnak hívják amúgy. Olyan kis cuki :) Van velük fotóm is.
Érdekes, mert tavaly is ott voltak. na de tényleg nagyon jó, tényleg jó kis ritmusos, tetszik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi Manc! :-D
Hát engem még nem, de nagyon remélem, hogy csak azért, mert nem voltak net közelében. Annyira várom, hogy bejelöljenek vagy írjanak. :D Én szerelmes vagyok beléjük.. Na jó azért az túlzás, de nagyon tetszenek. :D És azt honnan tudni, hogy idén nyárra befejezték a zenét? Mondták? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!