Találatok a következő kifejezésre: Hol talalok az (2220 db)

Hol találok az interneten olyan oldalt, aholy ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelent és mi tartotik adott ponthoz?

Legjobb válasz: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

A kérdező hozzászólása: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S
A programok kategóriában..
www(pont)fps-files(pont)com Rengeteg modell és cucc van amit letölthetsz ingyen! ModDB-n pedig van egy csomo Indie játék amit Fps Creatorral csináltak.
A kérdező hozzászólása: ok, még olyat kérdeznék hogy valahogy meg lehet azt oldani hogy fps creatort felpatchelem aztán hogy mûködjön. Mert nem eredeti és most 0.0-ás verzióval nagyon bagos gondolom már patchekben javították.
Egyszerû, leszeded az új verziót.

Win 7 alatt hol találom az egérhangokat? A kattintós izékat. Valahol a windows mappán belül de merre?

Legjobb válasz: " hol találom az egérhangokat? A kattintós izékat. " ez éngem is érdekel -szinténszõke-

" hol találom az egérhangokat? A kattintós izékat. " ez éngem is érdekel -szinténszõke-
A Media mappában.


Az assassin's creed black flag-ban hol találom az elit halyótesthez tartozó vázlatot?

Legjobb válasz: A vázlatokat az elásott kincses ládákban találod, amikhez a koordinátás térképeket kapod.

A vázlatokat az elásott kincses ládákban találod, amikhez a koordinátás térképeket kapod.

Hol találok az idei (2013) érettségiről statisztikát?

Az átlag eredményekre vagyok kíváncsi , tantárgyakként , esetleg régióként lebontva.

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=%C3%A9retts%C3%A9gi+statiszti.. elsõ találat...

Hol találom azt a mappát amiben a képernyőkímélők vannak?

Mármint nem át akarom állítani hanem azt a mappát keresem amiben benne vannak a képer?kímél?k. op rendszer w7

Legjobb válasz: C:\WINDOWS\ C:\WINDOWS\System32\ C:\WINDOWS\SysWOW64\ .scr kiterjesztéssel találod meg õket

C:\WINDOWS\ C:\WINDOWS\System32\ C:\WINDOWS\SysWOW64\ .scr kiterjesztéssel találod meg õket
A kérdező hozzászólása: nem találom a SysWOW64-et :(

Keresek egy filmez, de sajnos sehol sem találom, ha bárki tudná, hogy hol találom az létszíves el küldené nekem a linket?

Van a A sötétség leple cím? film és sehol sem találom az interneten, aki esetleg tudna linket küldeni azt igazán meg köszönném!

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ez csak elõzetes és nekem a teljes film kellene. Ezt már én is meg találtam!
Ha lejjebb mész az oldal legalján van a link ahol meg lehet nézni!!!Azt hiszen movshare-os video
A kérdező hozzászólása: Lejeb mentem, és meg is néztem a linket hátha el indítja de sajnos nincs olyan program a gépemen, de attól még köszönöm a segítséged, meg hát közben kaptam egy ismerõsömtõl egy linket ahonnan magyarul le tudtam tölteni:)

Dolgozik a Petőfi nyomdában és volt Baján a sárkányhajó versenyen? Hol találom azokat a képeket ahol az egyik srác főzött? Azt mondja fennt van a neten

Legjobb válasz: volt augusztusban a hajóverseny. az én párom is ott volt a nyomdás munkatársaival és õ fõzött, bográcsban. Azt mondta készültek róla fényképek és fennt van a neten de nem találom.

A kérdező hozzászólása: volt augusztusban a hajóverseny. az én párom is ott volt a nyomdás munkatársaival és õ fõzött, bográcsban. Azt mondta készültek róla fényképek és fennt van a neten de nem találom.
ha a párod is ott volt, akkor miért nem tõle kérdzeed?
A kérdező hozzászólása: Mondta az oldal csímét de olyat nem adott ki a gép.

Ipon-on hol találom az nVidia VGA-kat?

Legjobb válasz: Pár gyártó, a teljesség igénye nélkül: ASUS, Gigabyte, Palit, Zotac - ezek gyártanak Nvidiával szerelteket is. Amúgy az iponon jobb oldalon találod a termékszûrõt, betudod állítani milyet keresel pontosan.

Pár gyártó, a teljesség igénye nélkül: ASUS, Gigabyte, Palit, Zotac - ezek gyártanak Nvidiával szerelteket is. Amúgy az iponon jobb oldalon találod a termékszûrõt, betudod állítani milyet keresel pontosan.
2x biztos hogy jobb de szerintem 4x jobb.
A HD4550 is veri a 7600GS-t, a 4850 meg pláne.
Bal oldalt kiválasztod a videókártyák menüpontot, jobb oldalt pedig beállítod a chipset gyártónál az nVidiát, és rákattintasz a "mehet"-re. De ha nem GTX460-at akarsz venni, akkor felejtsd el az nVidiát.
7600GS-t már nem árulnak.
A kérdező hozzászólása: nekem pontosabban a GeForce 7600GS kártyához kellene egy link :$
A kérdező hozzászólása: Nem árulnak ? Kösziii :) Akkor gondolom pl Az Ati HD4850-nek sokkal nagyobb a teljesítménye !?
Sokkal.
MSI is gyárt nVidia karikat.Amúgy soha nem fogsz venni nVidia karit mert az nVidia csak referencia karit gyárt.
http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=387&card2=566 Csak egy pöppet. Amúgy ha nincs megfelelõ processzorod, memóriád mellé, fölöslegesen veszed meg.
Esetleg használtan...

Renault Thaliában hol találom az ablakmosó folyadék tartályt?

És a fékfolyadék tartályt? :S

Legjobb válasz: az ablaktörlõ folyadék tartály,kb bal oldalon találod és van rajta ablaktörlõ jel.A fékfolyadékot nagyjából ott keresd ahol a fékpedál van.Ez majdnem minden autóba egyezik.

az ablaktörlõ folyadék tartály, kb bal oldalon találod és van rajta ablaktörlõ jel.A fékfolyadékot nagyjából ott keresd ahol a fékpedál van.Ez majdnem minden autóba egyezik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D
Ha szembe állsz az autóval, akkor jobb oldalon fent van az ablakmosótartály beöntõ nyílása, azt hiszem, a fekete mûanyagban van egy felnyitható ovális fekete sapka, amin rajta van a "spricni" jele.A fékfolyadék tartály a hûtõvíz kiegyenlítõ tartálytól jobbra van.
A kérdező hozzászólása: Akkor jobb oldalon? :S Köszi... Majdcsak megtalálom. Holnap lesz a rutinvizsgám, de az oktató csak 1-szer mutatta meg, én meg már jól belekavarodtam.
Kérdezd meg tõle hogy hol van, mi ezt szinte minden óra elõtt átvettük.
A kérdező hozzászólása: Na, abból lenne nagy morgás... Szerinte mindent 1 elmondás után tudnom kellene. Elmondta a tartalék égõket is egyszer, hogy melyik melyik, és kész. Mondanom se kell, hogy fogalmam nincs róla, azt se tudom, hogy hol tartja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!