Találatok a következő kifejezésre: Hol találunk áron (182 db)

Hol találok arra törvényt / hol nézzek utána-keressek rá, h egy ruha vagy cipőre az "általános garancia" mennyi idő? És az akciós termékekre ugyan így? Ptk? Fogy véd. -nél semmi hasznos :/

Legjobb válasz: fogyasztóvédelemnek írj e-mailt és megadják...amúgy a fogyasztóvédeli és a kiskereskedelmi törvényekben benne van

fogyasztóvédelemnek írj e-mailt és megadják...amúgy a fogyasztóvédeli és a kiskereskedelmi törvényekben benne van
igen ptk. de van külön szavatosság, jótállás és garancia. ezek a kifejezések mind mást takarnak.

Hol találok árakat a dörgicsei vagy a balatoneredicsi sziklamászáshoz?

És információkat? És különben is, miért nincs honlapjuk?

Hol találok ár-érték arányban megfelelő kalitkát a madaraimnak?

A papagájaimnak készülök nagyobb kalitkát vásárolni, néztem már az összes webáruház oldalát, de a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Hol találok viszonylag olcsó, de jóminőségű árut? Egyébként ha konkrét üzletet tudnátok ajánlani Baranya és Somogy területén mozgok.

Legjobb válasz: készítsd el, vagy ha van valami ismerõsöd, hegesztéssel simán egy nagy kalitka árából a legprofibb extra méretû de olcsó ketrecet ki lehet hozni. Sajnos nekem nem adták ezt a tanácsot és a kis madaram nyomorog, de már hamarosan útban van a nagy ketrec :) Tényleg nem érdemes venni, mert drágák.

készítsd el, vagy ha van valami ismerõsöd, hegesztéssel simán egy nagy kalitka árából a legprofibb extra méretû de olcsó ketrecet ki lehet hozni. Sajnos nekem nem adták ezt a tanácsot és a kis madaram nyomorog, de már hamarosan útban van a nagy ketrec :) Tényleg nem érdemes venni, mert drágák.


Hol találok arra vonatkozó leírást, hogy adott (nem EU) országba hogyan vihetem be a macskám?

Oltások, karantén, mikorcsip, repül?jegy.

Legjobb válasz: ezt az adott ország nagykövetségének honlapján tuti tudsz utánna olvasni. pl vannak országok ahova be sem viheted. de álltalában kell az állatutlevél, ami kötelez a csippre, és oltásokra. repjegyröl pedig amlyik légitársasággal akarsz menni annak az oldalán kell megnézni. álltalában ha kézi poggyászként feltudod vinni, vagy is a hordozó akkora hogy az ülés alatt elfér akkor nem kell plusszt fizetni érte.

ezt az adott ország nagykövetségének honlapján tuti tudsz utánna olvasni. pl vannak országok ahova be sem viheted. de álltalában kell az állatutlevél, ami kötelez a csippre, és oltásokra. repjegyröl pedig amlyik légitársasággal akarsz menni annak az oldalán kell megnézni. álltalában ha kézi poggyászként feltudod vinni, vagy is a hordozó akkora hogy az ülés alatt elfér akkor nem kell plusszt fizetni érte.
Meg kell erdeklodni a repulo társaságnál , mert nem valoszínu, hogy az allatot felengedik az utasok kozé. Ugy tudom, hogy fel kell adni megfelelú ketrecben.

Hol találok beszerzési árakat?

az üzletek(f?leg csemege boltok, vendéglátóhelyek érdekelnek) honnan szerzik be az árukat? hol tudnék neten utánanézni hogy minek mennyi az átlagos beszerzési ára?

Legjobb válasz: Az árukat beszerezhetik nagykereskedõktõl és kiskereskedõktõl, valamint gyártóktól is. Még ha ugyanonnan szerzed be az árut, akkor sem biztos, hogy ugyanazt az árat fizeted érte, mint egy másik üzlet/vendéglátóhely. Van pl. olyan nagyker, ahol attól függ a viszonteladói ár, hogy milyen összegben vásárolsz tõlük. Más lehet a kartonos, és a raklapos kiszereleésnél is az áru egységára. Ezen kívül függhet az ár a fizetési módtól is: azonnali készpénz, átutalás 8 napon belüli, 1 hónapon belüli, 3 hónapon belüli.

Az árukat beszerezhetik nagykereskedõktõl és kiskereskedõktõl, valamint gyártóktól is. Még ha ugyanonnan szerzed be az árut, akkor sem biztos, hogy ugyanazt az árat fizeted érte, mint egy másik üzlet/vendéglátóhely. Van pl. olyan nagyker, ahol attól függ a viszonteladói ár, hogy milyen összegben vásárolsz tõlük. Más lehet a kartonos, és a raklapos kiszereleésnél is az áru egységára. Ezen kívül függhet az ár a fizetési módtól is: azonnali készpénz, átutalás 8 napon belüli, 1 hónapon belüli, 3 hónapon belüli.
Vállalj munkát ilyen területen (kisker beszerzési területén vagy nagyker), vagy keress meg valakit, aki ilyen területen dolgozik, és kérdezzd meg tõle.

Székesfehérváron hol találom meg a H&M üzletet? Állítólag tök jó gyerek cuccok vannak, nagyon olcsón. Tényleg jók az árak, vásárolt ott valaki?

Legjobb válasz: Kinek, mi a jo ar? Nagyon szepek, nekün eleg sok minden van onnan, magamnak is szivesen vasarolok onnan, de azert olyan huuuu, de nagyon olcsonak nem mondanam, bar, amikor akciok vannak, akkor nagyon olcso dolgokat ki lehet fogni, de amugy inkabb atlagos aru. Fehervaron viszont nem tudom, hol van :)

Kinek, mi a jo ar? Nagyon szepek, nekün eleg sok minden van onnan, magamnak is szivesen vasarolok onnan, de azert olyan huuuu, de nagyon olcsonak nem mondanam, bar, amikor akciok vannak, akkor nagyon olcso dolgokat ki lehet fogni, de amugy inkabb atlagos aru. Fehervaron viszont nem tudom, hol van :)
Én úgy tudom Fehérváron nincs ilyen üzlet. Pesti plázákban szoktam látni, de szerintem a Fehérváriban nincs csak C&A.
szia én mondjuk Pesten lakom, de mostanában vettem itt a fiamnak egy 2db-os lábfej nélküli harisnyát télire.Szerintem annyira nem volt olcsó, 2200-2400 között volt.Viszont jó minõségnek tûnik.Láttam viszont melegítõ alsót 2000-ért, kb ilyen árak vannak.
Elvileg most fog nyílni a Plázában, már elköltözött pár bolt, csak hogy odaférhessen, mert elég nagy lesz.

Hol találom a legjobb repülőjegy árakat, low cost, last minute vagy hasonló akciós árakat?

Legjobb válasz: Ez az a kérdés, amire így nem igazán lehet válaszolni :) Elõször is, hova és mikor szeretnél utazni :) Mert nagyon nem mindegy. Általában a First minutes akciók is jók, sõt mostmár inkbb az a jellemzõbb, hogy jobbak, mint a last minutes. A fapados légitársaságok esetében biztos, hogy first minutes-ben jobb áron kapsz jegyet, mint az utolsó pillanatban. Nézz szét a fapados légitársaságoknál, valamint HÍVJ fel egy-két nagyobb irodát (Aeroviva, Vista) - ne online keress repjegyet, sokkal jobb árat kapsz telefonban!

Ez az a kérdés, amire így nem igazán lehet válaszolni :) Elõször is, hova és mikor szeretnél utazni :) Mert nagyon nem mindegy. Általában a First minutes akciók is jók, sõt mostmár inkbb az a jellemzõbb, hogy jobbak, mint a last minutes. A fapados légitársaságok esetében biztos, hogy first minutes-ben jobb áron kapsz jegyet, mint az utolsó pillanatban. Nézz szét a fapados légitársaságoknál, valamint HÍVJ fel egy-két nagyobb irodát (Aeroviva, Vista) - ne online keress repjegyet, sokkal jobb árat kapsz telefonban!
fapados.hu

Élelmiszer árakat hol találok neten?

Van valahol egy aktuális lista?

Legjobb válasz: Ma már nincs egységes ár. Számolni úgy tudsz, ha mindig mindent ugyanonnan vennél.

Ma már nincs egységes ár. Számolni úgy tudsz, ha mindig mindent ugyanonnan vennél.
Menj rá a multik honlapjára és írkáld ki, melyiknél mi mennyibe kerül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!