Találatok a következő kifejezésre: Hol találom videokártya (30 db)

Hol találok Budapesten olyan szervizet, ahol foglalkoznak alaplap javítással, laptop videokártya chipcserével?

Volt egy címem itt a 15. kerületben, de elvesztettem és sehol nem találom.

Legjobb válasz: Alaplap javítás még csak-csak mûködõ dolog, de nem sima forrasztás a többrétegû nyákon alkatrészt cserélni. Laptopon meg a videokártya chipet aki kicseréli... Ha valaki olyet ígér neked hogy rárak egy jobb videokártyát, akkor még véletlen se add a kezébe a laptopodat, ha viszont szeretnéd látni. Kizárólag ugyanolyan chipre lehetne cserélni, de annak meg csak akkor van értelme, ha meghalt a videokártya a laptopon. Aminek viszont kicsi a valószinûsége (mármint hogy csak az halt meg). Az adott XV. kerületi zugszerviznek meg nem hinném, hogy BGA forrasztásra alkalmas technológiája van, ami néhány tízmillióba kerül...

Alaplap javítás még csak-csak mûködõ dolog, de nem sima forrasztás a többrétegû nyákon alkatrészt cserélni. Laptopon meg a videokártya chipet aki kicseréli... Ha valaki olyet ígér neked hogy rárak egy jobb videokártyát, akkor még véletlen se add a kezébe a laptopodat, ha viszont szeretnéd látni. Kizárólag ugyanolyan chipre lehetne cserélni, de annak meg csak akkor van értelme, ha meghalt a videokártya a laptopon. Aminek viszont kicsi a valószinûsége (mármint hogy csak az halt meg). Az adott XV. kerületi zugszerviznek meg nem hinném, hogy BGA forrasztásra alkalmas technológiája van, ami néhány tízmillióba kerül...

Hol találom a videokártya drivereit a gépemen?

A GForce 4-es kártyát végre lecserélném egy Ati EAH3650 Silent Magic-re,De elötte állítóéag le kell szednem a régi kártya driverét.Hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: XP alatt: asztalon sajátgép ikonon jobb gomb, felugró menübõl tulajdonságok ablakon belül hardver fül azon belül eszközkezelõ megkeresni a videokártyák sort, + jellel kibontani kiválasztani a videokártyát, jobb gomb eltávolítás

XP alatt: asztalon sajátgép ikonon jobb gomb, felugró menübõl tulajdonságok ablakon belül hardver fül azon belül eszközkezelõ megkeresni a videokártyák sort, + jellel kibontani kiválasztani a videokártyát, jobb gomb eltávolítás
De elõtte "Vezérlõpult->Programok telepítése és törlése", ott nvidia driver "módosítás/eltávolítás", hogy minden driver, ill. egyéb proggy is lejöjjön, és a registryt is kitakarítsa, és az automatikus indításokat is törölje.
felejtsd el a 3650-es kártyát, nekem ilyen van és nem ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Már késõ.....Õsszel megvettem, azóta szopok vele!!!!! Hiába a többszöri Win-telepítés, hiába a kétmagos proci, a RAM-hegyek, az új vinyók+monitor, videonál durván "megreccsen " a monitor, játékoknál össze-vissza próbál megbírkózni a textúrákkal, már gyanús volt, hogy hibás, vissza is vittem, azt mondták, nem muszály otthagynom- több hetes ellenõrzésre- a telepítõlemezen lévõ driverek hibásak eleve?!?!?!, inkább keressek megfelelõ drivert a neten......Megtettem, nem jártam sikerrel, illetve annyi történt, hogy a Gothic II. most már szépen fut, a POP II. viszont élvezhetetlenül "ködös" és fekete-fehér lett, filmnézés közben meg egyszercsak megreccsen a monitor és lefagy a Win, ill. most már csak manuálisan tudom kikapcsolni a gépet......Csináljak még egy Win telepítést? Vagy vigyem vissza? Mások azt írták errefelé, nagyon jó kis kártya ez.....:(

Hol találom a legfrissebb drivereket a videókártyámhoz?

Sapphire HD 7770

Legjobb válasz: Logikus gondolkodás: Ki gyártja a videokártyát? -> Sapphire -> Sapphire honlap Ki gyártja a GPU-t? -> AMD -> AMD honlap Lehet, hogy nehéz, de így mûködik. Bármelyik jó megoldás a fentiek közül.

Logikus gondolkodás: Ki gyártja a videokártyát? -> Sapphire -> Sapphire honlap Ki gyártja a GPU-t? -> AMD -> AMD honlap Lehet, hogy nehéz, de így mûködik. Bármelyik jó megoldás a fentiek közül.


Hol találok olyan programot amivel a laptopomban lévő videokártyán "tuningolhatok" egy kicsit?

Gondolok itt órajel feljebb állításra pl.

Legjobb válasz: Esetleg a videókártyát gyártó cég weboldalán, de egy laptopnál - ha egyáltalán lehet állítani - nem hiszem, hogy bármit is számítana.

Esetleg a videókártyát gyártó cég weboldalán, de egy laptopnál - ha egyáltalán lehet állítani - nem hiszem, hogy bármit is számítana.
A kérdező hozzászólása: na igen, nem egy erõs kártya, de azért remélem lehet még húzni rajta.
Hoppá! Nem is tudtam, hogy lehet ilyet. :D Akkor viszont én is keresek valami ilyet. xD

Vajon hol találok alkatrészt a videókártyámhoz?

Az volna a problémám hogy az Ati Radeon HD 3600 videó kártyámnak behalt a h?tése pontosabban a ventilátor megadta magát,szeretném lecserélni a h?tést passzívra.

Legjobb válasz: http://www.ipon.hu/webshop/group/videokartya/392/ Itt van vegyesen mindkét típusból.

http://www.ipon.hu/webshop/group/videokartya/392/ Itt van vegyesen mindkét típusból.
http://www.argep.hu azon belül pedig: http://www.argep.hu/kat3-351.html nem hiszem hogy találsz passzívat :S de sokféle hûtõ közül válogathatsz.
te idétlen! ami aktív hûtésû volt, azt nem teheted át önkényesen passzívra! a hõfejlesztés nagyon függ a terheléstõl! ezért nem passzív a hûtése, még az integrált videókártyának sem! régebben az s3 trio videókártyákon, nemhogy aktív hûtés, még borda sem volt! Miért? mert az MS-DOS nem használt videókártyában levõ funkciókat...

Hol találok mûködõ drivert Ati Radeon 9600-as videókártyához Windows 7-re (x86)?

A probléma adott. Innen letöltöttem a megfelelõt: <[link]

Legjobb válasz: [link]

[link]
Töröld fent lévõt (CCleaner-rel) és válaszd ki a legújabbat kézzel.
A kérdező hozzászólása: Ezt produkálta ismételten.. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Akkor valószínûleg én rontok el valamit... Amit linkeltél azt próbáltam már többször is, eredménytelenül. Mitõl lesz a driver legacy? (Azt tudom, hogy a régi, már kevésbé támogatott kártyákhoz van.) Telepítésnél kell valamit csinálnom a next-next-install-on kívül?
A 10.2-es Legacy driver-nak mûködnie kéne 7-en.
[link]
A kérdező hozzászólása: Nem, asztali gép. (nem mai darab)
laptopod van?
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig én is eljutottam, letöltöttem, teleptettem. De nem akarózik mûködni... Az kimaradt a leírásból, hogy eszközkezelõben is próbáltam frissíteni a drivert, a telepítési helyet kiválasztva.
A kérdező hozzászólása: Ezt pontosan hogy tehetem meg? Lefuttattam a CCleaner-t (sima tisztítás), majd újraindítás. Hol kellene kiválasztanom kézzel a megfelelõ drivert? Az eszközkezelõben? Ha igen, ott hol?

Van egy Nvidia Geforce 6600 videokártyám, hol találok illesztõprogramt (drivert)?

Sok drivert fel telepitettem,de egy sem mûködött.Beszúrtam a gép be a kártyát,nem tudok képernyõfelbontást alitani,szinminõséget sem,4 biten van.Nem tudom nagyobra álitani.Windows Xp SP3 operácios rendszerem van.

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: Feltelepitettem.Azt irja hogy:a telepités befejezéséhez újra kel inditani a számitógépet.Nos én újra inditottam, de akkor a windowsom nem müködik, folyton folyvást indult újra :(
Akkor a kártád lehet rossz. Mepróbálhatod azt, hogy bemész csökkntett módba, cclaener-rel lerörlöd az nvidia drivereket és újra feltelepíted ezt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez sem segitett :(
Akkor hardverhiba lesz.

Hol találok olyan oldalt ahol utána tudok nézni videokártyák és processzorok áramfelvételének?

Legjobb válasz: Ha a gyártó weboldalán nem tüntetik fel akkor sehol.

Ha a gyártó weboldalán nem tüntetik fel akkor sehol.
A tesztekben szokott lenni táblázat, amely tartalmazza a tesztben szereplõ kártyák hivatalos TDP-jét.
van egy olyan program amiben ezeket és még sok mást megnézhetsz..Everest

Hol találok fiss driver-t a videókártyához?

SIS 651, Win xp

Legjobb válasz: ehhez sehol

ehhez sehol
A kérdező hozzászólása: :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!