Találatok a következő kifejezésre: Hol találom vírusírtót a (6 db)

Hol találnék olyan honlapot ahol van Nod32 ESET SMART SECURITY nevű vírusírtó progihoz licensz/licenszek? Szal azt értem alatta, hogy felhasználónév és jelszó. Vagy örökös licenszet hol tudnék szerezni a progihoz?

Legjobb válasz: Buy it! A legtöbb crack elrontja a vírusírtót, nem engedi letölteni a frissítéseket. Tört helyett hasznosabb bármelyik ingyenes vírusírtó, ajánlom kipróbálásra az Avast illetve AVG vírusírtókat, a Malwarebytes írtójával kiegészítve.

Buy it! A legtöbb crack elrontja a vírusírtót, nem engedi letölteni a frissítéseket. Tört helyett hasznosabb bármelyik ingyenes vírusírtó, ajánlom kipróbálásra az Avast illetve AVG vírusírtókat, a Malwarebytes írtójával kiegészítve.
vagy havi ujságos kódosat használj.
Ha letöltöd hozzá a "fix"-et, akkor tökéletesen ingyenes lesz és továbbra is frissülni fog.
A kérdező hozzászólása: Danke.

Hol találok olyan anno 2070 crackot amit nem jelez a vírusirtó?

Legjobb válasz: a virusirto a legtobb crack-re azonnal reagalni fog, holott nem is virus, telepiteskor kapcsold ki a virusirtot, a legtobb amugy sem er semmit

a virusirto a legtobb crack-re azonnal reagalni fog, holott nem is virus, telepiteskor kapcsold ki a virusirtot, a legtobb amugy sem er semmit

Hol találom a vírusírtót a gépemen?

Azt hiszem, vírusos lett a gépem. A t?zfalat megtaláltam, bár nem hiszem, hogy erre van szükségem a vírusírtásnál. Hol találom a vírusírtót a gépen? Windows XP 5.1-es a gépem.

Legjobb válasz: Ezek szerint nincs telepítve vírus írtó program a gépeden. www.nod32.hu/ - 19k innen tudsz letölteni egy ingyenes 30 napos programot szerintem ez az egyik legjobb vírusírtó

Ezek szerint nincs telepítve vírus írtó program a gépeden. http://www.nod32.hu/ - 19k innen tudsz letölteni egy ingyenes 30 napos programot szerintem ez az egyik legjobb vírusírtó
Igen igaza van az elöttem válaszolónak, mert a Nod32 az egy nagyon inteligens vírusirtó: szinte naponta frissíti magát fél perc alat vagy még anyi sem és csak minimálisan lassítja a gépet és nagyon gyorsan vizsgálja át a gépet. Tehát én is csak a Nod32 ajánlom!:)
a nod32 király!


Hol találok serial számot a Trend Micro Internet Security Pro nevű vírusirtóhoz?

Már mindenhol kerestem....

Legjobb válasz: Óóóó van itt minden. ***** :D * Automatikusan eltávolított tartalom.

Óóóó van itt minden. ***** :D* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!! :)

A vírusírtóm folyamatosan talál 2 vírust. ESET NOD 32 4.2.71.2 verziójú, sajnos nem eredeti. Azt írja, hogy megtisztítja a fájlokat, de ez a 2 vírus mindig jelen van és nem írja ki, hogy hol. Valami megoldást nem tudtok?

Legjobb válasz: > Valami megoldást nem tudtok? Másik vírusirtó. Avast Free http://www.avast.com/en-eu/index AVG Free 2013 http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download ESET NOD32 legális próbaverzió http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_hun.msi (amikor a telepítés során kéri hogy regisztráld a próbaverziót, megadhatsz hamis email címet is, nem törõdik vele)

> Valami megoldást nem tudtok? Másik vírusirtó. Avast Free http://www.avast.com/en-eu/index AVG Free 2013 http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download ESET NOD32 legális próbaverzió http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_hun.msi (amikor a telepítés során kéri hogy regisztráld a próbaverziót, megadhatsz hamis email címet is, nem törõdik vele)
A kérdező hozzászólása: C:\ProgramData\Tarma Installer\{361E80BE-388B-4270-BF54-A10C2B756504}\_Setupx.dll - módosult Win32/Adware.Yontoo.B alkalmazás - törléssel megtisztítva (a következõ újraindítás után) - karanténba helyezve Õ a kártevõm, de nem törli, mindig ott van az új ellenõrzésnél is:S Rákeresek, de nem találja a gépen.
Menj abba a mappába a Total Commander-el, és próbáld meg letörölni ezzel: http://download.chip.eu/hu/Unlocker-1.8.7_145537.html
A kérdező hozzászólása: Köszi, új nodot feltettem és a kódot használtam, amit a pc gurun találtam, az leírtotta egybõl. Köszi mindkettõtöknek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!