Találatok a következő kifejezésre: Hol találom hogy az egyes érettségi (1 db)

Hol találom meg, hogy az egyes érettségi tárgyakból mi a vizsgakövetelmény?

Legjobb válasz: Az érettségi követelményeket (mind közép-, mind emelt szinten) számos fórumon megtalálja. Az OH-OKÉV honlapján (www.okev.hu) megtalálhatók a pontos közép- és emelt szintû érettségi követelmények.

Az érettségi követelményeket (mind közép-, mind emelt szinten) számos fórumon megtalálja. Az OH-OKÉV honlapján (www.okev.hu) megtalálhatók a pontos közép- és emelt szintû érettségi követelmények.
A kiosztott érettségi kérdések között!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki fogok menni 2014. szeotemberében magyarba tanulni, de van pár kérdésem tudnátok válaszolni rá?

Horvátországban élek ,de minden vágyam ,hogy magyarba mehessek tanulni és úgy látszik ,hogy 2014.szeptemberében teljesülni fog és van pár kérdésem mert pár dolgot nem értek és ebben kérem a segítségeteket.
-1.Középsulis vagyok 1. és át szeretnék iratkozni magyar középsuliba ,hogy tegyem hogy iratkozzak át menjek ki magyarba és ott iratkozzak be lehet itt is Horváthban email vagy valami segítségévél és majd szeptemberben magyarban kezdek?
-2.Kell felvételit vagy ilyesmit írnom ,hogy vegyenek fel?
-3.Ösztön díjjal tudok csak kimenni magyarba ezért az fél évit és az év végit fére teszem a sulira és tudom ,hogy pár középsuliba adnak ilyen ösztön díjat ebből lehetséges lenne a koli árát fizetni?
-4. A koliban kapunk kaját is?
-5. Hogy tudnák átiratkozni más suliba ,hogy az itteni tanárok csak az utolso pillanatban tudják meg mert ha netá n elobb tudnák meg direkt rosszabb jegyet adnának stb..valami tanács?
Elore is koszonom!

9

Szerintetek a Medgyessi vagy a Bethlen?

Felvételi előtt állok és nem tudom eldönteni hogy debrecenbe a medgyessibe menjek angolra vagy a bethlen gábor szakközépbe szintén angolra lécci írjatok véleményeket a két suliról melyik a jobb vagy melyik a keményebb? Egyébként ha ez számít ügyvéd szeretnék lenni?

3

Felvételi pontszámításnál lehet ilyen?

Egy kötelező és egy választott tárgy után kapom az érettségi százalék alapján a pontokat, viszont egy másik tárgyból emeltet csinálok, aminek nem számolják a százalékát csak megkapom utána az 50 pontot?

1

Középiskolákban tanulmányi eredményekre lehet ösztöndíjat kapni?

0

Kirúghatnak az egyetemről ha mondjuk bűncselekményt követek el?

Illetve ha elvégzem a jogász szakot, akkor ugye dr. leszek. Ha bűncselekményt követek el, elveszik ez dr. titulus?

3

Melyik középiskolát ajánljátok Pest megyén belül?

4-es átlagú vagyok és az angol nyelvet szeretném tökélyre csiszolni. Két tannyelvű is szóba jöhet.

2

Hogy lehet leváltani egy tanárt?

Az egész osztály utálja, mert mindenkit szo.pat, azt hiszi, hogy csak a tesi körül forog a világ, gyengébb képességűektől is azt várja el, mint a csúcshiperszuperektől, igazságtalanul ír be egy órán több egyest is akár a fél osztálynak, csak mert ő úgy látta, hogy nem dolgoznak, és ilyenek. Országos versenyeken résztvevő sportemberek közül is van, aki csak 3-as. Pedig csinálja is, de a tanár nem csípi. Engem speciel csíp, de én rohadtul utálom a modorát, ahogy lekezel minket, ahogy semmibe veszi az osztályt. És ő panaszkodik egyfolytába osztályfőnöknek, de van, hogy az igazgatónak is szólt. Tavaly is le akartuk váltani, csak azt mondták, hogy idén már nem lesz, de sajnos mégis. Osztályfőnök is tudja, hogy milyen, meg az is feltűnik, hogy csak nála "rossz" az osztály. De azt mondják, nem tudunk mit tenni. Tényleg nem lehet leváltani? Vagy hogy lehetne? Hova kéne írni? Iskolafenntartó? Vagy hova?

6

Tudnátok mesélni a budapesti Városmajori Gimnáziumról?

Bármi érdekelne róla,hogy milyen az iskola,a tanárok milyenek,a diákok milyenek,bármi jó lenne.

Előre is köszi

1

Aki kozépsulis és kolis és jol tanul az kaphat tandíjat?

1

MISKOLCIAK Tudtok sulit ajánlani?

Most vagyok nyolcadikos és még nem tudom hova felvételizzek. Mindenféleképpen matekkal, vagy angollal szeretnék továbbmenni, de szóba jöhet a magyar is. Jeles tanuló vagyok és nem nagyon szeretnék gimibe menni.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!