Találatok a következő kifejezésre: Hol találom hogy az (498 db)

Az csak a gyors versenyben (quick race) használható.
A kérdező hozzászólása: kösz!

Hol találom meg az Otp honlapján, hogy az OTPdirekt Bróker szolgáltatáson belül milyen tranzakciós díjak vannak (részvény adás-vétel stb. )?

Legjobb válasz: Én is kerestem egy darabig webes keresõkkel és az OTP saját keresõjével is. Ez utóbbi nem ér semmit, eddig bármit kerestem az OTP oldalán soha nem találtam meg vele, bármennyi ráutaló szót is írtam be. Igaz, hogy több mint 2 éves a kérdés, de mivel ezt a kérdést minden elõbb találja meg mint az OTP oldalán a keresett információt, ezért írom meg ide a választ: https://www.otpbank.hu/portal/hu/KNV/Befektetesek/Tozsdei_me.. ...aztán a bal oldalon katt a Kondiciók-ra! Remélem 2 hét múlva is így lesz...

Én is kerestem egy darabig webes keresõkkel és az OTP saját keresõjével is. Ez utóbbi nem ér semmit, eddig bármit kerestem az OTP oldalán soha nem találtam meg vele, bármennyi ráutaló szót is írtam be. Igaz, hogy több mint 2 éves a kérdés, de mivel ezt a kérdést minden elõbb találja meg mint az OTP oldalán a keresett információt, ezért írom meg ide a választ: https://www.otpbank.hu/portal/hu/KNV/Befektetesek/Tozsdei_me.. ...aztán a bal oldalon katt a Kondiciók-ra! Remélem 2 hét múlva is így lesz...

Hülye kérdés. De nem tudod esetleg, hogy a neten hol találom meg azt a képet?

Még anno a neten,azt hiszem a hotdog oldalán,valaki feltett egy olyan képet,hogy egy öreg pasi,ilyen fekete,piros csipkés kombiné vagy mi volt rajta,és térden állva,a t*ke az autónak a kipufogójában van beletömve. XDDDDDD Elég vicces,de egy illet?nek megszeretném mutatni,de nem találom sehol ezt a képet..XD

Legjobb válasz: A találó "cock in exhaust" kifejezéssel keresve: http://www.mindcontroll.com/imagearchive/images/876.jpg

A találó "cock in exhaust" kifejezéssel keresve: http://www.mindcontroll.com/imagearchive/images/876.jpg
Meg tudod nézni az elõzményekben hogyha nem törölted ki és azóta is ugyanazt a böngészõt használod talán megtalálod így...
A kérdező hozzászólása: Az elõzményeket mindig kitörlöm, és azóta már párszor újra lett telepítve a gép. Annyira emlékszek még, hogy Xd-s hangulatjeleket kerestem és kiadta azt a képet XD Kerestem, de még mindig nem találom.
A kérdező hozzászólása: Köszi XD ment a zöld pacsi!:D


Hol találok olyat az interneten, ami leírja, hogy milyen a kitűnő/megfelelő/közepes/rossz spermaeredmény?

Határértékek érdekelnének, hogy mi számít nagyon jónak, jónak, átlagosnak és rossznak. Hétf?n megyünk az eredményért és ha kézhez kapjuk jó lenne már ott tudni, hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Azt nem tudom megmondani hol találsz ilyen oldalt,de 2-3 ml-ben kell lenni minimum 4000000- nak .Nekünk 1000000 -val sikerült spontán!!Szinte csoda!!

Azt nem tudom megmondani hol találsz ilyen oldalt, de 2-3 ml-ben kell lenni minimum 4000000- nak .Nekünk 1000000 -val sikerült spontán!!Szinte csoda!!

Ha már a Gyed alatt visszamegyek dolgozni, akkor megkapom a Gyest a gyerek 3 éves koráig a munka mellett? Hol találom meg azt a szabályt, hogy csak 1 éves kora után lehet visszamenni dolgozni, vagy ez munkahely függő?

Legjobb válasz: Gyed alatt egyáltalán nem lehet. Gyes alatt pedig csak 1éves kora után lehet dolgozni. Nem tudom hol van a szabály,de így van. Ennek semmi köze a munkahelyekhez.

Gyed alatt egyáltalán nem lehet. Gyes alatt pedig csak 1éves kora után lehet dolgozni. Nem tudom hol van a szabály, de így van. Ennek semmi köze a munkahelyekhez.
Szia! Igen, ha visszamész dolgozni a gyed alatt akkor át kell váltani gyesre és az jár a gyerkõc 3 éves koráig.Nem munkahely függõ hogy mikor lehet visszamenni, hanem szabály van rá.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem, hogy akkor a Gyed átváltozik Gyesre, de akkor azt megkapom 3 éves koráig. Ezek szerint csak akkor tudok visszamenni dolgozni, ha betölti az 1 éves kort. Akkor miért van az, hogy a bölcsödékbe kb. 5 hónapos kortól felveszik a csecsemõket? Hiszen oda beadni csak akkor lehet, ha dolgozol nem?
pont tegnap kérdeztem meg a munkaügyisünket. azt mondta ha hamarabb visszamegyek akkor ugye kapom a fizetést. a gyest meg csak akkor kapom ha a gyerek betölti a 2. évet. de akkor fizetés nélküli szabira kell menni és akkor kell megigényelni a gyest. nem értem én sem de nekem ezt mondták... bár az jó lenne ha hamarabb visszamegyek dolgozni és már hamarabb jár a gyes
Fõként a magánbölcsik, a fizetõsek veszik fel ilyen korán a babákat! Az elsõ év alatt, ha kapod a gyest vagy a gyed-et, se dolgozni, se bölcsibe nem adhatod a babát.Ha betöltötte az 1 évet, akkor átváltassz gyes-re és mehetsz dolgozni. Azt kapod 3éves koráig.
A gyereked 1 éves kora elõtt is visszamehetsz dolgozni, csak akkor semmilyen juttatást nem kapsz. Se gyed se gyes. mosolyt kapsz állambácsitól a pofidba. Mivel a gyereked 1 éves kora elõtt a bölcsödéknek sem jár állami támogatás a gyereked után 8se magán, se állami, se csanában) így ezt a különbözetet is Te fizeted a fenntartónak. Füge az arcába kedves nagyra vágyó (esetleg anyagi csõdhelyzetbe jutott) kismama, hogy a gyereke mellõl el akar menni dolgozni. Az állambácsi azt nem mondhatja azért még meg, hogy mikor mehetsz vissza dolgozni, csupán aládtesz.
utolsó válaszoló vagyok, tapasztalatból írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Kiírtam egy teljesen rendes kérdést hogy tudna-e valaki segíteni, hol találom meg azt a sorozatot, erre mire visszanézek GyK-ra kiírta hogy sértõ dolgokat írtam le. Mi volt a sértõ? /mondat alul/

"Sziasztok tudnátok segíteni, hogy honnan tudom megnézni a Harcra Fel évadjait?"

Legjobb válasz: Lehet, hogy a fogalmazásod, mondatalkotásod volt sértõ az oldalnak.

Lehet, hogy a fogalmazásod, mondatalkotásod volt sértõ az oldalnak.
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló Én csak azt írtam le hogy hol tudom megtekinteni, nem mást

Van egy olyan oldal, hogy Stardoll, és ott egy olyan feladatot kell elintéznem, hogy a plázában írjak 5 árút a kívánságlistámra. Hol találom meg azt a kívánság listát?

Legjobb válasz: hát ha bemész a plázába és bal jobb oldalt kihúzod /ahol a keresés is van/ akkor ott van a kivánság list is , de ha pl rámész egy cipõre nem kattintasz rá csak rámész akkor ott lesz egy kis szivecske és ha arra kattintasz akkor at a cipõõt hozzáadta a kivánság listádhoz csatlakozz a clubomhoz a neve FOBfan

hát ha bemész a plázába és bal jobb oldalt kihúzod /ahol a keresés is van/ akkor ott van a kivánság list is , de ha pl rámész egy cipõre nem kattintasz rá csak rámész akkor ott lesz egy kis szivecske és ha arra kattintasz akkor at a cipõõt hozzáadta a kivánság listádhoz csatlakozz a clubomhoz a neve FOBfan

Orange DSL internetet és a modem installálása gondom, hogy hol találom meg az ehezz szukséges infót vagyis nekem semmi más nem kell csak az Username+Password ha magamtól irok be vlmit akkor meg nem megy a net ezért gondoltam erre hogy ez lehet a baj?

Quick Start - PPPoE/PPPoA Enter the PPPoE/PPPoA information provided to you by your ISP. Click NEXT to continue. Username: Password: VPI: (0~255) VCI: (1~65535) Connection Type: PPPoE LLC PPPoE VC-Mux PPPoA LLC PPPoA VC-Mux

Legjobb válasz: Az érvényes felhasználónév+jelszó a szerzõdésen, v a szolgáltatótól kapott tájékoztatón szokott lenni (emailben sztem nem szokták, de ki tudja), és azt írd be, mert a kamu szöveggel nem mész semmire!

Az érvényes felhasználónév+jelszó a szerzõdésen, v a szolgáltatótól kapott tájékoztatón szokott lenni (emailben sztem nem szokták, de ki tudja), és azt írd be, mert a kamu szöveggel nem mész semmire!
A kérdező hozzászólása: Már néztem és semmit nem találtam :( Azt hiszem fel fogom hivni a szolgáltató és remélem segitenek ..... Köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanii az operátor megadta a szükséges adatokat :)

A minecraftba hol találom meg azt, hogy melyik mappából töltse be a játékot (eredetileg . Minecraft), és, hogy a skineket honnan keresse?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Banán? Ide értelmes választ kell írni! Szóval: Kecske!

Banán? Ide értelmes választ kell írni! Szóval: Kecske!
Banán.
Gratulálok! A Char.png az alap skint állítja át. Ha azt átírod, mindenkit olyannak fogsz látni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!