Találatok a következő kifejezésre: Hol találom az oldalt, amelyik (9 db)

Oroszul szeretnék megtanulni pár alap mondatot hallás útján. Hol találok olyan oldalt, amely kiejti nekem az orosz szöveget?

Oroszul szeretnék megtanulni pár alap mondatot hallás útján. Pl. "Mi újság? Hogy vagy? Minden ok." Csak a szórakozás kedvéért. Van egy orosz anyanyelv? ismer?söm, szeretném meglepni a hirtelen jött tudásommal. :) El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Azt hiszem a webfordítón van ilyen funkció,meg a google fordítóján is. Sok sikert. :)

Azt hiszem a webfordítón van ilyen funkció, meg a google fordítóján is. Sok sikert. :)
Ha tudsz angolul, akkor Michel Thomas módszer. A neten keress rá, torrenten is rajta van, abból nagyon jól meg lehet tanulni az alapokat.
Az elõzõ link elég rossz! A nõ aki a videóban beszél, egyáltalán nem orosz, hanem valószínûleg amerikai, aki erölteti az orosz akcentust. Pocsék a kiejtése, eröltetve nyögi ki a szavakat. Üdv: egy orosz anyanyelvûtõl
A kérdező hozzászólása: Kár, mert a kezdeményezés nagyon jó, ötletes. Kicsit tényleg erõltetett.

Hol találom a neten azt az oldalt, amelyik erősségi sorrendben kiírja a magyar iskolákat?

Már többször megvolt ez az oldal,de mindig elveszítem :( Felvételihez kéne :)

Legjobb válasz: Melyik iskolákat (középiskola, fõiskola/egyetem), milyen szempontból? Vannak rangsorok, amelyek több szempontra terjednek ki, bár ezek hitelessége is kérdéses. Nem lehet egyetemi szinten megfelelõ összehasonlítást végezni, mert lehet, hogy az egyik egyetemen a fizika szak jobb, a másikon meg az andragógia.

Melyik iskolákat (középiskola, fõiskola/egyetem), milyen szempontból? Vannak rangsorok, amelyek több szempontra terjednek ki, bár ezek hitelessége is kérdéses. Nem lehet egyetemi szinten megfelelõ összehasonlítást végezni, mert lehet, hogy az egyik egyetemen a fizika szak jobb, a másikon meg az andragógia.
A kérdező hozzászólása: Középiskolákat szeretnék.Te tudsz segíteni?
nincs olyan hogy legjobb iskola, mindegyik más szempontból jó, ez tõled függ, hogy neked mi felel meg, pl hogy gimibe akarsz menni vagy szakközépbe, késõbb mit akarsz magaddal kezdeni, ha közgázos akarsz lenni, ajánlom a Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskolát ;), nagyon jó suli, én is oda járok
http://www.alon.hu/kozepiskolak-rangsora-2010-ben-tablazatok.. mellesleg itt van ez ha érdekel, de a többsége versenyistálló, ahol bent vannak a diákok reggeltõl estig és hajtják õket mint az állatokat
és még valami, valahol a Keleti Károly simán Közgazdasági Szakközépiskolának van feltüntetve (x. ker.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Azért kellett ez az oldal, hogy mely iskolákba NE pályázzak :D 4, 8-as tanuló vagyok(jövõre leszek nyolcadikos), de ettõl függetlenül nehezen megy a tanulás, nehezen jegyzem meg a dolgokat.
4, 8-as átlag tudod milyen jó? vétek lenne szar suliba menni, ne menj gyenge iskolába, csak saját magaddal szúrsz ki, gondolj bele, késõbb kell majd még érettségizned is, és nem mind1 hogyan készítenek fel rá
És a budapestiek hol vannak?:) elöre is köszönöm :) ))!!

Hol találok az interneten olyan oldalt, amely a begépelt vagy bemásolt angol szöveget helyes angolossággal felolvassa?

Legjobb válasz: Túl jó minõségre ne számíts, de ez az oldal alkalmas rá: http://www.webforditas.hu/index.php

Túl jó minõségre ne számíts, de ez az oldal alkalmas rá: http://www.webforditas.hu/index.php
Ha windows-od van: Start menü -> Vezérlõpult -> Beszéd
A kérdező hozzászólása: Nem fordítóprogramra gondoltam, hanem ami felolvassa az angol szöveget. Macintoshom van. Azért köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha az általam korábban javasolt http://www.webforditas.hu/index.php oldalra bemásolod a szövegedet, és a hangszóró ikonra kattintsz, ott választásod szerint, akár nõi, akár férfi hangon meghallgathatod.
Itt: http://www.ivona.com/ Sok sikert a használatához.


Hol találom azt az oldalt, amelyik lány és fiú ultrahangképeket hasonlít össze?

Azt hiszem valaki itt ajánlotta azt a linket,ami egy külföldi oldalon látható képeket mutatott.Nagyon érdekelne,hogy mit láthatunk,ha fiú ill. lány a babó.

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml Igaz ez nem külföldi de itt is találsz képeket!!! Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást! 23 hetes kismama

http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml Igaz ez nem külföldi de itt is találsz képeket!!! Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást! 23 hetes kismama
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blusweek22.htmMe.. az elõzõ vagyok!Itt egy külföldi oldal igaz itt csak 2d-sek vannak!!Jó nézegetést
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blusweek22.htm bocsi az elõbb rosszul küldtem el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, ezeket én is megtaláltam.De sajna nem ezek azok.Azon az oldalon függõlegesen egymás mellett voltak a képek fiú-lány.remélem meglesz :(
A kérdező hozzászólása: Az elsõ cím mégis jó :) )Jó képeket mutat!Ezer köszönet
Interneten
A kérdező hozzászólása: tyûha
Minek az neked? :D
A kérdező hozzászólása: csengõhangnak :D
Nem találom... Tuti hogy Borsodi? :D
Nekem van olayn sör nyitóm hogy mikor érintkezik a ketõ kis vas akkor elekzdi mondani "Sör nyitás(sziszegés)...... na fiúk ma sem éltünk hiába" ne kérdezd honnan van 3-4 is régen kaptuk.
húú mekkora probléma :D
A kérdező hozzászólása: Igen ismerem ezt a sörnyitót én is :D Ezért nem is vagyok biztos benne, hogy reklámban is volt ez a szöveg, lehet hogy csak a sörnyitóról emlékeztem rá.Na mindegy, köszönöm azért :) Az utolsó kommentre reagálva pedig, nem nagy probléma, de azt hittem erre való az oldal.
Babakukk.hu ! 39hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát nem is tudom...nekem nagyonis tudatosnak tûnik az átfordulás. Elõször talán nem volt az, de most már ha nem tetszik neki, hogy az ágyába teszem a hasára, akkor rádöl a kezére és máris az oldalán, aztán a hátán van :) Azért köszönöm a címeket :)
dr. Penny Preston Amit minden anyának tudni kell a baba elsõ évérõl könyvet kaptam. Olyan könyv amiben le van írva hogy mit kell tudni és mit tudhatnak a babák. De ezek csak tájékoztató jellegû adatok, minden baba magától saját ütemben fejlõdik. de ne siettess semmit! Gratulálok az erõs babádhoz! :)
A cumizáson a szopizást érted vagy a cumihasználati idõt?
Ezt én is szeretném tudni!
A kérdező hozzászólása: A szopizásra gondoltam. Vagyis mennyit kellene ennie mondjuk 1 hetesen alkalmanként/összesen.
Szerintem minden baba más. Védõnõ nekünk így számolta: testsúly kg-ban x 150 és a kapott mennyiséget így megkapod a napi adagot, azt el kell osztani a szopik számával és kijön az egy evésre való adag. Nekünk nem jött be a dolog. Amíg mértem, nem annyit evett.Hol sokkal többet, hol meg sokkal kevesebbet.Csak idegeskedtem rajta ezért inkább nem mértem. Többször cicire tettem és ha éhes volt evett.Nem tudok olyan oldalt ahol errõl írnának.
A kérdező hozzászólása: Ez a testsúly kg * 150g is sokat segített. Köszönöm!
Bocsi az elõbb egy kicsit belekeveredtem....remélem azért érthetõ volt. Még pici a babád úgyhogy ne a mérésekkel foglalkozz.Figyeld a jelzéseit.Akár két óránként is mellre teheted.Rövid idõ alatt megemészti az anyatajet, és õ még keveset tud enni egyszerre mert pici a gyomra. Belejössz ám hamar!! Meg Õ is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!