Találatok a következő kifejezésre: Hol találom a neten, hogy a (83 db)

Kecskeméten a Malom bevásárlóközpontban pontosan hol találom a Don Pepét? A net azt írja, hogy a harmadikon, de nem rémlik, hogy lett volna, mikor pár hete ott jártam. Kecskemét belvárosában másutt Don Pepét hol találok ha a Malomban nincs?

Legjobb válasz: A Malomba van a Tésztaház és annak van pizzás része. Külön pizzázó nincs. Hogy most ez a Don pepe, vagy sem...az tuti, hogy a Tésztaházhoz tartozik. Egyébként finom a pizzájuk, de csak, ha frissen készül el, egybként ki van száradva :(

A Malomba van a Tésztaház és annak van pizzás része. Külön pizzázó nincs. Hogy most ez a Don pepe, vagy sem...az tuti, hogy a Tésztaházhoz tartozik. Egyébként finom a pizzájuk, de csak, ha frissen készül el, egybként ki van száradva :(
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A kérdező hozzászólása: Vagyis hol tudok utánanézni, hogy lefordítottak e egy mûvet magyarra?
Ha ezekben nem találod, nagy valószínûséggel nincs meg magyarul: http://nektar.oszk.hu/ http://odr.lib.klte.hu/ http://webpac.mokka.hu/WebPac/CorvinaWeb Ha ez nem elég, kérdezd meg itt: http://libinfo.oszk.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Hol találok a neten olyan térképet, , amin ha egy helyre rákattolok, vagy stb. megmutatja, hogy mennyi annak a tengerszint feletti magassága?

Kb. 1-1,5 éve már rátaláltam erre atérképre a neten, hogy rákattoltam mondjuk a térképen a lakóhelyemre, és kiírta h. 125 méter, aztán a Kékesre, oda meg h. 1015 méter(kicsit pontatlan, de a viszonylagos magasságot megadja ;) ), szóval, most meg nem találom :// Aki tud erről valamit kérlek írjon ;))))

Legjobb válasz: (Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)

(Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)
(Sajna nem találtam egyikõnk által keresettet sem. Egy olyat ismerek, hogy szerkesztesz egy útvonalat -többnyire bringást-, és miután készen el van mentve, csinál egy magasságtáblázatot, amin ha végighúzod a kurzort, akkor jelzi mögötte a térképen, hogy az az adott magasságú pont hol van pontosan. De tuti nem ezt keresed. Ha mégis érdekelne: bikemap.net.)
http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm Magasságot és koordinátát is ír alul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;))))))

Hol találok a neten olyan programot, amelyet be lehet állítani hogy mikor kapcsoljon ki a számítógép?

akár hetekre hónapokra is

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/shutdown_timer_v3.08.html Elsõ találat egy 3 másodperces google keresés után. Ennek a válasznak a leírása telik ötször annyi idõbe!

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/shutdown_timer_v3.08.html Elsõ találat egy 3 másodperces google keresés után. Ennek a válasznak a leírása telik ötször annyi idõbe!

Hol találom meg neten, hogy mi micsoda a tévémben? (lent)

eGY OLYAN OLDAL KELLENE, AHOL LEÍRJÁK MIT JELENT PL A dlna, wIDE cOLOR eNCHANTER, Anynet+ stb... ilyesmi szakszavak... A tv egy Samsung Ue-32d5000pw

Legjobb válasz: samsung weboldal?:) google?:) használati utasítás?:)

samsung weboldal?:) google?:) használati utasítás?:)
ingyenporno.pontcom.com
Nincs olyan, hogy hogy kell jól csinálni. Azt kell csinálni, ami jólesik. Ez pedig relatív.
mert mindenkinek ugyanúgy jó..igaz?-.-
de mégis hogy lehet???
Esetleg itt nézz körül: http://advancedmasturbation.com/
Írd be youtube-on, hogy "hairstyle", kiad egy csomó videót.
A kérdező hozzászólása: köszi mind2õtöknek:) megy a zöld kéz :)
'hair tutorial'-lel is próbálkozhatsz youtube-on. ha hozzáteszed h 'for short/medium/long hair' akk meg kifejezetten a rövid/közepes/hosszú hajas frizurákat fogod megtalálni.
A kérdező hozzászólása: köszi :) nekedis megy :D

Hol találok a neten olyan oldalt, ahol értelmesen elmagyarázzák és bemutatják, hogy az európalettát hogyan kell megfelelőképpen rögzíteni a raktérben?

El?re is köszi a fontos infót!-)

Legjobb válasz: Google keresõn beírod európaletta kb 6.-nak kidobja "TNT-express csomagolási javaslatok".... Lehet ott találsz valamit. Ha nem nézz utána "gépneten" vagy valami hasonló oldalon ahol ilyesmi szóba jöhet.

Google keresõn beírod európaletta kb 6.-nak kidobja "TNT-express csomagolási javaslatok".... Lehet ott találsz valamit. Ha nem nézz utána "gépneten" vagy valami hasonló oldalon ahol ilyesmi szóba jöhet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál, már azt hittem senki sem fog. Még egyszer kösz!-)

Hol találok a neten baba tornáztatásról leírást, hogy hogyan kell csinálni?

4 hetes a babám és szívesen tornáztatnám néha.

Legjobb válasz: Talan a youtou-ben. Ott van mindenfele, sminkeles, uszas tanitas...stb. szerintem baba torna is van.

Talan a youtou-ben. Ott van mindenfele, sminkeles, uszas tanitas...stb. szerintem baba torna is van.
http://209.85.129.132/search?q=cache:LM-uoXo7mWQJ:www.babapr.. ez egy ilyesmi oldal, bár még nagyon pici a babád hozzá. Esetleg tudsz letölteni baba-mama torna dvd-t vagy baba-mama jógát, ezeket már ekkora korban is lehet csinálni velük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!