Találatok a következő kifejezésre: Hol találom a csiklót (3 db)

Hol van a csikló? Nem találom sehol!

Tudom, hogy most nagyon hülyének néztek, de nem találom a csiklómat. Az lehet, hogy nincs ott? Egyébként a kis szeméremajkaim eléggé kiállnak, ez jelent gondot?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csikl%C3%B3 olyan nincs, hogy nincs ott.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Csikl%C3%B3 olyan nincs, hogy nincs ott.
Masztizzál akkor könnyebben megtalálod.
Fejlõdési rendellenesség.
A kérdező hozzászólása: Tényleg létezik olyan fejlõdési rendellenesség? Mint már említettem, kisajkaim kilógnak eléggé, és a nagyajkak fölött van egy kis porcocskaféleség, tehát egy ilyen hosszúkás golyó. Az az?
mutass képet és megmondom
Megmutatom én neked a gyakorlatban! F.

Hol találom meg a csiklót?

A barátn?mmel lefeküdnénk,csak még én nem vagyok jártas a dologban,az el?játékban,merre találom a csiklot?Kérlek titeket,rendes válaszokat irjatok ne hülyeségeket.Köszi

Legjobb válasz: A csaiklo a nõnek a kis ajkainak a találkozásánál van, nagyon rejtve van, és nehéz ezt elmondani sajnos...:( gondolom tudod mi az a nagy ajak, meg nagy ajak... az a két redõszerû bõrréteg, és a lánynak NEM a hüvelyében, és nem a popsija felöli oldalán, hanem a hasa felöli oldalon el van rejtve a redõkben, da ahogy odanyúlsz majd a lány összerezzen, és akkor már tudni fogod hol van...:D jó szórakozást...:P (egyépként kérheted a lány segitségét, h vezesse oda a kezedet, nem ciki, és szivesen segit majd nekem szerintem...:D:D:D)

A csaiklo a nõnek a kis ajkainak a találkozásánál van, nagyon rejtve van, és nehéz ezt elmondani sajnos...:( gondolom tudod mi az a nagy ajak, meg nagy ajak... az a két redõszerû bõrréteg, és a lánynak NEM a hüvelyében, és nem a popsija felöli oldalán, hanem a hasa felöli oldalon el van rejtve a redõkben, da ahogy odanyúlsz majd a lány összerezzen, és akkor már tudni fogod hol van...:D jó szórakozást...:P (egyépként kérheted a lány segitségét, h vezesse oda a kezedet, nem ciki, és szivesen segit majd nekem szerintem...:D:D:D)
Elõzõ válasz jó, csak annyit fûznék még a témához:vegyél elõ egy anatómia atlaszt v. az ált.isk.-i 8.-os biosz könyvet és tanulmányozd!Ez nem cikizés, hidd el sokat tanulhatsz belõle!
ha za ujjaiddal széthúzod a lánynak a punciát akkor belül majnem legfölül egy "borsószemet" találsz ui:biztos hogy fel vagy te erre készülve? vagy várhatnál még ezel....
Bocsi az elsõ válaszadó vagyok, és az utolsó elötti szó nem nekem, hanem neked akar lenni, sorry, és igaz a 2. válasz, mert ott a nõi nemiszerven általában a csikló is be van jelölve...
Hahaha! Ez már nagyon kész! Kíváncsi lennék hány éves vagy?!?!?!?!?!?!
a CS-nél... -.-'
Nem tudom. Én már kerestem a konyhában.. :-)
én ma épp kerestem de eszembe jutott hogy a barátomnál hagytam.:( :'d

Hol találom meg a csiklómat?

Legjobb válasz: Ott van a konyhaszekrény felülrõl a második polcán a fûszereknél, a paprika és a bors között.

Ott van a konyhaszekrény felülrõl a második polcán a fûszereknél, a paprika és a bors között.
Ahol élvezed.
a lábad között okos
Kb ott van a csikló, ahol az alábbi ábrán. http://kepfeltoltes.hu/111209/csikl__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem Afrikában szaladgálhat valamelyik szavannán...... Gyorsan menj utánna, nehogy bevaduljon, a végén még nedves lesz. Amúgy hány évesen jutnak eszedbe ilyen hülyeségek???? Tanultál biológiát?
Gondolom ott van a többi zebra között az állatkertben a csíklovad, ahol örökbe fogadtad.
a jo isten aldjon meg, de buta vagy!!!http://www.google.hu/imgres?q=hol+a+csiklo&hl=hu&sa=X&biw=12..
A szekrény mögött van :D
én a párnám alatt keresném elõször ;D
a farzsebedben nézted már?
Nyisd szét a lábad és nyisd ki a szemed jééé ott is van csodálatos, vagy egy kis hülye gyerek vagy, vagy egy kanos aki erre veri valamelyik a 2 közül.
Elvesztetted? :D
Nem az elszabadult siklódat keresed?!
gps-be üsd be

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!