Találatok a következő kifejezésre: Hol találom a Jónás (4 db)

Hol találom meg a Jónás naptárt?

Már mindenhova beírtam és így sem hozta ki!Valaki tudja az oldal címét ahol meg lehet ezt találni???Köszönöm!

Legjobb válasz: http://lunarium.co.uk/jonas.php

Hol találok közérthető, normális elemzést A jónás könyvéről?

Elolvastam, értem a cselekményt, de nekem az elemzése kéne, és nem találom sehol, ha mégis akkor egyáltalán nem értem...

Legjobb válasz: Szia, nézd meg ezt a honlapot, itt találsz egy rövid elemzést róla, illetve ha lejjebb görgetsz, van még pár link, nézegesd meg azokat is! http://erettsegi.com/irodalom/babits-mihaly-jonas-konyve-tar..

Szia, nézd meg ezt a honlapot, itt találsz egy rövid elemzést róla, illetve ha lejjebb görgetsz, van még pár link, nézegesd meg azokat is! http://erettsegi.com/irodalom/babits-mihaly-jonas-konyve-tar..

Hol találok Jónás naptár kalkulátort a neten?

Legjobb válasz: Szia! www.astro.com. Sajnos magyar oldalt nem ismerek, csak ezt.

Szia! http://www.astro.com. Sajnos magyar oldalt nem ismerek, csak ezt.
A kérdező hozzászólása: ok, nem gond, hogy nem magyar, de ezen belül hol? mindenfélét ajánl, ha ezt beírom
vannak több helyen is de sajnos már fizetõs, az astro.com-on is.


Hol találok olyan oldalt, ahol (kínai fogamzás naptáron, jónás naptáron és a holdnaptáron kívül) meg lehetne nézni hogy kisfiú-e vagy kislány?

Tudom hogy ezek nem megbízhatók,de érdekelnek az ilyen dolgok!

Legjobb válasz: Én azt javaslom,hogy ne nézegesd.Én is csak kíváncsi voltam,az összes helyen lányt jósolt,UH-n pedig láttam a saját szememmel,hogy fiú,pedig lányt szerettem volna.Nagyon el voltam keseredve utána.

Én azt javaslom, hogy ne nézegesd.Én is csak kíváncsi voltam, az összes helyen lányt jósolt, UH-n pedig láttam a saját szememmel, hogy fiú, pedig lányt szerettem volna.Nagyon el voltam keseredve utána.
ciklus.hu Ott ha beírod az utolsó 3 ciklusodat, akkor kidobja, hogy mikor a kicsi fogant, akkor mire volt nagyobb esély. Nekem a Jónás-nap nem jött be, viszont a kínai naptár és a ciklus.hu is jót dobott ki, kisfiúnk lesz. :) 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: beírtam a márc. ápril. májusit és a juniusit abban a hónapban kellet fogannia...de nem írja ki csak májusig hogy fiú e vagy lány...a juniusit miért nem mutatja?
olyan nincs hogy kisfiut vársz vagy kislányt a naptár szerint, hanem oylan van, hogy mikor alkalmasabb szeretkezni ahoz hogy fiad foganjon vagy lányod írd be google keresõbe és találsz egy csomó oldalt én pl kismama blogban találtam rá terhesség elsõ jeleinél be ovlt linkelve egy cím de írd be bárhová hogy terhes kalkulátor és köztük lesz az is mait keresel de ne naptárazz, inkább aszerint programozd a odlgot, hogy mennyire lúgos vagy savas a hüvelyed, esetleg milyen a hõmérsékleted, vagy szexuális pózok szerint, illetve aktud isõzítés szerint, de elvileg bizonyos tápanyag fogyasztásokkal is be lehet oflyásolni a baba nemét, de ha már megtermékenyült és beágyazódott a sejt akkor már el van döntve a neme, csak számunka még nem lenyomozható


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!