Találatok a következő kifejezésre: Hol találom a 90 (9 db)

Hol találok a Samsung R540-es laptophoz Windows 7 kompatibilis wifi drivert? A google 90 %-át átnéztem, és sehol nem találom. Linknek is örülnék.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a hivatkozást, bízom benne, hogy sikerülni fog. :) A helyzet az, hogy nem húzta fel a Windows 7 a telepítés közben, amin magam is meglepõdtem. A linkkel viszont minden esélyem megvan rá, hogy menni fog. Még egyszer köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hivatkozást, bízom benne, hogy sikerülni fog. :) A helyzet az, hogy nem húzta fel a Windows 7 a telepítés közben, amin magam is meglepõdtem. A linkkel viszont minden esélyem megvan rá, hogy menni fog. Még egyszer köszönöm!
szia a win7 automatikusan telepíti a wifit a laptopra .. nincs ott az internet kapcsolatoknál? http://www.samsung.com/us/support/owners/product/NP-R540-JA0.. de amúgy itt egy link tessék :)
Sikerült? :)
A kérdező hozzászólása: Még dolgozom, szóval csak este fogom tudni kipróbálni, de bízom benne, hogy sikerülni fog. Kösz a kérdést. :) Természetesen fogok válaszolni majd, hátha másnak is adódik hasonló problémája. :)
Ha érdekel még valakit, itt z összes driver megtalálható: *** http://www.odrivers.com/2012/05/samsung-r540-drivers-windows.. ***

Hol találok információt, hogy mi, mennyi, és mikor ehető a 90 napos diétával?

Most szeretnèm legeloszor kezdeni ezt a dietàt de nem tudom hol talalhatom azt hogy mit mennyit s mikor eheto.

Legjobb válasz: Itt biztos találsz valamit: http://90naposdieta.lap.hu/ Minta étrend: http://fogyokurak.hu/5-napos-mintaetrend-a-90-napos-dieta-uj..

mindmegette.hu Én minden 90 napossal kapcsolatos infót megtaláltam itt.
Keresõbe beírod, hogy "90 napos diéta", akkor az elsõk között találsz egy olyan oldalt, hogy a 90 napos diéta leírása. Szinte minden rajta van.
http://www.fogyi.vilaga.hu egy új oldal a fogyókúrákkal, edzésfajtákkal! Itt saját fogyinaplód is lehet, s a szerkesztõk is épp ezt a fogyókúrát csinálják!


Hol találom meg pontosan a 90 napos diéta leírását? Mit, mikor, mivel ehetek?

Legjobb válasz: www.mindmegette.hu itt minden infót megtalálsz én is innen töltöttem le.

http://www.mindmegette.hu itt minden infót megtalálsz én is innen töltöttem le.
A 90napos diéta a szervezet gyilkolása. A mérlegen jól mutat az amit ellehet vele érni, de nem a mérleg mutatóját látják mások. A szervezet mikro és makronutriensekbõl "gazdálkodik". Ezek a vitaminok, ásványi anyagok stb és a zsír, fehérje, szénhidrát. Ezekre minden nap szükségünk van. A 90 napos diéta viszont mindig megvon egyet vagy akár egy napon mindegyiket. A fogyás ezeknek a nutrienseknek a megfelelõ állandó bevitelével érhetõ el.

Hol találok ingyen letölthető albumokat a 90-es évekből?

A legjobb az lenne, ha vegyesen lennének rajta a számok.

Legjobb válasz: Én torrent oldalakról szoktam zenéket letölteni!Pl:Bithumen,pof.hu,moobs.hu meg van még egy oldal az is jó!Az nem torrent! mp3portal.hu

Én torrent oldalakról szoktam zenéket letölteni!Pl:Bithumen, pof.hu, moobs.hu meg van még egy oldal az is jó!Az nem torrent! mp3portal.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Vagy ott vannak a letoltoprogramok, pl: eMule, DC++
nem tom de a neten biztos találsz vmit
Én egyiket se javaslom igazán. Szerintem mindenkinek magának kell rájönnie, hogy hogyan tud hatékonyan és tartósan életmódot váltani. A kampányszerû fogyókúrák legtöbbször csak ideig-óráig hoznak eredményt, aztán visszakúsznak azok a fránya kilók... A 90 naposnál szerintem eléggé beszabályozott az étkezés. Az atkinsnél meg szinte teljesen tiltva van a szénhidrát. Ha magad rájössz, hogy mitõl fogysz igazán, akkor nem kell semmit megtagadnod magadtól!!! Azért fogadj meg néhány jótanácsot: - Napi 2-2, 5 liter folyadék (lehetõleg szénsavmentes ásványvíz) - Kerülni kell a finomított lisztbõl és cukorból készült ételeket. - Érdemes áttérni a teljes kiõrlésû gabonából készült termékekre. - Délelõtt inkább gyümölcsöket érdemes enni, délután pedig sovány húsokat, halakat salátával, párolt zöldséggel. - Napi 5 étkezés az ideális. (Így nem telik el hosszabb idõ két étkezés között, nem leszel farkaséhes és az anyagcsere sem lassul le annyira. Napi háromnál kevesebb étkezés mellett az anyagcserénk - függetlenül a bevitt kalória mennyiségétõl - képes a bevitt táplálék 60-70 %-át elraktározni, míg annál, aki naponta ötször eszik, a raktározás átlagos mértéke csak 5-10 %!!!) - Mozogj, amikor csak alkalom nyílik rá - lehetõleg heti 5-6 alkalommal 50-60 perceket. (otthoni tornázás dvd-re, futás, biciklizés, úszás, edzõterem, stb.)
atkins-dieta.lap.hu
Atkins a hatásosabb! Egy életmód, a környezetemben többen csináljuk és mindenkinál szenvedés, önsanyargatás és plusz testmozgás nélkül egytõl egyig mindenkinél bevált.
Ha nem a gép elõtt ücsörögnél akkor nem kellene diétáznod.

Egy használtan vett SEG DVRH-67-160 típusú DVD felvevőm van, és a programozott felvételeket a beállított időtől 90-120 perccel elcsúsztatva veszi fel. Mit kell beállítani, hogy jó legyen? Magyar nyelvű használati útmutatót hol találok hozzá? Attila

Legjobb válasz: 1. állítsd be rendesen az idõt :) 2. ne vegyél használtan mûszaki terméket. 3. ha mégis, akkor legyen márkás a gép, ne valami noname vacak. 4. az se árt, ha van rajta garancia. 5. legyen meg minden dokumentáció hozzá. Van benne magyar nyelvû menü? Állítsd át arra, úgy könnyebb lesz a használata. Ha nincs, akkor angolra. Leírást meg az eladótól kérjél, mert elvileg minden mûszaki termékhez kell lennie. Sajnos, nagyon úgy tûnik, hogy kissé megjártad ezzel a cuccal...

1. állítsd be rendesen az idõt :) 2. ne vegyél használtan mûszaki terméket. 3. ha mégis, akkor legyen márkás a gép, ne valami noname vacak. 4. az se árt, ha van rajta garancia. 5. legyen meg minden dokumentáció hozzá. Van benne magyar nyelvû menü? Állítsd át arra, úgy könnyebb lesz a használata. Ha nincs, akkor angolra. Leírást meg az eladótól kérjél, mert elvileg minden mûszaki termékhez kell lennie. Sajnos, nagyon úgy tûnik, hogy kissé megjártad ezzel a cuccal...

Miért van az hogy ha valaki feltesz egy érdést nem konkrét válszt kap rá többségben? (pl:. Hol találok cheatet egy mittudom cod4 hez) Mikor olvasgatom az ilyen jellegű kérdéseket a válaszok 90%-a nem a kérdéssel kapcsolatos.

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.

Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.
A kutat mindkettõjüknek joga van használni.
A gombahölgy várja az udvarlóját.Vagyis a kaktuszhölgy.Tehát a szúrós kaktuszhölgy.....
Mert az emberek többsége a való világban fél õszinte lenni, itt viszont mindenki kénye-kedve szerint megmondhatja a magáét.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek most nem tudom hogy ilyen buta-e vagy esetleg humoros akart-e lenni de nem sikerült neki.
Gyakran azért, mert például a válaszolók nem tartják válaszra méltónak a kérdést (Pl. "Tudtok linkelni hacket a Honfoglalóhoz?"), és úgy általában, a kérdések gyakran hiányosak, pontatlanok, és erre rákérdeznek. Meg persze a válaszolók közt is vannak idióták, akiknek ennyire futja az agyi kapacitásából.

A 30 as férfiak 90%-ka szexkapcsolatot keres és hol van aki komolyat? Régota keresgélek de nem találok egyet sem aki komoly kapcsolatot keres. /31 év nő

Legjobb válasz: Ha szex kapcsolatot kezdeményezel csak,akkor talán nincs benned az a stressz,hogy jaj,mi lesz,mit fogok elrontani,stb,és lehet,hogy e miatt jobban alakulnak a dolgok. Mert lazább és felszabadultabb vagy,fõleg egy jó szeretkezés után :D.

Ha szex kapcsolatot kezdeményezel csak, akkor talán nincs benned az a stressz, hogy jaj, mi lesz, mit fogok elrontani, stb, és lehet, hogy e miatt jobban alakulnak a dolgok. Mert lazább és felszabadultabb vagy, fõleg egy jó szeretkezés után :D.
Milyen szerencsétlen 31 éves nõ lehetsz, ha ettõl az oldaltól várod a megoldás. Menjél inkább lombikbébizni.
Harmincas nõként én sem keresek komoly kapcsolatot, mert hosszú évek tapasztalata megtanított arra, hogy egy kapcsolat nem attól lesz komoly, hogy kimondjuk, hanem attól, hogy mûködik. Nekem pl. laza szexkapcsolatokból lett komoly.
Sok családban tudat alatt még a régi, évszázadokkal ezelõtti hagyományos vidéki "nagycsalád" modellje látható, erõs akaratú, ellentmondást nem tûrõ családfõvel, aki "kiosztja a feladatokat" stb. Mialatt egyre több nyugatias vonás jön be, amely ennek a gyökeres ellentéte. Na itt ismerje ki magát az ember. A nyugatias felfogás inkább laza, nem olyan szigorú, hierarchikus, de önállóságra nevel. Ezért jó példa erre az angol példa, ahol a gyerekeket "amolyan finom, rávezetõ tipikusan brit modorban" arra ösztönzik, hogy 18 éves kor után költözzön el otthonról, legyen saját lakása, önállósodjon. Ez nyilván valakinél gyorsan, valakinél kevésbé gyorsan, de megvalósul, ez a fajta nevelés végülis eléri célját.
én elhiszem, hogy nem akarsz laza szexkapcsolatot senkivel. van, akinek megy és van, akinek nem:( ha nem megy, akkor nem lehet kierõszakolni...keresgélj a fiatalabbak között, a 30-as férfiak nagy része pán péter szindrómában szenved. akkor sem nyúlnék hozzájuk, ha kényszerítenének. hiába szép, okos, tanult, inkább elmenekülök. õk meg találjanak szexpartnert, te meg olyat, aki nem csak ezt keres és mindenki boldog lesz:)
Sajnos ilyen a társadalmunk, álszent, képmutató, ugyanakkor elk..rvult is, és mindenki a másik státuszával, szexuális szokásaival, stb. van elfoglalva ahelyett, hogy a saját háza táján söpörne. A szingli harmincasok is egy lejáratott kategória nálunk. Így kisebbségi érzések miatt nem mernek kezdeményezni komolyabb kapcsolatokat. De akiben még van egy kis erõ genetikailag, az nem törõdik a beszólásokkal, lenézéssel, akinek van saját véleménye, nem veszi a lapot mindíg, az tud változtatni. Aki nem, az sajnos egyedül marad.
Szerintem meg nem az ilyen társkeresõ oldalaktól kéne várni a megoldást. Az a baj, hogy itt Magyarországon, ugyanúgy mint külföldön is vannak olyanok, akik 30-as éveikben is még nem alapítottak családot, éppen egyedülállóak, eljárnának bulizni, szórakozni. Csak nálunk cikinek számít, ha egy harmincas bulizni megy, egyedülálló, de azért éli az életét. Így hát a harmincas szinglik többségének elmegy a kedve az egésztõl. A másik dolog, hogy nálunk a gazdasági helyzet miatt sok ilyen szingli még egy önálló lakást sem tud felmutatni, ellentétben mondjuk Angliával, ahol már a 18 évesek is külön költöznek a szüleiktõl, ha szinglik, ha nem, ott ez természetes dolog. Én azt mondom, nem kell a társadalom elõítéleteivel foglalkozni, az lenne jó, ha mindenki élné az életét, nem savanyodnának be az emberek, az elõítéletek meg itt be, itt ki aztán kész, ilyen egyszerû.
Na tessék! Itt vagyok 29 évesen, már 2 éve keresgélek, de nem hogy komoly kapcsolatra, de szexkapcsolatra sem találtam megfelelõ nõi partnert! Vagy elutasít mindenki, vagy aki szóba jöhetne, az stikkes, megszállott, vagy egyszerûen nem vonzódom hozzá (sem belsõleg, sem külsõleg)... Megkérdezhetem hol élsz? Mert van egy sejtésem hogy nem Bp-en! 29 F
Én meg pont hogy olyat találtam jó párat, aki komoly kapcsolatot akart, aztán végül az lett a férjem, akivel csak laza szexnek indult mindkét részrõl. Nem tudni, mit hoz az élet.
Ezt elõre nem igazán tudod megállapítani. Vágj bele, aztán kialakul. Ez nem is annyira kórfüggõ.
Elõbbit csak a "Pán Péter szindrómá"-hoz írtam megjegyzésként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!