Találatok a következő kifejezésre: Hol találom Lucy Maud (1 db)

Hol találom meg Lucy Maud Montgomery összes könyvét ami megjelent magyarul is?

Legjobb válasz: Az egyik kedvenc íróm :) A magyarul megjelent könyveit az Alexandriába tudod beszerezni (gondolok itt az Anne-,Emily könyvekre és a Váratlan utazás részeire) Jó olvasgatást :)

Az egyik kedvenc íróm :) A magyarul megjelent könyveit az Alexandriába tudod beszerezni (gondolok itt az Anne-, Emily könyvekre és a Váratlan utazás részeire) Jó olvasgatást :)
Nekem is több könyve megvan. Én a Magyar Könyvklubtól rendeltem õket.
én a Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár gyerekkönyvtárából vettem ki. Ha van városi könyvtárban olvasójegyed, meg tudod nézni az adatbázisban, hogy van-e, lehet-e elõjegyeztetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szophoklész Antigoné?

Lenne 1-2 kérdésem, sürgős lenne!
-Kinek a helyében tudod elképzelni magad?
-Ki legpozitívabb egyéniség? Miért?

2

A Neveletlen Hercegnő naplója 9. mi történik?

Sehol sem tudom letölteni és könyvtárban sincs bent soha....

1

Milyen könyveket ajánlotok?

Elgondolkodtató könyveket keresek leginkább, de jöhetnek klasszikusok, illetve krimik. Ha tudtok, írjatok egy gyors értékelést is mellékelve. Előre is köszönöm!
U.I.: Aki olvasta a Tetovált lány-t vagy a Battle Royale-t, mi a véleménye róla? Milyen korosztálynak való?

9

A "Totally Captivated"-hez hasonló mangát nemtudtok?

nem tudok a Totally Captivated-hez hasonló mangát? Olyat ami végig le van fordítva magyarra. /A Koisuru Boukun-on kívül/

3

A búra alatt című könyvet olvastátok már?

Aki olvasta, azoktól lenne egy kérdésem. Én mostanában azt a könyvet olvasom, a 110. oldalon járok, és eddig elég unalmasnak tűnik nekem, azon kívül hogy leereszkedett egy búra a városra igazából még semmi érdemleges nem történt, csak a szereplőket, meg a búra miatt történt dolgokat részletezték, szóval túl sok benne az érdektelen hablatyolás, emiatt nekem unalmasabbnak tűnik, mint vártam.
A kérdésem az lenne, hogy az a könyv végig ilyen unalmas, kevésbé fontos dolgokat magyarázó szövegből áll, vagy azért lesznek benne izgalmas, meglepő, érdekes részletek is?

3

Hány kötetből áll a Szent Johanna gimi cimű könyv?

0

Szerintetek eddig milyen a sajátos írásom? Most kezdtem el írni egy történetet.

Az utca most is tömve volt emberekkel. Szinte mindenki abban az időpontban végzett, mint amiben én, így rengeteg olyan embert lehetett látni, aki egy aktatáskát cipel magával a kezében. Nálam is volt egy, teli űrlapokkal meg vagy húsz oldalnyi könyveléssel. Segédasszisztensként dolgoztam a belváros leghíresebb könyvelői cégének. Ezzel tudtam megkeresni a betevőt amiből meg tudok élni nyáron. Csak akkor nyúltam ahhoz a pénzhez amit anyáék rám hagytak haláluk után, amikor szükségem volt némi támogatásra az egyetemen. Igen, a szüleim meghaltak autóbalesetben már három éve. Akkor még csak tizennyolc voltam és azóta is gyűlölöm azt az érzést, hogy egyedül maradtam. A szüleim elvesztése egy óriási fordulóponthoz vezetett az életemben. Meg kellett tanulnom önállónak lenni, mindennap ellátni magamat, hogy megfelelően működjön az életem. Nyárra találtam munkát magamnak, azon kívül pedig egyetemi hallgató vagyok. Ebben az évben költöztem össze, az akkor még legjobb barátommal, aki ma már a vőlegényem. Kevvel sokáig nem tudtuk eldönteni mi is legyen. Õ árva volt, szinte már több éve a saját maga útját járta és mivel nekem teljesen elegem volt abból, hogy egyedül kell élnem a szüleim által rám hagyott hatalmas, kész szintes családi házban, így összeköltöztünk. Bármilyen hietetlen csak ezek után jöttünk össze, mint egy tényleges pár, pedig mindenki azt hitte rólunk, hogy már egy jó ideje együtt vagyunk.

A gyomrom korgott miközben sorra haladtam el az emberek mellett, na meg az íncsiklandóbb étkezdék előtt. Igazából csak azért mentem gyalog és nem taxival mert otthon hagytam minden aprómat és csak a hitelkártyám volt nálam, amit anyáéktól örököltem. És hiába annak, hogy nem akarok költeni belőle az éhség mégis győzött. Éppen egy kellemes kis kifőzde előtt álltam, ahol az angolos szték illata lengett meg az orrom előtt. Egyszerűen ellenállatatlannak tűnt a gondolat, hogy ne kóstolhassam meg, csak egy kicsit is. Az igazat megvallva gyűlöltem véresen a sztéket, de most annyira intenzíven hatott rám az illata, hogy nem bírtam szembeszegülni.

Elindultam a kültéri terasz felé, a többi étkező ember mellett én is elvegyültem, majd leültem egy teljesen üres asztalhoz. A szemben lévő asztalnál egy nagyjából velem egyidős fiú ült. Egy újságot tartott a kezében és nagyon úgy tűnt, hogy még a napszemüvege alól is engem figyel. Talán a túl rövid munkahelyi egyenruhám miatt, amin enyhén elpirulva szorosabbra fogtam zakót, így eltakarva a mély kivágású dekoltázsomat és lejjebb húzva a szoknyámat valamivel jobban éreztem magam. De a szemek továbbra is tapadtak rám, én pedig inkább olvasgatni kezdtem az étlapot, mintha nem lennék biztos a rendelésben. Már bántam, hogy nem az ellenkező irányba foglaltam helyett és akkor csak az étkezde üveglapját kéne látnom. Pont ebben a pillanatban jött felém egy család két gyermekkel, aki anyuk kérésére mit sem hallgatva, rohangáltak össze-vissza a teraszon. Az anya kétségbe esett arccal keresett egy négyszemélyes helyett, de azok már mindenhol foglaltak voltak, majd amikor feltűnt, hogy az enyém is az, felálltam és odasétáltam hozzájuk. - Ne haragudjon, hogy csak így megszólítom, de ha jól látom négyen vannak és már nincs több hely. Én szívesen felajánlom a sajátomat. Úgyis egyedül vagyok.
- Tényleg megtenné?
Csak bólintottam egyet majd hálája jeléül megmarkoltam a kezemet és mosolyában fáradtságot mutatva arrébb állt a gyerekekkel együtt, majd leültek az előző helyemre. Attól az asztaltól nem messze volt egy egyszemélyes asztal, ahova leültem, szembe az étkezde üveglapjával.

2

A Szent Johanna gimi 5. részében Corteznek milyen stílusú a haja?

3

Agatha C: Gyilkosság a paplakban (Miss Marple) Ki a gyilkos?

Tegnap láttam filmen, de a végéről lemaradtam, valaki segítsen, kíváncsi vagyok!!!!!! :) Köszi

2

Mi a véleményetek a "Szakítópróba" című könyv-trilógiáról?

Szerintetek jó könyv? Még nem olvastam magát a könyvet csak az első résznek a hátoldalán az ismertetőt, de azon gondolkozok, hogy meg is veszem. A történetről és a borítóról tudok egy kicsit következtetni a témájára...ami igazából érdekel...sok szex van benne? Engem le tudna kötni? Vagy neked ajánlott lenne? Tudnám érteni?
17/L

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!