Találatok a következő kifejezésre: Hol találom Lucy (2 db)

Fairy tail hoz lenne 3-om kérdésem, mert youtubon láttam videókat.1. Mikor angelel harcol és amit add neki hibbiki erőt az az övé marad és bármikor használhatja? 2. Melyik rész mikor Lucy haza megy (az apjához)? 3. A filmet hol találom mmeg?

Legjobb válasz: 1) Mármint ugy érted mikor Hibiki Lucynak adja az erejét? Mert akkor arra a válasz az hogy: elvileg Lucy tudja használni, de nagyon sok erejébe kerül. Eddig még csak egyszer próbálta, a Sabertooth elleni csatába, ami nem sikerül, mert szabotálta az ellenség. 2) 29.részbe 3) a filmet még nem találod meg sehol, mert elõbb Japánba ki kell jönnie DVD-n és csak utána tudják feliratoztatni :)

1) Mármint ugy érted mikor Hibiki Lucynak adja az erejét? Mert akkor arra a válasz az hogy: elvileg Lucy tudja használni, de nagyon sok erejébe kerül. Eddig még csak egyszer próbálta, a Sabertooth elleni csatába, ami nem sikerül, mert szabotálta az ellenség. 2) 29.részbe 3) a filmet még nem találod meg sehol, mert elõbb Japánba ki kell jönnie DVD-n és csak utána tudják feliratoztatni :)
nem a sabertoth elen akarta hasznalni hanem a Raven Tail ellen amit Ivan vezet Makarov fia
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol találom meg Lucy Maud Montgomery összes könyvét ami megjelent magyarul is?

Legjobb válasz: Az egyik kedvenc íróm :) A magyarul megjelent könyveit az Alexandriába tudod beszerezni (gondolok itt az Anne-,Emily könyvekre és a Váratlan utazás részeire) Jó olvasgatást :)

Az egyik kedvenc íróm :) A magyarul megjelent könyveit az Alexandriába tudod beszerezni (gondolok itt az Anne-, Emily könyvekre és a Váratlan utazás részeire) Jó olvasgatást :)
Nekem is több könyve megvan. Én a Magyar Könyvklubtól rendeltem õket.
én a Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár gyerekkönyvtárából vettem ki. Ha van városi könyvtárban olvasójegyed, meg tudod nézni az adatbázisban, hogy van-e, lehet-e elõjegyeztetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!