Találatok a következő kifejezésre: Hol találok weboldalt, amin (8 db)

Hol találom meg azt a facebook-os html kódot amivel a weboldalamra olyan facebook ablak kerül amiben mindig látszanak az utolsó "Mi jár a fejedben? " bejegyzéseim?

Legjobb válasz: Oldalak kezelése. ott be tudod állítani, hogy milyen formán jelenjen meg az oldaladon. a kód meg mellette van egyébként, csak ki kell másolni és beilleszteni.

Oldalak kezelése. ott be tudod állítani, hogy milyen formán jelenjen meg az oldaladon. a kód meg mellette van egyébként, csak ki kell másolni és beilleszteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
http://www.911tabs.com/ nézd meg ezt remélem tetszik :)
Gitár website http://www.gitar.abbcenter.com Magyarok is vannak!


WordPress oktatóanyagot vagy videót ami részletesen leírja a weboldal készítését lépésről-lépésre hol találok?

Tárhelyre telepítés kész.Honlap készítés érdekelne,köszi!

Legjobb válasz: ha alapból nem ismered legalább a html-css nyelvet, akkor addig hiába akarsz design-olgatni stb az oldalon. van több száz téma, amibõl választhatsz. ha megy valamennyire a webszerkesztés, akkor bele tudsz nyúlni a kódokba és szabadon garázdálkodhatsz.

ha alapból nem ismered legalább a html-css nyelvet, akkor addig hiába akarsz design-olgatni stb az oldalon. van több száz téma, amibõl választhatsz. ha megy valamennyire a webszerkesztés, akkor bele tudsz nyúlni a kódokba és szabadon garázdálkodhatsz.
Ki mondta hogy designolgatni akar? weboldal készítés lépésrõl-lépésre.tehát hogyan kell felrakni beállítani és használni a wordpress-t... @kérdezõ: ha írsz privátot, elmagyarázom...videók ingyenesek csak olyanok vannak amik már beállított, felrakott wp-vel mennek...hivatalos oktatóvideókból ingyenesen csak részleteket láthatsz, fizetve meg iszonyat drágák...
akkor nem ugyanarról beszélünk? ;) "ami részletesen leírja a weboldal készítését"...: ez állt a kérdésben.
Nem hát. Designolgatás az a theme elkészítése. Õ az admin felület kezelését akarja megtanulni, különbözõ beállítási lehetõségeket. Bejegyzések típusai közti különbséget (galéria, széljegyzet)
Kedves kérdezõ! Nekem van egy online tanfolyamom, ahol meg tudod tanulni azt is hogyan kell weboldalt készíteni wordpressel. Írj privit ha érdekel.
áááá bocs az offért , de mióta gondolkodtam , h mi volt ennek a lapnak a neve !!! XD :D:D
2. xD :D Szerintem ilyen oldal nincs.
1-100-ig én. =D Nézz szét nõ lapok netes verzióiban.

Hol találok olyan weboldalt ami Peggy Lee életével, munkásságával foglalkozik?

Legjobb válasz: :DDDD édes vagy, de ájem hángöri.

A kérdező hozzászólása: :DDDD édes vagy, de ájem hángöri.
http://en.wikipedia.org/wiki/Peggy_Lee Google a barátod, Wikipedia pedig a barátod húga, akivel gusztustalan testi szerelmet élsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!