Találatok a következő kifejezésre: Hol találok viszonylag (50 db)

New Yorkba Utazom Melyik légitársaság a legjobb szerintetek? Hol szálljak át? Lengyelország, Amszterdam vagy London? Hol a legegyszerűbb az átszállás kinek milyen tapasztalata van ezekkel a repterekkel, Hol találok viszonylag olcsó jegyet?

Legjobb válasz: A jegyek ára folyamatosan változik, nincs olyan, hogy valamelyik mindig a legolcsóbb. Figyelned kell az ajánlatokat, és "lecsapni" a jó lehetõségre. Én a British Airways és American Airlines duóval repültem, Londonon keresztül, de mentek ismerõseim más útvonalon is, senkinek nem volt semmi gondja. Szóval ne konkrét légitársasághoz vagy átszállási helyhez ragaszkodj, hanem azt nézd meg, hogy épp most (vagy majd amikor foglalni akarsz), akkor milyen ajánlatokat találsz.

A jegyek ára folyamatosan változik, nincs olyan, hogy valamelyik mindig a legolcsóbb. Figyelned kell az ajánlatokat, és "lecsapni" a jó lehetõségre. Én a British Airways és American Airlines duóval repültem, Londonon keresztül, de mentek ismerõseim más útvonalon is, senkinek nem volt semmi gondja. Szóval ne konkrét légitársasághoz vagy átszállási helyhez ragaszkodj, hanem azt nézd meg, hogy épp most (vagy majd amikor foglalni akarsz), akkor milyen ajánlatokat találsz.
http://matrix.itasoftware.com itt az összes légitársaság foglalási rendszerébe nézhetsz bele, megmutatja, hogy az adott dátumra kivel és hol kell átszállni a legolcsóbb jegyhez. foglalni nem lehet itt, de a részletek ismeretében az adott társaság oldalán elég könnyû ugyanazt az árat megkapni és megvenni (vagy utazási irodában még inkább). Ha idõben veszed, kb. minden társaságnál elcsíphetõ 150-ért egy jegy, akciókon kívül. Akciók figyelésére meg iratkozz fel a newslettereikre, a LH-nál pl. mindig vannak csak 3-4 napon át tartó akciók, ott egyszer ajánlották NY-t 120-ért.
120-ért? 65-ért voltam, már kétszer is N.Y.-ban!
108 ert mentem nyc be lufi a380 asaval :D ki nyert? :D
repjegy.hu !
Én csak annyival egészíteném ki az elõttem szólók hozzászólásait, hogy ha csak teheted Párizs CDG-t kerüld átszállás tekintetében!! Nekem ott oda és vissza úton is elkeverték a bõröndömet, amikor ott szálltam át...
Ahogy már elõttem is írták, ne légitársaság, hanem ár alapján keresgélj elsõsorban. Maximálisan egyetértek azzal, hogy ha lehet, a CDG (Párizs) repteret hagyd ki, csak rossz tapasztalatom van velük. Rám a legjobb benyomást a KLM járatai keltették, de bármelyik másik légitársaság is korrekt, ha nem kell sokat várni az átszállásra. Azért arra figyelj, hogy akármelyik Európai városból is repülsz, New York nincs közel, így kerüld az 1-2 órás átszállásosokat visszafele (tapasztalat).
Én kisebb repülõtereket ajánlanék neked. Pl München, Düsseldorf, vagy Hamburg. A németek hìresek arról, h mindent jól kitábláznak, érhetõen, h még a nyelvet nem ismerõ is feltalálja magát, de azért egy Frankfurtot életed elsõ átszállásának ìgy sem vállalnám be ;-)
Én Amerikába a KLM-mel utazom mindig és Amsterdamban sosem volt gond, mindig ott szállok át. Szerintem is a CDG az egyik legrosszabb, de a Heathrow sem sokkal különb... :/

Hol találok viszonylag olcsó, beltéri, szobai festékeket Nagykanizsán?

Legjobb válasz: A virágárusnál ne keresd, de ha a hentesnél megkérdezed, akkor õ majd elmagyarázza, merre van a festékbolt...

A virágárusnál ne keresd, de ha a hentesnél megkérdezed, akkor õ majd elmagyarázza, merre van a festékbolt...
[link] Csak hogy valami hasznosat is kapj tõlem.
Különben így kell: beírod a google-keresõbe, hogy "festékbolt nagykanizsa" és 15 találatból csemegézhetsz. Na, legközelebb már biztos menni fog neked is.
Hát.... ha olcsót akarsz akkor pl obi, tesco saját márkás (az obis 1 fokkal jobb a tescosnál) Ha nem olcsót, de jót akarsz akkor obiba a drága félék (ha te festesz és szépet akarsz akkor ne olcsót vegyél mert 3szor annyit fogsz elhasználni belõle a rengeteg réteg miatt mint a drágábból és hát a végére a mennyiség miatt még drágábbra is jössz ki) Az andába még nem voltam a lukoilal szembe, de szerintem oda is érdemes benézni, vagy a vásárcsarnok mellett is van egy festékbolt emlékeim szerint, de még abba se jártam.

Hol találok viszonylag olcsón ülepes vagy akár szimplán hip-hop-ra való nadrágokat/melegítőnadrágokat?

Nézegettem már néhány oldalon és találtam már jókat,de gondoltam,hátha itt is tudtok nekem segíteni.

Legjobb válasz: nézz be a kínaiba... XD

nézz be a kínaiba... XD


Budapesten hol találok viszonylag olcsó szállást?

Vagyis inkább úgy kérdezném hogy relatív közel legyen a belvároshoz.

Esküvőre online szeretnék ruhát rendelni magamnak. Hol találok viszonylag olcsó de igazán szép koktélruhákat?

Legjobb válasz: szerintem ne rendelj online. mi van ha rossz méretet küldenek, vagy csak simán nem jó? am kb mennyi értékben gondolkodsz?

szerintem ne rendelj online. mi van ha rossz méretet küldenek, vagy csak simán nem jó? am kb mennyi értékben gondolkodsz?
Szerintem se rendelj. Turkálókban (Sugár -> Háda) gyakran nagyon jó koktélruhákat lehet kapni 2-3000 Ft-os áron, amik szépek, minõségiek is.

Hol találok viszonylag friss, TOP100-as középiskolai rangsort?

http://www.alon.hu/node/494 Akármennyire is keresgélek, csak ezt a 2004-eset találom. Ugyanilyen kellene, csak sokkal frissebb! 2008 utáni kb.

Legjobb válasz: http://www.revai.hu/node/1057

A kérdező hozzászólása: Ez csak 20-as lista.
Az újságosoknál van egy kiadvány ( könyvszerû) én onnan kértem el és néztem meg az általam áhított gimiket.

Győrben hol találok viszonylag olcsó optikát?

A keretek/lencsék milyen árban mozognak ott?

Legjobb válasz: Hát én azt hiszem a Kodály Zoltán úton van egy üzlet,de az árát sajnos nem tudom.

Hát én azt hiszem a Kodály Zoltán úton van egy üzlet, de az árát sajnos nem tudom.

Hol találok viszonylag olcsó bécsi szállodát/hotelt 2 személynek?

januárban szeretnénk utazni Bécsbe barátommal és egy éjszakát el szeretnénk tölteni a városban. Hol érdemes? Hol keressek neten szállodát vagy Ti mit ajánlotok??

Legjobb válasz: és még az is érdekelne, hogy az adventi vásár idején nagyjából milyen árak között mozognak a dolgok? ajándéktárgyakra gondolok, nem ruhákra pl.

A kérdező hozzászólása: és még az is érdekelne, hogy az adventi vásár idején nagyjából milyen árak között mozognak a dolgok? ajándéktárgyakra gondolok, nem ruhákra pl.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, google-t tudom használni, sõõt szoktam is, AZONBAN leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mások mi ajánlanak, saját tapasztalatokra. tudod nem muszáj MINDENRE válaszolni, mindenbe belepofázni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!