Találatok a következő kifejezésre: Hol találok varrónőt budapesten, aki (2 db)

Hol találok jó varrónőt budapesten, aki esetleg kismamaruházat varrását is vállalja! A lényeg, hogy "jó" legyen?

Legjobb válasz: Szia. A XI-kerbe van két varrónõ is akik kimondottan kismamaruhákat készítenek. Az egyiket itt találod:elenorkismamaruha.gportal.hu/, a másikat pedig itt találod:http://www.freeweb.hu/tothgyorgyne

Szia. A XI-kerbe van két varrónõ is akik kimondottan kismamaruhákat készítenek. Az egyiket itt találod:elenorkismamaruha.gportal.hu/, a másikat pedig itt találod:http://www.freeweb.hu/tothgyorgyne
Én nála voltam: SUZANNE Kismamaruha készítõ 1173 Budapest, Bélavár u. 125. Tel: 257 5294 Nyitva tartás: H-SZ: 8:00 - 20:00 V: elõzetes egyeztetés után Házhoz kell menni a 17. kerületbe, de szerintem megéri.

Hol találok Budapesten olyan varrónőt aki tud varrni egy ilyen ruhát?

http://static2.animepaper.net/upload/thumbs/scans/Kuroshitsu..

Legjobb válasz: Én úgy tudtam a kalapot külön erre szakosodott emberek csinálják láttam is róla elõadást, hogyan kell. A varrónõk nagy része szerintem ennyire aprólékos kalapot nem tud neked csinálni. A ruhát is csak nagyon drágán és nagyon sok idõbe telne. Talán keress fel egy stylist-et vagy valami hasonlót, hátha tud ilyesmi ruhát szerezni vagy meg tudja mondani kit keress ilyen igényekkel.

Én úgy tudtam a kalapot külön erre szakosodott emberek csinálják láttam is róla elõadást, hogyan kell. A varrónõk nagy része szerintem ennyire aprólékos kalapot nem tud neked csinálni. A ruhát is csak nagyon drágán és nagyon sok idõbe telne. Talán keress fel egy stylist-et vagy valami hasonlót, hátha tud ilyesmi ruhát szerezni vagy meg tudja mondani kit keress ilyen igényekkel.
Ez nagyon drága lenne. Most ha egyszer-kétszer egy alkalomra felveszed, ahhoz nem éri meg, mert tényleg drága. Maga ezek az anyagok sem olcsók, vagyis egy része igen borsós és a hozzá valók, nah meg + maga varrónõ munkája... Szerintem gondold meg, hogy megéri e.
Amúgy most nézem, hogy ez lehet olcsóbb lenne, ha rendelnéd. 42, 315.00 HUF a ruha itt, ahonnan linkelted. Varrónõ sem igen csinálná meg olcsóbban (persze az anyaggal együtt).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Az a baj félek megrendelni mert nem nagyon tudom hányas kéne :S 173cm/51 kg-ra kb mekkora kéne?
S-es talán, vagy XS-es. Max a hosszával lehet egy kis gond, hogy kicsivel rövidebb, de az sem biztos, viszont ha mégis, azon már könnyû változtatni.
Ha még aktuális, akkor amazona.hu:D Õk elég olcsón varrnak cp-ket, kalappal, minden kiegészítõvel:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!