Találatok a következő kifejezésre: Hol találok végezhető munkát (11 db)

Hol találok munkát? 18 évesen nappali tagozatos gimnáziumba járok. Olyan munkát szeretnék amit hétvégenként végezhetek (péntek, szombat, vasárnap). Ha lehet internetcímeket is adjatok!

Legjobb válasz: Egyszerûen írd be a keresõdbe, hogy: diákmunka. Találsz egy csomó céget, akik nappalis diákokat közvetítenek ki cégekhez. Rajtuk keresztül (velük kötött szerzõdés után) tudsz munkát vállalni.

Egyszerûen írd be a keresõdbe, hogy: diákmunka. Találsz egy csomó céget, akik nappalis diákokat közvetítenek ki cégekhez. Rajtuk keresztül (velük kötött szerzõdés után) tudsz munkát vállalni.

Betegségem miatt keresek megbízható otthon végezhető munkát hosszútávút. Hol találok ilyet?

Sajnos közösségben nem dolgozhatok, amit nagyon sajnálok, teljesen le vagyok törve ezmiatt. Van egy 3,5 éves Gyermekem is. Tudnál segíteni nekem?

Legjobb válasz: Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!

Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!
Milyen munkát szeretnél? Végzettséged?
A kérdező hozzászólása: Dajka képesítésem, és érettségim van. A vendéglátóban is sokat dolgoztam, de azt "feladtam" egyéb okokból. Olyan munkát szeretnék, aki biztos, akár hosszútávú, megbízható, és meg is lehet élni belõle. Nekem nem kell milliós és több száz ezres fizetés, csak annyi, hogy nyugodtabb legyek a hónap végén, és ne csak a családi pótlékot kapjam.
Hát ezek a munkák otthon nem végezhetõk. Maximum gyerekfelügyeletet tudsz vállalni. Egyáltalán milyen munkára gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy közösségben nem tudok munkát vállalni. Nézegettem a neten otthon végezhetõ munkákat, de bevallom tartok tõlük, félek nem megbízhatóak, hiába, hogy "kecsegtetnek" mindenféle jóval. Mivel eddig fizikai munkát végeztem, így nem tudom, mi az amit tudnék csinálni. Internetes munka, vagy eladni termékeket, besegíteni eladni, vagy ehhez hasonló.
Max., ha van sok pénzed, ötleted, csinálhatsz webáruházat. Az otthon végezhetõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Sajnos nem tudsz otthoni munkát végezni, mivel semmi ilyen jellegû szaktudásod nincs. Gyermekfelügyeletre, esetleg családi napközi nyitására nem gondoltál??Sok gyeses kismamának biztos jól jönne, akiknek a gyerekét bölcsibe, oviba nem vették fel.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam gyerekfelügyeletre, de mivel nem mehetek közösségbe, így ezért gondoltam, hogy itthon tevékenykednék valamit, ami pénzt hoz...De mára változott a helyzet, mert jövõhéten be kell feküdnöm a kórházba sajnos, megmûtenek...Nem tudom mi lesz, nagyon félek, soha nem volt semmi bajom, soha nem mûtöttek semmivel, és most meg találtak a tüdõmben valamit, amit sürgõsen ki kell vizsgálni. Így tárgytalan most minden...

Otthon végezhető adatrögzítős, borítékolós (bármilyen) munkát keresek. Hol találok ilyet? Hol keressem?

Legjobb válasz: Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard

Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard
Szia!Én végzek otthoni munkát!Irj:[email protected]


Hol találok itthon végezhető munkát? 36 hetes kismama

Olyat keresnék ami nem átvágás és korrekten fizet!!!!

Legjobb válasz: szólj nekem is ha találsz ilyet:D

szólj nekem is ha találsz ilyet:D
ilyen nincs :( de ha tudtok vmit, engem is érdekel :)
én tudok, de ahhoz nem csak otthon kell ülni, hanem néha elmenni elõadásokra, viszont otthonra szervezheted a megbeszélést, ha rendesen dolgozol akkor nagyon jó pénzt lehet keresni, sokan nem szeretik az ilyen munkát, pedig nagyon sok lehetõség van benne, mondjuk nem tudom az elsõ pár hónapban mennyire lenne idõd ilyesmire
gondolom a kérdezõ nem ilyen beszervezõs, ügynökös melóra gondolt nem véletlenül nem szeretik ezt sokan, én sem, soha nem tudnám csinálni
ebbe semmi ügynökös dolog nincs, amúgy a kérdezõ eldönti mire gondolt nem kell helyette válaszolni....
Olyan, ami tényleg munka, nincs. Árulhatsz játékokat, könyveket, kozmetikumokat. Foglalkozhatsz biztosítással, stb. De ezekhez "pofa" kell, én nem tudnék ilyet elvállalni.
na persze... pl a kozmetikai tanácsadás nem munka..vagy hasonlók, mert valaki szerint csak az a munka, ha 12 órát lehúzol a gyárba vagy az irodában....na mindegy többféle munka, és lehetõség létezik, de aki válogatós, és akit nem érdekel az olyan ami nem annyira kényelmes, az akkor ne dolgozzon, nem kell semmilyen pofa, nem ügynökösködés, meg nem arról szól, hogy valaki rásózol valakit, és zaklatod, biztosan van olyan is mint a biztosítósok pl, de amirõl én beszéltem nem olyan, de mindegy...
*valakire rásózol valamit

Hol találok interneten megbízható otthon végezhető munkát?

Nem kimondottan internetes munkára gondolok,hanem borítékolás,összeszerelés..stb...

Legjobb válasz: Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.

Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.
1 éve keresek munkát és csak az interneten képtelenség normális távmunkát találni. Vagy kamu, vagy fizetõs, vagy mászkálós-mlm baromság. 1 darab otthoni munkám volt eddig de azt is az egyetemen szereztem.

Itthon végezhető internetes munkát hogy lehet keresni, vagy hol találok?

Itthon végezhet? internetes munkát szeretnék,ami nem átverés és könnyen pénzt lehet vele keresni

Legjobb válasz: Sajnos ilyen Magyarországon most nem létezik. Ne is dõlj be semminek.

Sajnos ilyen Magyarországon most nem létezik. Ne is dõlj be semminek.
Tervezek ilyesmit a második félévben. Sokaknak lenne rá ugyanis szüksége.
általában kell bizonyos tapasztalat, de sok cégnél van úgy nevezett home office ahol egy idõ után otthonról lehet dolgozni és elég havonta egyszer kétszer bejárni... Úgy mint interneten keresztül végezhetõ bedolgozásos tevékenység idehaza nem nagyon mûködik, ellenben ha valamiben nagyon jó vagy abból érdemes blogot írni, weblapot csinálni és egy google hirdetésre is aranyos zsebpénzt össze lehet szedni, míg a cégek meg nem keresnek saját kampányukkal, akkor akár a havi 100is összehozható azzal amit szeretsz csinálni, de ez is idõ idõ idõ és kitartás kérdése. Esetleg van még az online tõzsde, FX, de ezek a dolgok sokkalta bonyolultabbak mint elsõre hangzik....
internetes munka tényleg nem létezik normális itthon. Próbálj meg értékesíteni valamit otthon, varrni például. bár nemtudom hogy férfi, vagy nõ vagy :-)

Nagyon kéne egy kis plusz jövedelem, gyeden lévő kismamának. Otthon végezhető munkát hol találok?

Legjobb válasz: Túl azon, hogy olyan otthon végezhetõ munkáról, ami fizet, még nem nagyon hallottunk, a GYED mellett a munkavégzés tilos.

Túl azon, hogy olyan otthon végezhetõ munkáról, ami fizet, még nem nagyon hallottunk, a GYED mellett a munkavégzés tilos.
Vigyázz más gyerekére a tiéd mellett, akinek az anyukája már dolgozik.

Olyan baba mellett végezhető munkát szeretnék találni, ami nem hálózatépítés és piramisjáték, mert sajnos ezekkel van tele a net. Bármiféle megoldás érdekel, ami akár csekély jövedelmet is hoz. Hol találok ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Ezt nem rég kaptam hallgasd meg hátha segít! Én most hallgatom. Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka! http://www.gazdagmami.hu/eletszemlelet/bennevagyok-a-radioban

Szia! Ezt nem rég kaptam hallgasd meg hátha segít! Én most hallgatom. Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka! http://www.gazdagmami.hu/eletszemlelet/bennevagyok-a-radioban
Szerintem sajnos nem fogsz ilyet találni... :(
Sajnos én is kerestem de nem találtam. De ha találsz, akkor írj nekem is. Köszi.
A húgomnak ez jött be, egy kismamatársa csinálta: http://lhngyesesmunka.lapunk.hu/ Nem kell házalni, nem kell ügynökösködni, terméket rányomni emberekre, hívogatni és megutáltatni magad a barátaiddal, tapsikolós agymosásokra járni hétvégén. Ha kicsit ráver, a havi százas megvan belõle, ha pedig szinte semmit nem csinál, egy szolid 50.000 Ft-ot még így is csenget (most már!). Mivel éjjeli bagoly, este 10 és éjfél között szokott dolgozni 2 óra hosszát. Szereti, mert jól jött, megbízható és kényelmes, és fontolgatja, hogy megpróbál belõle még többet kihozni!
OFF!!! A 4-dik válaszoló úgy látszik nem tud olvasni, NEM hálózatépítõ munkát keres a kérdezõ! Remélem a kérdezõ, mélyebben is elolvasta a linket!!!
A kérdező hozzászólása: Elolvastam persze. Férjem rá is kérdezett, mert nem látta, honnan a link, hogy mikor hagyom már abba ezeket a piramisos marhaságok olvasását. Nem egyáltalán nem ilyenre gondoltam, de az az igazság, hogy már feladtam. Egy biztos, nem veszek próbacsomagot, nem adok el semmit, senkinek, nem szervezek be embereket, nem networkozom, elegem van nagyon ezekbõl. Úgy látom , amit keresek nem létezik.

Megbízható itthon végezhető munkát szeretnék, kismama vagyok. Hol találok?

Én csak táppénzkiegészítést szeretnék mert sajna elég kevés. Debreceni kismamák tapasztalatai szerint van ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem ha lenne ilyen, mindenki ezt csinálná. De ha találsz, oszd meg velünk is légyszi:-) Kezdj valami MLM-be, én mást nem tudok elképzelni, hacsak nem tudsz korrepetálni, vagy (nyelvet) fordítani, vagy manikûr, fodrász...stb Szóval az én táppénzem 15.000,- ft volt, most a gyes+ családi 38.000,-ft. Ez Magyarország....

Szerintem ha lenne ilyen, mindenki ezt csinálná. De ha találsz, oszd meg velünk is légyszi:-) Kezdj valami MLM-be, én mást nem tudok elképzelni, hacsak nem tudsz korrepetálni, vagy (nyelvet) fordítani, vagy manikûr, fodrász...stb Szóval az én táppénzem 15.000, - ft volt, most a gyes+ családi 38.000, -ft. Ez Magyarország....

Hol találok otthon végezhető munkát kismamaként?

24 hetes vagyok,már nem dolgzok.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel, mert halálosan unom magam!

Ez engem is érdekel, mert halálosan unom magam!
A kérdező hozzászólása: Ha tudok valamit, írok priviben.:)
Ez engem is nagyon erdekel, mert a neten sehol nem talaltam semmit rola.
ok, emailem:[email protected]
Engem is érdekel! 17 heteske


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!