Találatok a következő kifejezésre: Hol találok végezhető (21 db)

Otthon végezhető adatrögzítős, borítékolós (bármilyen) munkát keresek. Hol találok ilyet? Hol keressem?

Legjobb válasz: Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard

Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard
Szia!Én végzek otthoni munkát!Irj:[email protected]

Betegségem miatt keresek megbízható otthon végezhető munkát hosszútávút. Hol találok ilyet?

Sajnos közösségben nem dolgozhatok, amit nagyon sajnálok, teljesen le vagyok törve ezmiatt. Van egy 3,5 éves Gyermekem is. Tudnál segíteni nekem?

Legjobb válasz: Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!

Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!
Milyen munkát szeretnél? Végzettséged?
A kérdező hozzászólása: Dajka képesítésem, és érettségim van. A vendéglátóban is sokat dolgoztam, de azt "feladtam" egyéb okokból. Olyan munkát szeretnék, aki biztos, akár hosszútávú, megbízható, és meg is lehet élni belõle. Nekem nem kell milliós és több száz ezres fizetés, csak annyi, hogy nyugodtabb legyek a hónap végén, és ne csak a családi pótlékot kapjam.
Hát ezek a munkák otthon nem végezhetõk. Maximum gyerekfelügyeletet tudsz vállalni. Egyáltalán milyen munkára gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy közösségben nem tudok munkát vállalni. Nézegettem a neten otthon végezhetõ munkákat, de bevallom tartok tõlük, félek nem megbízhatóak, hiába, hogy "kecsegtetnek" mindenféle jóval. Mivel eddig fizikai munkát végeztem, így nem tudom, mi az amit tudnék csinálni. Internetes munka, vagy eladni termékeket, besegíteni eladni, vagy ehhez hasonló.
Max., ha van sok pénzed, ötleted, csinálhatsz webáruházat. Az otthon végezhetõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Sajnos nem tudsz otthoni munkát végezni, mivel semmi ilyen jellegû szaktudásod nincs. Gyermekfelügyeletre, esetleg családi napközi nyitására nem gondoltál??Sok gyeses kismamának biztos jól jönne, akiknek a gyerekét bölcsibe, oviba nem vették fel.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam gyerekfelügyeletre, de mivel nem mehetek közösségbe, így ezért gondoltam, hogy itthon tevékenykednék valamit, ami pénzt hoz...De mára változott a helyzet, mert jövõhéten be kell feküdnöm a kórházba sajnos, megmûtenek...Nem tudom mi lesz, nagyon félek, soha nem volt semmi bajom, soha nem mûtöttek semmivel, és most meg találtak a tüdõmben valamit, amit sürgõsen ki kell vizsgálni. Így tárgytalan most minden...


Hol találok Budapesten olyan nyárimunkát, amit 15 évesen is végezhetek?

Már nagyon sok helyen kerestem az interneten, de szinte minden munka 18+ os. Ha valaki tud olyan munkát amit 15 évesen is lehet végezni légyszi írjon. (szinte minden érdekel szórólap osztás, hostess munka, gyorséttermi kisegít?munka...stb)

Legjobb válasz: Legálisan csak 16 éves kortól dolgozhatsz.

Legálisan csak 16 éves kortól dolgozhatsz.
Legálisan 15 éves kortól is lehet szülõi engedéllyel iskolai szünetben. Próbálj meg bemenni valami diák szövetkezethez, vagy csatlakozz interneten egyhez és nálunk érdeklõdj. (Legjobb ha személyesen: pl.: bemész egy irodájukba)

Hol találok itthon végezhető munkát? 36 hetes kismama

Olyat keresnék ami nem átvágás és korrekten fizet!!!!

Legjobb válasz: szólj nekem is ha találsz ilyet:D

szólj nekem is ha találsz ilyet:D
ilyen nincs :( de ha tudtok vmit, engem is érdekel :)
én tudok, de ahhoz nem csak otthon kell ülni, hanem néha elmenni elõadásokra, viszont otthonra szervezheted a megbeszélést, ha rendesen dolgozol akkor nagyon jó pénzt lehet keresni, sokan nem szeretik az ilyen munkát, pedig nagyon sok lehetõség van benne, mondjuk nem tudom az elsõ pár hónapban mennyire lenne idõd ilyesmire
gondolom a kérdezõ nem ilyen beszervezõs, ügynökös melóra gondolt nem véletlenül nem szeretik ezt sokan, én sem, soha nem tudnám csinálni
ebbe semmi ügynökös dolog nincs, amúgy a kérdezõ eldönti mire gondolt nem kell helyette válaszolni....
Olyan, ami tényleg munka, nincs. Árulhatsz játékokat, könyveket, kozmetikumokat. Foglalkozhatsz biztosítással, stb. De ezekhez "pofa" kell, én nem tudnék ilyet elvállalni.
na persze... pl a kozmetikai tanácsadás nem munka..vagy hasonlók, mert valaki szerint csak az a munka, ha 12 órát lehúzol a gyárba vagy az irodában....na mindegy többféle munka, és lehetõség létezik, de aki válogatós, és akit nem érdekel az olyan ami nem annyira kényelmes, az akkor ne dolgozzon, nem kell semmilyen pofa, nem ügynökösködés, meg nem arról szól, hogy valaki rásózol valakit, és zaklatod, biztosan van olyan is mint a biztosítósok pl, de amirõl én beszéltem nem olyan, de mindegy...
*valakire rásózol valamit
Rubint Réka:Baba-mama torna
Kállai Ildikó
Én pont tegnap töltöttem le a Rékásat. Hát nem valami változatos, de azért jó. A baba is élvezi, sokat van kézben közben.

Hol találok interneten megbízható otthon végezhető munkát?

Nem kimondottan internetes munkára gondolok,hanem borítékolás,összeszerelés..stb...

Legjobb válasz: Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.

Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.
1 éve keresek munkát és csak az interneten képtelenség normális távmunkát találni. Vagy kamu, vagy fizetõs, vagy mászkálós-mlm baromság. 1 darab otthoni munkám volt eddig de azt is az egyetemen szereztem.

Itthon végezhető internetes munkát hogy lehet keresni, vagy hol találok?

Itthon végezhet? internetes munkát szeretnék,ami nem átverés és könnyen pénzt lehet vele keresni

Legjobb válasz: Sajnos ilyen Magyarországon most nem létezik. Ne is dõlj be semminek.

Sajnos ilyen Magyarországon most nem létezik. Ne is dõlj be semminek.
Tervezek ilyesmit a második félévben. Sokaknak lenne rá ugyanis szüksége.
általában kell bizonyos tapasztalat, de sok cégnél van úgy nevezett home office ahol egy idõ után otthonról lehet dolgozni és elég havonta egyszer kétszer bejárni... Úgy mint interneten keresztül végezhetõ bedolgozásos tevékenység idehaza nem nagyon mûködik, ellenben ha valamiben nagyon jó vagy abból érdemes blogot írni, weblapot csinálni és egy google hirdetésre is aranyos zsebpénzt össze lehet szedni, míg a cégek meg nem keresnek saját kampányukkal, akkor akár a havi 100is összehozható azzal amit szeretsz csinálni, de ez is idõ idõ idõ és kitartás kérdése. Esetleg van még az online tõzsde, FX, de ezek a dolgok sokkalta bonyolultabbak mint elsõre hangzik....
internetes munka tényleg nem létezik normális itthon. Próbálj meg értékesíteni valamit otthon, varrni például. bár nemtudom hogy férfi, vagy nõ vagy :-)

Hol találok a neten itthon is végezhető edzéstervet?

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61

A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem, tök jó!

Hol találok otthonról végezhető diákmunkát? ECDL vizsgám van, szóval valami ebben a témakörben érdekelne.

Legjobb válasz: Az internetes munkák ritkán megbízhatóak, nem ajánlom.

Az internetes munkák ritkán megbízhatóak, nem ajánlom.
amit pedig diákszövetkezeten keresztül csinálhatnál, megkapta az elnök/témafelelõs kishúga...
A kérdező hozzászólása: az klassz..., azért köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!