Találatok a következő kifejezésre: Hol találok tanfolyamot, és (8 db)

Hol találok testtetováló tanfolyamot és tetováló gépet max.300 ezerért? Valaki belinkelne egy jó tetováló honlapot?

Legjobb válasz: Találtam néhányat neked: http://www.tetovalo-tanfolyam.com/index.php?/Tanfolyamok/tat.. http://www.bigbosstattooteam.com/aloldal/tanfolyam.php http://1etlen.eu/1etlen/testtetovalo

Orosháza és környékén legközelebb hol találok kutyakozmetikus tanfolyamot?

Legjobb válasz: írd be a googleba,hogy Orosházi kutyakozmetikai tanfolyam csak kiad vmit :D

írd be a googleba, hogy Orosházi kutyakozmetikai tanfolyam csak kiad vmit :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos már beírtam, de ott nem dobott ki semmit. :( Azért érdeklõdöm hátha valaki tud ilyet.


google :D
A kérdező hozzászólása: Huuuuu, kösz a semmit.Ennyi erõvel küld el mindenkinek ezt a hasznos információdat!

Magyarországon hol találok szakácsiskolát, vagy egy helyet ahol foglalkoznak ilyen oktatással? (hétvégi tanfolyam lenne megfelelő- és inkább az ország keleti vagy középső részén)

Legjobb válasz: DE van hétvégi szakácstanfolyam!Nem tudom, hogy érdekel-e még.Budapesten folyik a képzés. Nézd meg ezen a linken: http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kereskedelmi_es_vendegla..

DE van hétvégi szakácstanfolyam!Nem tudom, hogy érdekel-e még.Budapesten folyik a képzés. Nézd meg ezen a linken: http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kereskedelmi_es_vendegla..
Szakácsokat csak nappali képzésben oktatnak, vagy hétközben. Keress rá a neten úgy mint vendéglátó ipai szakközép és kidobja neked az ország azon részén lévõ iskolákat és ott érdeklõdj. De a hétvégéi oktatáshoz nem fûznék sok reményt.

Hol találok kutyás tanfolyamot, és ha van, mennyi a korhatár?

Legjobb válasz: Majdnem minden városban van kutyakiképzõ eggyesületek, de én azt javasolnám neked hogy ha van idõd és kitartásod akkor magad képezd ki kutyádat. Nekem az a tapasztalatom ha más képzi ki a kutyát akkor te nemtudsz úgy hatni rá mint a kiképzõ. ajánlanék neked 1 könyvet: vadak ura írta Kovács györgy ebben a könyvben sokmindent megtanulhatsz a kutyakiképzésrõl de nemárt ha néha tanácsot kérsz gyakorlott kutyásoktól.

Majdnem minden városban van kutyakiképzõ eggyesületek, de én azt javasolnám neked hogy ha van idõd és kitartásod akkor magad képezd ki kutyádat. Nekem az a tapasztalatom ha más képzi ki a kutyát akkor te nemtudsz úgy hatni rá mint a kiképzõ. ajánlanék neked 1 könyvet: vadak ura írta Kovács györgy ebben a könyvben sokmindent megtanulhatsz a kutyakiképzésrõl de nemárt ha néha tanácsot kérsz gyakorlott kutyásoktól.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem a kutyának kell tanfolyam, hanem nekem!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!