Találatok a következő kifejezésre: Hol találok tanfolyamot, (40 db)

Hol találok testtetováló tanfolyamot és tetováló gépet max.300 ezerért? Valaki belinkelne egy jó tetováló honlapot?

Legjobb válasz: Találtam néhányat neked: http://www.tetovalo-tanfolyam.com/index.php?/Tanfolyamok/tat.. http://www.bigbosstattooteam.com/aloldal/tanfolyam.php http://1etlen.eu/1etlen/testtetovalo

Hol találok olyan tanfolyamot, amely elvégzése után állást is ajánlanak?

Szinte mindegy, milyen témában, nő részére.

Legjobb válasz: http://tanfolyamcsaladinapkozi.hu/csaladi-napkozi-tanfolyam/

Jogi asszisztens nagyon jó. De ha tudnál pár nyelven beszélni, akár bármilyen szakma jó.
A kérdező hozzászólása: Némettel semmi gond, angol kevésbé megy jól, mint a német, de nem kritikus (értek és megértetem magam, olvasok, de van mit csiszolni rajta), önmagában a nyelv viszont kevés, hisz ma már "mindenki" beszél legalább egy - de inkább kettõ - nyelvet (és pont ez a két nyelv, amivel nem rúgok labdába, hisz az 5 évestõl a nyugdíjasig mindenki ezeket beszéli). Ezért gondoltam valami szakmára, amit el lehet végezni gyorstalpalón, s a végén akár álláshoz is juthatok. Vagy egy kevésbé népszerû nyelvet kellene megtanulni, ami hiánycikk a piacon? Csak az rengeteg idõ, amíg használható szintre eljutok, ezért vagyok dilemmában.
Használható nyelv az lehetne még, francia, orosz. Szakma, lehetne még valami számítógéppel kapcsolatos, ECDL vizsgát teszel. 10 ujjas vakírás sem árt, mert az is "alap". El tudj helyezkedni ahhoz kapcsolatot is kellenek.

Orosháza és környékén legközelebb hol találok kutyakozmetikus tanfolyamot?

Legjobb válasz: írd be a googleba,hogy Orosházi kutyakozmetikai tanfolyam csak kiad vmit :D

írd be a googleba, hogy Orosházi kutyakozmetikai tanfolyam csak kiad vmit :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos már beírtam, de ott nem dobott ki semmit. :( Azért érdeklõdöm hátha valaki tud ilyet.


Hol találok Budapesten jó vízilabda tanfolyamot?

Szeretnék a vízilabdázással megismerkedni, és ehhez szeretnék tanfolyamot keresni kezd? szinten. 14/F

Legjobb válasz: Hát szerintem tanfolyamot sehol. Ez nem olyan amit két hét alatt meg lehet tanulni(pl. egy kézzel elkapni a labdát, nem elsüllyedni közben stb.) Ehhez el kell menned egy klubhoz és ott érdeklõdni.

Hát szerintem tanfolyamot sehol. Ez nem olyan amit két hét alatt meg lehet tanulni(pl. egy kézzel elkapni a labdát, nem elsüllyedni közben stb.) Ehhez el kell menned egy klubhoz és ott érdeklõdni.

Hol találnék pár honapos masszőr tanfolyamot? Kb 3 honaposat keresek vagy annál rövidebbet. Fizetős is lehet

kismama vagyok 6 honapos ugyhogy most szeretném elvégezni .de ha megszületik viszont már nemszeretném tanulással tölteni az idöt. viszont kell a pénz és ha már 3 éves lesz akkor elszeretnék menni dolgozni

Legjobb válasz: szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.

szerintem ennyire rövid masszõr tanfolyam nincs. amikrõl én hallottam eddig, azok évesek, két évesek voltak.
Szerintem várd meg amíg 1 éves lesz törpike. Aztán alkalmanként már rábizhatod valkire a családban. A mnukaügyiközpontok szokták tmogatni az ilyen tanfolyamokat. Vagy akár kismamaként ingyenesen is elvégezheted. S 1 év alatt simán meg tudod csinálni úgy, hogy picikédet rövid idõre másra bízod. Én 3 éves fõsulit csináltam végig a kisfiam mellett aki éppen csak 4 hónapos szopós volt mikor kezdtem, s meg tudtam oldani.
A gyógymasszõr és a fürdõsmasszõr képzés valóban 1 éves. De csak ha hobbiból szeretnél tanulni, akkor elvégezhetsz "frissítõ masszázs" / thai masszázs tanfolyamot. Néhány alkalom csupán. OKJ-s bizonyítványt azomban nem kapsz. (feketén dolgozhatsz vele)
A neten nagyon sok lehetõség van, én is ezen gondolkodom egyébként. A fõvárosban ez tûnt a legszimpatikusabbnak, többfélét is el lehet náluk végezni. http://www.masszazsinfo.com/html/thaitanfolyam Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy több tanfolyamnál van-e kedvezmény...
Vannak 3 hónapos tanfolyamok, amelyek oklevelet adnak. Ezzel már lehet hivatalosan is vállalkozni, tehát nem kell feketén dolgoznod. További felvilágosítást az ALFA KAPOS tud nyújtani.

Gyakornoki állást hol lehet találni? Elvégeztem a mérlegképes könyvelői tanfolyamot, de úgy érzem elvárják, hogy az ember mindent tudjon, de ahhoz gyakorlatot kell szerezni. De hol találok egy könyvelőirodát, aki hajlandó pár hónapig betanítaní?

Az interneten hol lehet tanuláshoz anyagokat találni, olyan dolgokra amiket a tanfolyamon nem tanítanak meg, mint pl. : áfa bevallás.

Legjobb válasz: Jó kérdés. :) Sajnos a munkáltatók megtehetik, hogy csak gyakorlattal rendelkezõ embereket vegyenek fel, akkora a túlkinálat. Most az a trend, hogy egyszerûbb könyvelõi munkára is felsõfokú számviteli végzettséggel keresnek embereket. Komolyan már nem tudják mit kérjenek.

Jó kérdés. :) Sajnos a munkáltatók megtehetik, hogy csak gyakorlattal rendelkezõ embereket vegyenek fel, akkora a túlkinálat. Most az a trend, hogy egyszerûbb könyvelõi munkára is felsõfokú számviteli végzettséggel keresnek embereket. Komolyan már nem tudják mit kérjenek.
Nem akarlak elkeseríteni, de én számviteles fõsulis vagyok 1 évem van hátra, a számviteles tárgyakat már mind letudtam. Távoktatáson tanulok és tavaly elvesztettem a munkahelyem. Nagyon sok könyvelõcéghez elmentem, hogy szívesen lennék könyvelõ gyakornok, hogy legyen tapasztalatom és mindenhonnan elküldtek, hogy nincs annyi bevételük, hogy még1 embert felvegyenek. Olyat is hallottam, hogy ha fel is vesznek könyvelõ gyakornoknak ingyen kell dolgoznod, vagy van ahol még neked kell fizetned, hogy legyen tapasztalatod.

Hol találok információs oldalt arról, hogy Pesten kívül hol tartanak intim torna tanfolyamot?

Legjobb válasz: Intimtorna.lap.huIntimtorna tanfolyamok rendszeresen indulnak, érdeklõdni a 06/70/382- 9357-es telefonszámon és a [email protected] emailcímen lehet. ... intimtorna.lap.hu/ - 51k - itt talán tudnak segíteni

Intimtorna.lap.huIntimtorna tanfolyamok rendszeresen indulnak, érdeklõdni a 06/70/382- 9357-es telefonszámon és a [email protected] emailcímen lehet. ... intimtorna.lap.hu/ - 51k - itt talán tudnak segíteni

Miskolcon hol találok OKJ-s izometriás csõszerelõ tanfolyamot?

Lehetõleg ingyenest Amiket találtam az 160 - 190 000 Ft-ba kerülnek. Vagy ha nem is ingyenes, akkor olcsóbb.

Legjobb válasz: [link]

[link]
[link] Ami van, az ezen az oldalon elvileg fenn van.
Ingyenes OKJ tanfolyam csak 21-22 éves korig létezik - ha nincs másik OKJ képesítésed. Az OKJ listában viszont nincs izometriás csõszerelõ képzés, így nem túl valószínû, hogy fogsz ilyet találni. Akkreditált képzések léteznek - ezeket elfogadják külföldön is, viszont ezek fizetõsek, pl amit találtál: [link]

Hol találok számomra megfelelő levelezős tanfolyamot?

Olyan tanfolyamot keresek, ahol középszintű végzettséget szerezhetek de nem kell heti 2-3 alkalommal bejárni mert 2 gyermek mellett ez szinte lehetetlen. Linkeket, elérhetőségeket várok, lehetőleg olyanokat amit kipróbáltatok.

Hol találok online gitár tanfolyamot?

gitarozz.hu-val már próbálkoztam, de az nemigazán jött be. gitartanfolyam.hu-val is próbálkoztam, de szintén nem valami jó. Esetleg valamilyen más oktató?

Legjobb válasz: pár akkordot itt megtalálsz: http://guitarpro.gportal.hu/

pár akkordot itt megtalálsz: http://guitarpro.gportal.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!