Találatok a következő kifejezésre: Hol találok szoptatós (6 db)

Pécsi kismamák! Hol taalálok szoptatős melltartót? 105-ös méret kéne, sajnos ekkorát nem találok sehol.

Legjobb válasz: Szia!Nem vagyok pécsi :) ha nem baj!Viszont a Tescoban biztosan találsz,a múltkor láttam,éppen akkora méretben,amekkorára neked is szükséged van! Anno én is ott szereztem be a szoptatós melltartóimat,van köztük F&F márkájú,Bellinda is.Minõségük nagyon jó,még a kistesónál is tudom használni majd,pedig minden nap kimostam õket. Nézdd meg,biztosan találsz a Tescoban!

Szia!Nem vagyok pécsi :) ha nem baj!Viszont a Tescoban biztosan találsz, a múltkor láttam, éppen akkora méretben, amekkorára neked is szükséged van! Anno én is ott szereztem be a szoptatós melltartóimat, van köztük F&F márkájú, Bellinda is.Minõségük nagyon jó, még a kistesónál is tudom használni majd, pedig minden nap kimostam õket. Nézdd meg, biztosan találsz a Tescoban!
Ha meg akkorát nem találsz, csak pl. 100asat, az is jó. Lehet kapni ilyen melltartó hosszabbítót, amit a hátulra kell tenni a pántjához. Én házilag gyártottam 2 kinõtt, rossz melltartóból. Teszveszen, Vaterán van többféle 100as méret.
A kérdező hozzászólása: köszike.jó ötlet!

A szoptatós kismamák táplálkozásával kapcsolatos kiadványt, receptfüzetet hol találok?

Legjobb válasz: Erre a szopis étrendre aza a legjobb megoldás,ha ismered a saját tested (azt hogy téged mi fúj fel,mitõl vannak enyhepocakgondjaid)Ésterméészetesen ha figyeled a babád!Ésemlékezz vissza mindig az elõzõ napra mit ettél! Ez nem szabvány...Mindenkinél más!pocakgondotokzhatnak teák rostoslevek bármiylen étel,de mindenkinél más... Tapasztalni tapasztalni tapasztalni,és persze figyelni ez a feladat 2 éves szopió kislány és 20 hetes pocakcsajszi anyuja

Erre a szopis étrendre aza a legjobb megoldás, ha ismered a saját tested (azt hogy téged mi fúj fel, mitõl vannak enyhepocakgondjaid)Ésterméészetesen ha figyeled a babád!Ésemlékezz vissza mindig az elõzõ napra mit ettél! Ez nem szabvány...Mindenkinél más!pocakgondotokzhatnak teák rostoslevek bármiylen étel, de mindenkinél más... Tapasztalni tapasztalni tapasztalni, és persze figyelni ez a feladat 2 éves szopió kislány és 20 hetes pocakcsajszi anyuja

Hol találok olyan honlapot, ahol a szoptatós kismamák részére összeállított néhány recept ötletet kaphatnék?

Gondban vagyok, mert nem akarom, hogy a baba szenvedje a pocijára, ha véletlen olyat eszek. segítségeteket el?re is köszönöm.


szopipárna.hu
A kérdező hozzászólása: néztem a szopipárna.hu-t de konkrétan hol?Nem találom:(((
A kérdező hozzászólása: találtam egy felvételt de az ülve szoptatásról szól az okés
Szia!youtube vagy videa.hu nem tudom pontosan, de én ott néztem.Írd a keresõjükbe, hogy szopipárna.
A kérdező hozzászólása: nem találtam semmit
Sztem csak ülve lehet fekve én nem láttem és nem is lehet talán csak annyit, hogy kitámasztod vele a baba hátát, hogy ne dõljön el!
A kérdező hozzászólása: igaz próbáltam is de sehogy se kényelmes köszi a válaszokat

Hol találok olyan honlapot, ahol szoptatós kismamáknak adnak étrendi ötleteket?

a babám nagyon hasfájós,és szegényke nagyon szenved,két és fél hónapos kislány.

Legjobb válasz: Találtam Neked egy hasznos oldalt: http://www.kismama.hu/baba/mit_ehet_szoptato_anya/3220/

Találtam Neked egy hasznos oldalt: http://www.kismama.hu/baba/mit_ehet_szoptato_anya/3220/

Hol találok jó szoptatós oldalt?

Legjobb válasz: Alap: http://www.lll.hu

Nézd meg itt a Szoptatás dobozt: http://baba-mama.linkegyseg.hu/
http://www.blowjob.com/ kösz a lepontozást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!