Találatok a következő kifejezésre: Hol találok szótárat (24 db)

Olyan angol szótárt szeretnék vásárolni, amiben fonatikusan is megvannak a jelentések. Legjobban örülnék egy társalkodói szótárnak! Hol találok ilyet?

Legjobb válasz: én az OXFORD nevezetõ szótárt ajánlanám.szótár,szituációkat is tartalmaz,levélírás minta,nyelvtani összefoglaló,esszéírás minta,stb...nekem nagyon sokat segített.. http://www.libri.hu/hu/book/nyelvkonyv_szotar/angol/szotarak..

én az OXFORD nevezetõ szótárt ajánlanám.szótár, szituációkat is tartalmaz, levélírás minta, nyelvtani összefoglaló, esszéírás minta, stb...nekem nagyon sokat segített.. http://www.libri.hu/hu/book/nyelvkonyv_szotar/angol/szotarak..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: Sajnos Én nem középhaladó és haladó vagyok, hanem egészen kezdõ.Olyan könyv kellene ami kezdõknek való, de azért a segítségedet nagyon köszönöm!
Hasonló okok miatt néhány éve én is olyan könyvet kerestem mint Te.A következõt találtam:Angol útiszótár(témakörökre bontva, teljes kifejezésekkel).Kiadó:Black + White Könyvkereskedés Kft.Terjeszti:a LAP-ICS Könyvkiadó és Kereskedõ Kft.1134.Budapest, Váci út 45.Telefon:(06-1)359-0422, Fax:(06-1)340-3111 Nekem bejött, nem bonyolult, remélem segíthettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenképpen megveszem!

Hol találok francia-olasz képes szótárt?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Antikváriumokból és mindenhonnan gyûjtöttem már mindenféle nyelvkönyvet, de pont ilyet még sehol nem láttam. Talán még franciául írt olasz nyelvkönyvet is láttam, de képes szótárt nem. Esetleg az I love words sorozat vagy a Kezdõk olasz/francia nyelvkönyve sorozat olasz és francia részét használd együtt! Leginkább talán olaszországi vagy franciaországi könyvesboltokban, antikváriumokban lehetne próbálkozni. Ha szerencséd van, holnapjuk is van ezeknek, és lehet tõlük rendelni. Amúgy pár éve a Tescoban láttam valami ötnyelvû képes szótárt. Azt hiszem, olasz és francia nyelv is volt benne.

Antikváriumokból és mindenhonnan gyûjtöttem már mindenféle nyelvkönyvet, de pont ilyet még sehol nem láttam. Talán még franciául írt olasz nyelvkönyvet is láttam, de képes szótárt nem. Esetleg az I love words sorozat vagy a Kezdõk olasz/francia nyelvkönyve sorozat olasz és francia részét használd együtt! Leginkább talán olaszországi vagy franciaországi könyvesboltokban, antikváriumokban lehetne próbálkozni. Ha szerencséd van, holnapjuk is van ezeknek, és lehet tõlük rendelni. Amúgy pár éve a Tescoban láttam valami ötnyelvû képes szótárt. Azt hiszem, olasz és francia nyelv is volt benne.

Hol találok az interneten latin szótárat? (lehet letölthető is)

Legjobb válasz: http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/

http://www.jomagam.hu Jó szótárak szoktak lenni és ingyenes!


Megmondja valaki, hol találom meg az interneten e-book formájában az alábbi szótárt?

Temesi Viola (f?szerkeszt?): Magyar ellentétszótár

Legjobb válasz: Szia, ne haragudj, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de most, hogy látom e-book, te hol találsz ilyen nyelvekkel kapcsolatos e-bookokat? Vagy akármi

Szia, ne haragudj, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de most, hogy látom e-book, te hol találsz ilyen nyelvekkel kapcsolatos e-bookokat? Vagy akármi
A kérdező hozzászólása: ez mennyire valós? nem nagyon bízom a google fordítoban :/
Tobbfele kifejezes (irasjelosszetetel) is letezik a gyozelemre, de ha csak egy jelre van szukseged: 勝
Ahogy mondták ha egy jelre van szükség és elsõsorban dekorítv szándékú, akkor 勝, ha ténylegesen szóként akarod használni, akkor 勝利 inkább.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! az elõzõekben már kaptam privátban nem túl kedves levelet ezzel kapcsolatban, úghyogy inkább máshonnan próbálom begyüjtni az erre vonatkozó infót! úgy tûnik ez az oldal mégsem alkalmas arra amire én gondolam, de azért köszönöm az utolsó kommentelõnek a választ! ;)

Hol találok texasi angol szleghez fordítót/szótárat?

Vagy hogy keressek utána?

Legjobb válasz: Én le tudom fordítani. Írj privit.

Én le tudom fordítani. Írj privit.

Hol találok ilyen szótárt?

angol-magyar/magyar-angol szleng vagy olyan csetes nyelvi szótár kellene online

Legjobb válasz: Biztos van ilyen, de nem biztos, hogy ez a legjobb, inkább keress egy angol nyelvû szelngszótárat. Ha szlenggel foglalkozol, feltételezhetõ, hogy tudsz olyan szinten angolul, hogy megértsd a definciókat benne, nem egy bonyolult nyelven írják.

Biztos van ilyen, de nem biztos, hogy ez a legjobb, inkább keress egy angol nyelvû szelngszótárat. Ha szlenggel foglalkozol, feltételezhetõ, hogy tudsz olyan szinten angolul, hogy megértsd a definciókat benne, nem egy bonyolult nyelven írják.
Szlengszótár: http://www.urbandictionary.com/ Ez nem teljesen az, de hasznos lehet: http://idioms.thefreedictionary.com/ És van egy harmadik is, de sajnos most nem találom... :(

Hol találok a neten olyan héber szótárat, ahol pontozás is van?

Nem muszáj héber-magyarnak lennie, nekem a héber-angol is jó, de ilyet sem találok. Vagy ha pontozás nincs, akkor legalább audio legyen hozzá (miel?tt valaki javasolná: a Google fordítónak ehhez a nyelvhez nincs).

Legjobb válasz: Ennél jobbat most úgy sem tudok: http://morfix.mako.co.il/ S-L-M

Ennél jobbat most úgy sem tudok: http://morfix.mako.co.il/ S-L-M
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez tökéletes :)

Hol talalok egy offline magyar ertelmezo szotarat meg egy offline forditot?

Olyan kene hogy letoltod es megy anelkulis hogy megy-e az internet.

Legjobb válasz: http://www.vilagszotar.hu/page.php?page=download itt alulról a 4.

Magyar Értelmezõ szótár http://download.chip.eu/hu/Magyar-Ertelmezo-Szotar-1.7.2_115.. Fordításra passz, melyik a jó. Ingyenesben nem nagyon van. Fizetõsbe esetleg Babylon. Van próbaverzió is.: http://magyar.babylon.com/welcome/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!