Találatok a következő kifejezésre: Hol találok recepteket a babámnak (2 db)

Hol találok jó recepteket a babámnak?

A családban különböz? korú babák vannak. Szeretnénk nekik egészségesen, változatosan biztosítani az étkeztetésüket. Számomra az is lenyeges, hogy ne vegyen túl sok id?t el t?lünk.

Legjobb válasz: Mi innen szoktunk jó ötleteket gyûjteni http://www.szuloklapja.hu/baba/body/receptek.php?VALASZTAS=r.. Itt benne van, hogy hány hónapos kortól adhatod azt az ételt. Kategóriákra van bontva. Az uzsonnakrémektõl a fõzelékekig mindent megtalálsz. A cikkek között van egy táblázat, hogy melyik ételfajtát mikor eheti a baba. Azt hiszem Babakonyha és mit ehet a babám címmel találtam.

Mi innen szoktunk jó ötleteket gyûjteni http://www.szuloklapja.hu/baba/body/receptek.php?VALASZTAS=r.. Itt benne van, hogy hány hónapos kortól adhatod azt az ételt. Kategóriákra van bontva. Az uzsonnakrémektõl a fõzelékekig mindent megtalálsz. A cikkek között van egy táblázat, hogy melyik ételfajtát mikor eheti a baba. Azt hiszem Babakonyha és mit ehet a babám címmel találtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, megnéztem, jó!!! Már választottam is mára receptet. Köszi.

Hol találok angol recepteket mint például a cream tea meg a bab amit mindenhez esznek?

Lehet magyar és angol oldal is

Legjobb válasz: http://recipes.lovetoknow.com/wiki/Category:Baked_Bean_Recipes http://singersgastro.blogspot.com/2009/03/otorai-tea-angol-t..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!