Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot amivel képet (13 db)

Hol találok olyan programot amivel "kép a képben" videót készíthetek?

Legjobb válasz: Sony Vegas A boltban találod, ha nem találsz, az interneten is biztosan lehet rendelni. http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=sony+vegas+k%C3%A9p+.. http://www.youtube.com/results?search_query=sony+vegas+tutor..

Sony Vegas A boltban találod, ha nem találsz, az interneten is biztosan lehet rendelni. http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=sony+vegas+k%C3%A9p+.. http://www.youtube.com/results?search_query=sony+vegas+tutor..

Hol találok olyan programot amivel képet tudok csinálni?

Legjobb válasz: Milyen képet CSINÁLNI? Esetleg egy fényképezõ?

Milyen képet CSINÁLNI? Esetleg egy fényképezõ?
A kispolcon, a baracklekvár mellett.
Start->Minden program->Kellékek->Paint
Azzal max rajzot tud csinálni... Konkrétan kép volt a kérdés, de valószínûleg csak én akartam túl korrekt lenni...

Hol találok olyan programot amivel képet lehet szerkeszteni?

Olyanra gondolok ahova fényképeket lehet beszúrni és háttereket lehet hozzá tenni és egyszerre több képet lehet összerakni. A myvipen láttam ilyen képeket és nagyon tetszettek.

Legjobb válasz: www.picnik.com ez egy eszméletlen jo oldal és a legtöbb átlagos fotosnak még könnyebb is használni mint mondjuk egy photoshopot.

http://www.picnik.com ez egy eszméletlen jo oldal és a legtöbb átlagos fotosnak még könnyebb is használni mint mondjuk egy photoshopot.
Hasznáj GIMP-et. Keress rá neten. Ingyenes, és hasonló, mint a photoshopp


Hol találok olyan programot amivel ilyen képet lehet csinálni?

http://weheartit.com/entry/34085069/via/laranatalie Olyan programra lenne szükségem ami pont igy tudja! ELőre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Kedves Névtelen! Elõször: A mutatott kép egy régebbi verziót ábrázol. Semmi se garantálja, hogy ott ugyanezen a néven fordították le ezt a funkciót. Másodszor: Csak úgy az ikon alapján (mit tesz Isten, a körön két óra állásnál) a Keretek lehet ugyanaz az eszköz. Az angol változatban ugyanez Page (oldal) néven szerepel, tehát láthatólag valami bizonytalanság van a megnevezés körül (például én egy vak lóért nem fordítanám sem Kereteknek, sem Montázsnak, hanem mondjuk Tablónak). Ennek ellenére a funkció láthatólag több verzió óta benne van a programban, ergo a tiedben is ott illenék csücsülnie. Harmadszor: Kipróbáltad ezt az éppen a jelzett helyen lévõ izét? Ha mégsem ez volt, utána mentél-e a többi fülön? Szerintem eszedbe se jutott, kényelmesebb volt hablatyolásnak titulálni az egyértelmû útmutatást -- nincs "montázs" nevû dolog a programban, tehát alkalmatlan baromság az egész, én meg gõzös agyú mókamester. Negyedszer: Most kb. tíz kilométerre vagyok a windowsos gépemtõl, de ha módom lesz rá, megnézem magamnak ezt az ikont, hogy tényleg az-e, és dafke csinálok egy képernyõmentést, amelyiken nagy piros nyíllal jelzem majd a Montázs funkciót. Ötödször: Addig is, pirulhatsz. Nem a modorod okán, hanem a lustaságod és ötlettelenséged miatt. Ennyi kalandor szellem nincs benned, hogy egyáltalán belenézz a programba, hátha mégis érdemes, ha olyan makacsul állítja valaki? Egyelõre ennyi... Kérdezõ, te se tegyél elhamarkodott kijelentéseket. Ne a név legyen meg, hanem a funkció.

Jé, a 3.4-ben még OLDALnak fordítják: http://gazigazito.hu/?modul=oldal&tartalom=520086 ...a cikkíró meg már akkor is montázsnak nevezi. Az is igaz, hogy ennek a kultúrhistóriai érdekességnek a megtalálásához be kellett gépelnem a 'photoscape montázs' keresõszavakat, amit a vállalkozókedvetek ismeretében tõletek tényleg túlzás lenne elvárni...
Kedves Névtelen! Elõször: A mutatott kép egy régebbi verziót ábrázol. Semmi se garantálja, hogy ott ugyanezen a néven fordították le ezt a funkciót. Másodszor: Csak úgy az ikon alapján (mit tesz Isten, a körön két óra állásnál) a Keretek lehet ugyanaz az eszköz. Az angol változatban ugyanez Page (oldal) néven szerepel, tehát láthatólag valami bizonytalanság van a megnevezés körül (például én egy vak lóért nem fordítanám sem Kereteknek, sem Montázsnak, hanem mondjuk Tablónak). Ennek ellenére a funkció láthatólag több verzió óta benne van a programban, ergo a tiedben is ott illenék csücsülnie. Harmadszor: Kipróbáltad ezt az éppen a jelzett helyen lévõ izét? Ha mégsem ez volt, utána mentél-e a többi fülön? Szerintem eszedbe se jutott, kényelmesebb volt hablatyolásnak titulálni az egyértelmû útmutatást -- nincs "montázs" nevû dolog a programban, tehát alkalmatlan baromság az egész, én meg gõzös agyú mókamester. Negyedszer: Most kb. tíz kilométerre vagyok a windowsos gépemtõl, de ha módom lesz rá, megnézem magamnak ezt az ikont, hogy tényleg az-e, és dafke csinálok egy képernyõmentést, amelyiken nagy piros nyíllal jelzem majd a Montázs funkciót. Ötödször: Addig is, pirulhatsz. Nem a modorod okán, hanem a lustaságod és ötlettelenséged miatt. Ennyi kalandor szellem nincs benned, hogy egyáltalán belenézz a programba, hátha mégis érdemes, ha olyan makacsul állítja valaki? Egyelõre ennyi... Kérdezõ, te se tegyél elhamarkodott kijelentéseket. Ne a név legyen meg, hanem a funkció.
Gimp, valószínûleg még a Photoscape is, és még egy rahedli. Egy dologról feledkeztek mindig el: ezzel dolgozni is kell. Nem a programon múlik, az tudja, ami kell hozzá. Te is?
Van' akinek minden hablaty. Vagy nem vagy tisztában a szó jelentésével, vagy ijesztõen keveset fogsz fel a világból, Troli néni.
hablaty ez is,
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget de sajnos az én photoscape-on nincs ilyen montázs funkció. Nincs esetleg más program vagy ötlet, hogy tudnám megoldani, nagyon, nagyon fontos lenne!
" tabaki válasza: A Montázs funkcióval összerakod: http://kepfeltoltes.hu/130320/tablo1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg " ezért kérdezlek tégedet, http://www.kepfeltoltes.hu/130321/N_vtelen_16_www.kepfeltolt.. és ne hablatyoljál össze vissza ha segítesz, hanem konkrétan mutasd meg , hogy hol van az amire hivatkozol : Montázs ?
13:20 vagyok. Miért pont engem kérdezel, az elõttem szólók is tudják... Montázs: Induláskor az ikonkörön két óra tájban, egyébként meg az ötödik menüfül vagy mi.
13:20-nak Hol van a PhotoScape-ben az általad említett Montázs funkció ?
Maradjunk annyiban, hogy a PhotoScape több, mint elegendõ. Ha jobb gépen leszek, küldök példát.
http://kepfeltoltes.hu/130324/PhotoScape_363_www.kepfeltolte.. Errõl ennyit, okoska. Minden milliméterre a hablatynak megfelelõen.

Hol találok olyan képeket, amiket ha beillesztek valami rajzolós programban és egymásra húzok, akkor nem lesz kint a fehér háttér?

Vagy mit kell beírni pl. google képekbe hogy olyan legyen? (keresett dolog + valami) ???

Legjobb válasz: A paintba beileszted a képet és körbevágod és azt amit kivágtál kivágod kérsz egy új lapot ide beileszeted másik képet amire rá akarod rakni a kivágott képet majd az a képet is beileszted amelyiket kivágtad.

A paintba beileszted a képet és körbevágod és azt amit kivágtál kivágod kérsz egy új lapot ide beileszeted másik képet amire rá akarod rakni a kivágott képet majd az a képet is beileszted amelyiket kivágtad.
A kérdező hozzászólása: Hát, az nem lenne valami jó ötlet, mert akkor fehér foltok lesznek rajta ://
A paint ilyen esetre nem megoldás... Pl. a Photoshop CS5 (vagy bármely verzióban) körbe tudod vágni a képet, és le tudod vágni a fehér (vagy bármilyen színû, akár összetett hátterû) részeket
Nem mert ha felül beállítjátok átlácóra akkor minden jó -.-

Volt egy program, egy mûvész csinálta: 20x20-as négyzetrács, aminek a bal felsõ sarkából indulva a program elkezdi feketévé átszínezni a négyzeteket, tehát egy 2 bites 20x20 pixeles kép lehetséges variációit készíti el. Hol találom meg?

Az elsõ sor feléig még látványosan halad, de a második sor végére már sok év alatt jutna el, az utolsó sorig eljutni (tehát az összes variációt végigpróbálni) viszont már több idõ lenne, mint amennyit az univerzumnak jósolnak..

Legjobb válasz: csináld meg te is :)

csináld meg te is :)

Hol találok ilyen programot, amin a saját képemre egy autot lehet szerkeszteni?

Tehát olyanra gondolok mintha a saját kocsim elött állnék .Van ilyen egyáltlán ?

Legjobb válasz: Keress egy kocsit a neten, vágd ki egy képszerkesztõvel pl.: Gimp, és másold rá a képedre.

Keress egy kocsit a neten, vágd ki egy képszerkesztõvel pl.: Gimp, és másold rá a képedre.

Hol találok olyan fénykép szerkesztő programot ami magyar és lehet képeket összeolvasztani meg mozaikot stb?

Legjobb válasz: Mindenki mást ért kép összeolvasztáson , te mit ? Mi konkrétan a mozaik ? Nem kötözködés ,csak nem akarnám a szemed kiszúrni egy itt szokásos egyszavas válasszal,hogy : GIMP vagy hogy : PHOTOSHOP

Mindenki mást ért kép összeolvasztáson , te mit ? Mi konkrétan a mozaik ? Nem kötözködés , csak nem akarnám a szemed kiszúrni egy itt szokásos egyszavas válasszal, hogy : GIMP vagy hogy : PHOTOSHOP
A kérdező hozzászólása: 6800 LE-S
Windows Movie Maker?
A kérdező hozzászólása: valami nemjó, de azér kösz
Talán a YouTube-n keresztûl ?

Hol találok olyan programot amivel ilyen képet tudok csinálni? (FONTOS)

http://www.myinterestingfiles.com/images/2008/03/black_color..

Legjobb válasz: Gimppel meg tudod csinálni.

Gimppel meg tudod csinálni.
ó ezt nagyon könnyû megcsin : http://i.imgur.com/TRbHFa0.jpg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!