Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot amivel egy fényképet (1 db)

Hol találok olyan programot amivel egy fényképet 100 kb-ra le lehet kicsinyíteni?

Mert a gépem kb 350 kb-os képeket csinál és csak 150-re birom lekicsinyíteni és ha felakarok valamit rakni egy hírdet? oldalra akkor nemtudom mert 100 kb-tól nagyobb képet nem lehet!

Legjobb válasz: Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod,majd mented, és kész is a kép ...

Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod, majd mented, és kész is a kép ...
Ha nem átméretezni, csak tömöríteni akarod, akkor leszeded az IrfanView nevû progit, betöltöd a képet, Save as, kiválasztod a .jpg-et, majd az oldalt megjelenõ csúszkát lejjebb veszed. Minnél lejebb van, annál rosszabb a képminõség, illetve annál kisebb a fájlméret. De gyorsan meg lehet találni az arany középutat.
IrfanView nagyon jó program erre! Letöltöd, megnyitod a képet, Resize , Resample ott beírod a kivánt méretet és elmented, ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
Pix resizer. Itt nem csak a méretét tudod megváltoztatni hanem a formátumát is.
irfanview és lehúzod a jpeg tömörítést


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezt a számítógépet?

Alaplap: Gigabyte GA-P31-DS3L

0

Valamilyen jó játékokat tudtok mondani?

Valami jó játék kellene PC-re,mert unatkozok..

2

Mit csináljak hiányzó msvcp60. dll fáj esetén? Többi lent

Sziasztok.

1

Hogy jobb a laptopnak, hogyha töltőről megy, vagy hogyha kihúzom a töltőt és csak aksiról? Mert már azt is hallottam hogy hagyjam fent töltőn, hiába töltött már fel és akkor az úgy jó.

4

Tudtok olyan wow cata szervert, ami instant 85 és sok magyar játszik rajta?

Aki tud az írja le pls.

0

Az új laptopomon miért nem lehet bekapcsolni a wifit? Láttam már előző kérdéseket, de nem találom sehol a megfelelő drivert. A laptopom HP Pavilion 15 n028sg.

4

Hogyan tudnám bekapcsolni a telefonom?

Egy Samsung S5620-om van. A bekapcs gombja nem működik. Ha felrakom töltőre behozza hogy tölt, de nem tudom bekapcsolni. Ölet? Előre is köszönöm.

1

Miért nem tudom telepíteni a Win7-et?

Az új laptopomon levő freedoson nem tudom telepíteni a win7et!!! cd/dvd lejátszót nem is veszi be, ha berakom a dvd-t, nem tudom telepíteni. Beraktam USB-n, akkor kidobja a boot devices-hez hogy "Kingston blabla", de ha rámegyek, megintcsak kirakja, hogy freedos-t töltsön-e be, vagy "hp documents"-et, semmi haszna! Már nem tudom, mit tegyek!!!

3

Ha laptopot ssd kombóval veszem, akkor az olyan, mintha lenne egy külső vinyó mindig nálam, vagy be van építve?

1

Ha egy androin tabletben nincs GPS vagy FM rádió akkor ezta 2 alkalmazást lehet potólni a market ről letölthető appal?

Egy 3G tabletről lenne szó ami egész jó 10 colos ips kijelzős

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!