Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot amivel egy fényképet (1 db)

Hol találok olyan programot amivel egy fényképet 100 kb-ra le lehet kicsinyíteni?

Mert a gépem kb 350 kb-os képeket csinál és csak 150-re birom lekicsinyíteni és ha felakarok valamit rakni egy hírdet? oldalra akkor nemtudom mert 100 kb-tól nagyobb képet nem lehet!

Legjobb válasz: Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod,majd mented, és kész is a kép ...

Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod, majd mented, és kész is a kép ...
Ha nem átméretezni, csak tömöríteni akarod, akkor leszeded az IrfanView nevû progit, betöltöd a képet, Save as, kiválasztod a .jpg-et, majd az oldalt megjelenõ csúszkát lejjebb veszed. Minnél lejebb van, annál rosszabb a képminõség, illetve annál kisebb a fájlméret. De gyorsan meg lehet találni az arany középutat.
IrfanView nagyon jó program erre! Letöltöd, megnyitod a képet, Resize , Resample ott beírod a kivánt méretet és elmented, ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
Pix resizer. Itt nem csak a méretét tudod megváltoztatni hanem a formátumát is.
irfanview és lehúzod a jpeg tömörítést


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Tab5 telefonra hol tudok venni szilikon tokot? Egyáltalán létezik rá?

segítséget kérek!

0

100000-ig melyik a legjobb laptop?

2

A "C:" meghajtóról milyen fájlokat törölhetek ki biztonságosan anélkül hogy bármi baja lenne az operációs rendszernek?

Azért mert egyre kevesebb a hely a c: meghajtón és a fölösleges dolgokat szeretném belőle törölni de nem tudom mit lehet anélkül hogy kárt tennék az op. rendszerben

7

170 ezerből milyen konfig jönne ki nVidia VGA-val és 8gb ram-mal?

Tervezem egy új gép összerakását, ami játékra kellene. Először AMD VGA-t vettem volna, de olvastam, hogy gyakori a black-screen hiba. + az osztálytársam is azt ajánlja. Lehetőleg legyen benne monitor.

0

Melyiket válasszam?

Melyik a jobb ? Melyiken futnak el jobban a újabb játékok?Melyik az erősebb?

2

Lehet-e Budapesten kapni drawpad-ed, és ha igen, hol?

Lehet-e valahol Budapesten kapni drawpad-et (az az egér bemeneti jelével működő rajzolópad)

0

Már egy ideje próbálkozom kicsomagolni egy több zip fájlra bontott filmet, de nem jutok a végére, pedig egész nap ezt csináltam. Mi lehet a baj? Valaki segítsen kérem, már nagyon el vagyok keseredve!

WinRarral próbáltam kicsomagolni, ezt írja ki:

7

Gif-et avi formátumba? Hogyan?

Le van töltve a format factory, de nem lehet átkonvertálni a gif-eket avi formátumba, hogy videóba illesszem őket. Valaki tudja a megoldást?

1

Azt hogy tudom megnézni hogy az alaplapom mekkora procit enged, mekkora az ami még kompatibilis?

Link vagy program bármi érdekel

2

Indulna ezen a gépen a FIFA 12?

Intel Pentium

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!