Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot amivel egy (20 db)

Valamilyen rajzprogramot szeretnék letölteni ami ingyenes és jó program is, hol talalok ilyet, vagy egy pár nevet mondanátok?

Olyat szereték ami nem túl bonyorult és konnyen kezelhet? meg jó is, ha tudtok mondjatok olyan oldalt ahonnan le is tölthetem :)

Legjobb válasz: Gimp Magyar is, de annyira azért nem egyszerû ha jól tudom. Nem egy photoshop, de ez sem rossz. Ja és legálisan is ingyenes

Gimp Magyar is, de annyira azért nem egyszerû ha jól tudom. Nem egy photoshop, de ez sem rossz. Ja és legálisan is ingyenes
Photoscape

Hol találok olyan programot amivel egy fényképet 100 kb-ra le lehet kicsinyíteni?

Mert a gépem kb 350 kb-os képeket csinál és csak 150-re birom lekicsinyíteni és ha felakarok valamit rakni egy hírdet? oldalra akkor nemtudom mert 100 kb-tól nagyobb képet nem lehet!

Legjobb válasz: Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod,majd mented, és kész is a kép ...

Acdsee-t szoktam használni erre a célra. Tölts le egy bármilyen verziót és a "Resize" opcióval bármekkora méretre kicsinyíthetõ a kép (Ctrl+R). Ha nem akarsz tötögetni, és csak 1-2 képrõl lenne szó, akkor haasználhatod a paint-et is. Kép menüpont nyújtás/döntés. A %os értéket áírod, majd mented, és kész is a kép ...
Ha nem átméretezni, csak tömöríteni akarod, akkor leszeded az IrfanView nevû progit, betöltöd a képet, Save as, kiválasztod a .jpg-et, majd az oldalt megjelenõ csúszkát lejjebb veszed. Minnél lejebb van, annál rosszabb a képminõség, illetve annál kisebb a fájlméret. De gyorsan meg lehet találni az arany középutat.
IrfanView nagyon jó program erre! Letöltöd, megnyitod a képet, Resize , Resample ott beírod a kivánt méretet és elmented, ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
Pix resizer. Itt nem csak a méretét tudod megváltoztatni hanem a formátumát is.
irfanview és lehúzod a jpeg tömörítést

Hol találok olyan programot amivel egy audio cd számait át tudom konvertálni mp3-ra?

Legjobb válasz: Winamp, Nero. Fogadok, hogy mindkettõ fent van a gépeden.

Winamp, Nero. Fogadok, hogy mindkettõ fent van a gépeden.


Hol találom meg a C:\System Volume Information\_restore…exe file-t? A MacAfee talált egy Potentially Unwanted Programot Generic PUP. X! dz néven, , amit törlésre javasolt, de nem találom sehol.

Legjobb válasz: A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)

A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)
Rejtett mappa és rendszerfájl (tedd a start/vezérlõpult/mappabeállítások speciális fülön ezeket láthatóvá) Azután start/futtatás írd be: cmd Ide pedig: cacls "C:/system volume information" /e /p felhasználóneved:F (felhasználónevedet helyettesítsd) Máris hozzáférsz, de ha a rendszer-visszaállításra nincs szükséges, azt kikapcsolva szerintem törli a tartalmát. De gondolom egy vírusirtó tudja törölni.
Egyszerûen csak ki kel kapcsolnod a rendszer visszaállítást , újraindítani a gépet is utána vissza kapcsolni így törlõdik a benne lévõ tartalom.

Volt egy program, egy mûvész csinálta: 20x20-as négyzetrács, aminek a bal felsõ sarkából indulva a program elkezdi feketévé átszínezni a négyzeteket, tehát egy 2 bites 20x20 pixeles kép lehetséges variációit készíti el. Hol találom meg?

Az elsõ sor feléig még látványosan halad, de a második sor végére már sok év alatt jutna el, az utolsó sorig eljutni (tehát az összes variációt végigpróbálni) viszont már több idõ lenne, mint amennyit az univerzumnak jósolnak..

Legjobb válasz: csináld meg te is :)

csináld meg te is :)

Hol találok egy olyan egyszerû programot, amivel MP3 zeneszámokat szerkeszthetek?

Csengõhangot szeretnék olyan számokból, ahol a refrénnel szeretném kezdeni a csengést és így le kellene " vágni" a szám elejét.

Legjobb válasz: Szia. Erre szinte bármelyik hangszerkesztõ program képes. pl. : - Néro wave editor - NCH WavePad Sound Editor - Audacity Sok sikert. Üdv.

Szia. Erre szinte bármelyik hangszerkesztõ program képes. pl. : - Néro wave editor - NCH WavePad Sound Editor - Audacity Sok sikert. Üdv.

Hol találok olyan programot amivel ha lejátszom egy zeneszámot akkor külön-külön ki tudom emelni vagy lehalkitani a dobot a gitárt vagy az éneket?

Legjobb válasz: Olyan program nem létezik. Létezik equalizer, de azzal csak a frekvenciákat tudod állítani, a hangszerek arányát nem.

Olyan program nem létezik. Létezik equalizer, de azzal csak a frekvenciákat tudod állítani, a hangszerek arányát nem.
Esetleg használhatsz Photosounder-t (teljes verzióért fizetni kell sajna), ami leképezi a zenét egy képre, és ha ügyes vagy, és elég tiszta a hang, akkor látod, hogy melyik szólamhoz mely hullámok tartoznak. És akkor ezt Photoshoppal ki lehet emelni. De nekem nem lenne türelmem hozzá, az biztos. :) Példa: http://www.youtube.com/watch?v=hUZeE5vMZTI

Hol találok olyan programot, amivel összekapcsolhatok egy zeneszámot egy hangfelvétellel?

Szóval készítettem egy hangfelvételt, és akarok hozzácsatolni egy zenét is, ami egyidőben hallatszik a hangfelvétellel.

Legjobb válasz: Pl. Audacity nevû ingyenes progi. http://www.youtube.com/watch?v=M1IqWoWu8gU

Pl. Audacity nevû ingyenes progi. http://www.youtube.com/watch?v=M1IqWoWu8gU
A kérdező hozzászólása: köszi!!!

Hol találok olyan programot amivel a laptopomban lévő videokártyán "tuningolhatok" egy kicsit?

Gondolok itt órajel feljebb állításra pl.

Legjobb válasz: Esetleg a videókártyát gyártó cég weboldalán, de egy laptopnál - ha egyáltalán lehet állítani - nem hiszem, hogy bármit is számítana.

Esetleg a videókártyát gyártó cég weboldalán, de egy laptopnál - ha egyáltalán lehet állítani - nem hiszem, hogy bármit is számítana.
A kérdező hozzászólása: na igen, nem egy erõs kártya, de azért remélem lehet még húzni rajta.
Hoppá! Nem is tudtam, hogy lehet ilyet. :D Akkor viszont én is keresek valami ilyet. xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!