Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot amivel (104 db)

Olyan dvd író program kéne nekem ami avi formátomú filmeket is kiír dvd-re, hol találok ilyet vagy tudnátok belinkelni ilyet? Melyik a legjobb dvd író program?

Legjobb válasz: Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le,ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni,akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn,ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/

Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le, ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni, akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn, ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/

Hol találok olyan programot amivel ilyen képet lehet csinálni?

http://weheartit.com/entry/34085069/via/laranatalie Olyan programra lenne szükségem ami pont igy tudja! ELőre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Kedves Névtelen! Elõször: A mutatott kép egy régebbi verziót ábrázol. Semmi se garantálja, hogy ott ugyanezen a néven fordították le ezt a funkciót. Másodszor: Csak úgy az ikon alapján (mit tesz Isten, a körön két óra állásnál) a Keretek lehet ugyanaz az eszköz. Az angol változatban ugyanez Page (oldal) néven szerepel, tehát láthatólag valami bizonytalanság van a megnevezés körül (például én egy vak lóért nem fordítanám sem Kereteknek, sem Montázsnak, hanem mondjuk Tablónak). Ennek ellenére a funkció láthatólag több verzió óta benne van a programban, ergo a tiedben is ott illenék csücsülnie. Harmadszor: Kipróbáltad ezt az éppen a jelzett helyen lévõ izét? Ha mégsem ez volt, utána mentél-e a többi fülön? Szerintem eszedbe se jutott, kényelmesebb volt hablatyolásnak titulálni az egyértelmû útmutatást -- nincs "montázs" nevû dolog a programban, tehát alkalmatlan baromság az egész, én meg gõzös agyú mókamester. Negyedszer: Most kb. tíz kilométerre vagyok a windowsos gépemtõl, de ha módom lesz rá, megnézem magamnak ezt az ikont, hogy tényleg az-e, és dafke csinálok egy képernyõmentést, amelyiken nagy piros nyíllal jelzem majd a Montázs funkciót. Ötödször: Addig is, pirulhatsz. Nem a modorod okán, hanem a lustaságod és ötlettelenséged miatt. Ennyi kalandor szellem nincs benned, hogy egyáltalán belenézz a programba, hátha mégis érdemes, ha olyan makacsul állítja valaki? Egyelõre ennyi... Kérdezõ, te se tegyél elhamarkodott kijelentéseket. Ne a név legyen meg, hanem a funkció.

Jé, a 3.4-ben még OLDALnak fordítják: http://gazigazito.hu/?modul=oldal&tartalom=520086 ...a cikkíró meg már akkor is montázsnak nevezi. Az is igaz, hogy ennek a kultúrhistóriai érdekességnek a megtalálásához be kellett gépelnem a 'photoscape montázs' keresõszavakat, amit a vállalkozókedvetek ismeretében tõletek tényleg túlzás lenne elvárni...
Kedves Névtelen! Elõször: A mutatott kép egy régebbi verziót ábrázol. Semmi se garantálja, hogy ott ugyanezen a néven fordították le ezt a funkciót. Másodszor: Csak úgy az ikon alapján (mit tesz Isten, a körön két óra állásnál) a Keretek lehet ugyanaz az eszköz. Az angol változatban ugyanez Page (oldal) néven szerepel, tehát láthatólag valami bizonytalanság van a megnevezés körül (például én egy vak lóért nem fordítanám sem Kereteknek, sem Montázsnak, hanem mondjuk Tablónak). Ennek ellenére a funkció láthatólag több verzió óta benne van a programban, ergo a tiedben is ott illenék csücsülnie. Harmadszor: Kipróbáltad ezt az éppen a jelzett helyen lévõ izét? Ha mégsem ez volt, utána mentél-e a többi fülön? Szerintem eszedbe se jutott, kényelmesebb volt hablatyolásnak titulálni az egyértelmû útmutatást -- nincs "montázs" nevû dolog a programban, tehát alkalmatlan baromság az egész, én meg gõzös agyú mókamester. Negyedszer: Most kb. tíz kilométerre vagyok a windowsos gépemtõl, de ha módom lesz rá, megnézem magamnak ezt az ikont, hogy tényleg az-e, és dafke csinálok egy képernyõmentést, amelyiken nagy piros nyíllal jelzem majd a Montázs funkciót. Ötödször: Addig is, pirulhatsz. Nem a modorod okán, hanem a lustaságod és ötlettelenséged miatt. Ennyi kalandor szellem nincs benned, hogy egyáltalán belenézz a programba, hátha mégis érdemes, ha olyan makacsul állítja valaki? Egyelõre ennyi... Kérdezõ, te se tegyél elhamarkodott kijelentéseket. Ne a név legyen meg, hanem a funkció.
Gimp, valószínûleg még a Photoscape is, és még egy rahedli. Egy dologról feledkeztek mindig el: ezzel dolgozni is kell. Nem a programon múlik, az tudja, ami kell hozzá. Te is?
Van' akinek minden hablaty. Vagy nem vagy tisztában a szó jelentésével, vagy ijesztõen keveset fogsz fel a világból, Troli néni.
hablaty ez is,
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget de sajnos az én photoscape-on nincs ilyen montázs funkció. Nincs esetleg más program vagy ötlet, hogy tudnám megoldani, nagyon, nagyon fontos lenne!
" tabaki válasza: A Montázs funkcióval összerakod: http://kepfeltoltes.hu/130320/tablo1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg " ezért kérdezlek tégedet, http://www.kepfeltoltes.hu/130321/N_vtelen_16_www.kepfeltolt.. és ne hablatyoljál össze vissza ha segítesz, hanem konkrétan mutasd meg , hogy hol van az amire hivatkozol : Montázs ?
13:20 vagyok. Miért pont engem kérdezel, az elõttem szólók is tudják... Montázs: Induláskor az ikonkörön két óra tájban, egyébként meg az ötödik menüfül vagy mi.
13:20-nak Hol van a PhotoScape-ben az általad említett Montázs funkció ?
Maradjunk annyiban, hogy a PhotoScape több, mint elegendõ. Ha jobb gépen leszek, küldök példát.
http://kepfeltoltes.hu/130324/PhotoScape_363_www.kepfeltolte.. Errõl ennyit, okoska. Minden milliméterre a hablatynak megfelelõen.


Hol találom meg a C:\System Volume Information\_restore…exe file-t? A MacAfee talált egy Potentially Unwanted Programot Generic PUP. X! dz néven, , amit törlésre javasolt, de nem találom sehol.

Legjobb válasz: A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)

A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)
Rejtett mappa és rendszerfájl (tedd a start/vezérlõpult/mappabeállítások speciális fülön ezeket láthatóvá) Azután start/futtatás írd be: cmd Ide pedig: cacls "C:/system volume information" /e /p felhasználóneved:F (felhasználónevedet helyettesítsd) Máris hozzáférsz, de ha a rendszer-visszaállításra nincs szükséges, azt kikapcsolva szerintem törli a tartalmát. De gondolom egy vírusirtó tudja törölni.
Egyszerûen csak ki kel kapcsolnod a rendszer visszaállítást , újraindítani a gépet is utána vissza kapcsolni így törlõdik a benne lévõ tartalom.

Hol találok olyan programot amivel saját magam tudnék különféle autós játékokat készíteni?

Legjobb válasz: A kérdés milyenségébõl ítélve nem sok közöd van a programozáshoz és mindahhoz a háttértudáshoz, ami egy ilyen program elkészítéséhez szükséges. Ha ilyet szeretnél csinálni, akkor meg kell tanulnod programozni.

A kérdés milyenségébõl ítélve nem sok közöd van a programozáshoz és mindahhoz a háttértudáshoz, ami egy ilyen program elkészítéséhez szükséges. Ha ilyet szeretnél csinálni, akkor meg kell tanulnod programozni.

Volt egy program, egy mûvész csinálta: 20x20-as négyzetrács, aminek a bal felsõ sarkából indulva a program elkezdi feketévé átszínezni a négyzeteket, tehát egy 2 bites 20x20 pixeles kép lehetséges variációit készíti el. Hol találom meg?

Az elsõ sor feléig még látványosan halad, de a második sor végére már sok év alatt jutna el, az utolsó sorig eljutni (tehát az összes variációt végigpróbálni) viszont már több idõ lenne, mint amennyit az univerzumnak jósolnak..

Legjobb válasz: csináld meg te is :)

csináld meg te is :)

Hol találok egy olyan egyszerû programot, amivel MP3 zeneszámokat szerkeszthetek?

Csengõhangot szeretnék olyan számokból, ahol a refrénnel szeretném kezdeni a csengést és így le kellene " vágni" a szám elejét.

Legjobb válasz: Szia. Erre szinte bármelyik hangszerkesztõ program képes. pl. : - Néro wave editor - NCH WavePad Sound Editor - Audacity Sok sikert. Üdv.

Szia. Erre szinte bármelyik hangszerkesztõ program képes. pl. : - Néro wave editor - NCH WavePad Sound Editor - Audacity Sok sikert. Üdv.

Hol találok olyan programot amiben az összes mailemet összegyűjthetem különböző e-mail címekről?

Szükségem lenne olyan programra mint például az Outlook. Csak mivel nem m?ködik a notebookomban mert nem lehet róla e-mailt elküldeni, muszály vagyok új ilyen féle programot keresni. KÉREM SEGÍTSETEK!!!!! koszi :)

Legjobb válasz: Pedig az Outlook az egyik megfelelõ program erre. Miért nem tudsz küldeni? Be van állítva a kimenõ levelezés rendesen?

Pedig az Outlook az egyik megfelelõ program erre. Miért nem tudsz küldeni? Be van állítva a kimenõ levelezés rendesen?

Fl Studio 10 nevű programba hol találok zongora szerűséget, amivel tudnék felvenni saját, azzal készített dallamot?

Nem rég kezdtem az "Fl Studio-zást" és szeretnék elzongorázni egy dallamot, de nem találok ehhez segéd plugin-t valaki segítene?Kérem csak normális hozzászólást írjatok. Köszönöm. Üdv,

Legjobb válasz: Nem értem, hogy nem találod, mikor van beépített is :) Channels menü -> Add one -> FL Keys Ha külsõ VSTi-t szeretnél használni, akkor pl a Nexusban is van, de használhatod a Native Instruments Akoustik Pianot is, vagy a Native Instruments FM7-ben is találsz zongorát / más szintetizátorhangokat.

Nem értem, hogy nem találod, mikor van beépített is :) Channels menü -> Add one -> FL Keys Ha külsõ VSTi-t szeretnél használni, akkor pl a Nexusban is van, de használhatod a Native Instruments Akoustik Pianot is, vagy a Native Instruments FM7-ben is találsz zongorát / más szintetizátorhangokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Igen, az FL Keys-t azt megtaláltam, de ezen ilyen normál zongora hangok vannak, nekem egy kicsit extrémebb kellene, esetleg lehet rajta állítani?
használd ezt: PianoFX Studio Az alkalmazás minden Windows platformon mûködik, szabványos hang-kártya vagy integrált alaplapi hang meglétét feltételezve. a GoldWave progival felveheted, szerkesztheted, vághatod stb....
A kérdező hozzászólása: és a PianoFX Studio-ba lehet komplett zenét készíteni, ütemekkel, mindennel? mert ugye Fl Stúdióba lehet, ezért abba szerettem volna megoldani.

Hol találok olyan programot amivel autókra lehet design-t tervezni?

pl versenyautókra támogatók logóit

Legjobb válasz: LOGO MAKER program megfelel?? Studio V5 LogoMaker 3.0 Avanquest MyLogoMaker v3.0 NCORE oldalról letölthetõk. Boldog Karácsonyt

LOGO MAKER program megfelel?? Studio V5 LogoMaker 3.0 Avanquest MyLogoMaker v3.0 NCORE oldalról letölthetõk. Boldog Karácsonyt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Neked is kellemes ünnepeket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!