Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot, ami képes (2 db)

Hol találok olyan programot, ami képes az egész képernyőn megjelenő tartalomnak a színeit "hexa" kódokban megadni?

Gondolok itt arra, hogy egy ceruza lenne a program futása közben és megmutatná a képek adott pixeleinek a színkódjait. Azt tudom, hogy van a Photoshopba, de az nekem nincsen meg. Egy ingyenes külön erre a célre kifejejlesztett programot keresek, ami tudom, hogy létezik csak mér elfelejtettem a nevét :)

Legjobb válasz: A legjobb erre a "Get Color" nevû program.Egyszerû,kicsi és ahová csak viszed az egeret megadja Hexa-ba és HTML kódba egyaránt a színeket. Talán az origo szoftverbázisban megtalálod.

A legjobb erre a "Get Color" nevû program.Egyszerû, kicsi és ahová csak viszed az egeret megadja Hexa-ba és HTML kódba egyaránt a színeket. Talán az origo szoftverbázisban megtalálod.

Hol találok vagy mi annak a programnak a neve ami USB drive/pendrive-ot képes lezárni/zárolni?

Zárolni/Lezárás alatt úgy értem, hogy saját gépemen adok egy password/kódot és teljesen másik gépre rádugva nem ismeri esetleg, kérve a password/kódot jeleníti meg. Találtam már pár programot, de csak saját gépemen kérdezett rá, másik gépeken felhozta nem kérdezve rá. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: http://www.softpedia.com/get/Security/Encrypting/Remora-USB-..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!