Találatok a következő kifejezésre: Hol találok programot (331 db)

A hangkártyám integrált, a gépem pedig nem ad ki semmilyen hangot. Az alaplap típusa: Gigabite GA-8I865GVME A hangkártya pedig 128MB. Hol találok programot hogy újra működjön?

Legjobb válasz: Na kicsit segítek! Elõször is a hangkártyád nem lehet 128 MB azt kicsit keverted a VGA-val a videó kártyával de mind1 Neked driver kell az alaplapi hangkártyához! Ha jól tudom neked Realtek AC97 Driver kell google a barátod keress rá szerintem megoldod sok sikert!

Na kicsit segítek! Elõször is a hangkártyád nem lehet 128 MB azt kicsit keverted a VGA-val a videó kártyával de mind1 Neked driver kell az alaplapi hangkártyához! Ha jól tudom neked Realtek AC97 Driver kell google a barátod keress rá szerintem megoldod sok sikert!
A Gigabyte oldalán is fenn van az összes driver ami kellhet... http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-8i865gvme/download/
AC97 az audió codec.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített. SIKERÜLT a hangot vissza varázsolni a gépemre. Mégegyszer köszönöm.


Évfordulóra saját naptárat szeretnék, hol találok programot a készítéshez?

A mi fotóinkkal szeretném díszíteni a naptárat, és úgy tudom van naptárkészít? program, csak nem találom. Segíttek nekem linkekkel?

Legjobb válasz: Meny be egy Kodak boltba vidd a fényképeket,mond el mit akarsz és pár ezresért gyönyörûen megcsinálják neked!!!!

Meny be egy Kodak boltba vidd a fényképeket, mond el mit akarsz és pár ezresért gyönyörûen megcsinálják neked!!!!
http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=napt%C3%A1rk%C3%A9sz.. Ha mégis magad akarod megcsinálni, akkor néz szét, hátha találsz valami jót.

MSI laptopomba beépített BisonPro webcamom van. Hogyan tudok vele felvételt készíteni? Hol láthatom a videoképet? Illetve hol találom a gépemen? ( C? D? ) Program kell hozzá?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ha pl:. MSN-ben próbálod mûködik a webcamera? Képét látod? Másodszor: Ezzel a programmal (Link: http://eszbonto.hu/letoltes/letoltes_file.php?k=15&a=4575&PH.. ) fel tudod venni a képet de csak akkor ha mûködik amit az elsõ pontban írtam. Ha az nem megy akkor valószínûleg driver problémáid vannak. Ha kaptál CD-t a laptophoz és azon van az Operációs rendszeredhez való Webcamera driver akkor azt tedd fel és utána menni fog. Ha nem megy, vagy nem találod írd meg ide a Laptopod pontos típusát és az Operációs rendszered nevét és megpróbálok keresni neked drivert. Sok szerencsét! Üdv.

Szia! Elõször is ha pl:. MSN-ben próbálod mûködik a webcamera? Képét látod? Másodszor: Ezzel a programmal (Link: http://eszbonto.hu/letoltes/letoltes_file.php?k=15&a=4575&PH.. ) fel tudod venni a képet de csak akkor ha mûködik amit az elsõ pontban írtam. Ha az nem megy akkor valószínûleg driver problémáid vannak. Ha kaptál CD-t a laptophoz és azon van az Operációs rendszeredhez való Webcamera driver akkor azt tedd fel és utána menni fog. Ha nem megy, vagy nem találod írd meg ide a Laptopod pontos típusát és az Operációs rendszered nevét és megpróbálok keresni neked drivert. Sok szerencsét! Üdv.
Google-n kereshesz drivereket hozzá.

Hol találok egy franciasakk programot?

A google nem a barátom, mert akár francia sakk, akár losing/suicide/anti chess a kérdés, vagy nem letölthet? szoftver van, hanem csak rizsa, vagy múzeális win 98-as rossz grafikájú program, vagy triál verzió, vagy ami hülye hibaüzenettel kiakad, de tisztességes, normális free programot nem lelek.

Legjobb válasz: elsõ találat a gúgli barátunktól. http://www.google.hu/search?q=francia+sakk+program&ie=utf-8&.. http://letoltes.prim.hu/program/59544/ Rival Chess 1.8.29 Igényes sakkjáték, jól néz ki, könnyen, egyszerûen kezelhetõ. Van a csomagban francia sakk, és egy másik variáns játék is.

elsõ találat a gúgli barátunktól. http://www.google.hu/search?q=francia+sakk+program&ie=utf-8&.. http://letoltes.prim.hu/program/59544/ Rival Chess 1.8.29 Igényes sakkjáték, jól néz ki, könnyen, egyszerûen kezelhetõ. Van a csomagban francia sakk, és egy másik variáns játék is.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de mintha ez lenne az, amit letöltöttem, de sz*r a grafikája, mást meg nem találtam. :(
Ha nem a barátod a google akkor barátkozz vele össze gyorsan, mert azt találja ami a neten van. ennyi. ha nemtalálsz játssz flash game-ban. biztos van!!
A kérdező hozzászólása: Barátom a google, de néha (szerencsére ritkán) sikerül olyan témában is rossz eredményt elérnie, amikor egyértelmûen jót kellene. Flahs játékok is jók lennének, de abban sem leltem találatot.

Olyan dvd író program kéne nekem ami avi formátomú filmeket is kiír dvd-re, hol találok ilyet vagy tudnátok belinkelni ilyet? Melyik a legjobb dvd író program?

Legjobb válasz: Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le,ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni,akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn,ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/

Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le, ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni, akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn, ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/

Hol találom meg a C:\System Volume Information\_restore…exe file-t? A MacAfee talált egy Potentially Unwanted Programot Generic PUP. X! dz néven, , amit törlésre javasolt, de nem találom sehol.

Legjobb válasz: A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)

A System Volume Information mappa a rendszervisszaállítási mappa. Neked normál esetben ehhez nincs hozzáférési lehetõséged. Egyébként pontosan ott találod, ahol írja: c:\...\_restore.exe :)
Rejtett mappa és rendszerfájl (tedd a start/vezérlõpult/mappabeállítások speciális fülön ezeket láthatóvá) Azután start/futtatás írd be: cmd Ide pedig: cacls "C:/system volume information" /e /p felhasználóneved:F (felhasználónevedet helyettesítsd) Máris hozzáférsz, de ha a rendszer-visszaállításra nincs szükséges, azt kikapcsolva szerintem törli a tartalmát. De gondolom egy vírusirtó tudja törölni.
Egyszerûen csak ki kel kapcsolnod a rendszer visszaállítást , újraindítani a gépet is utána vissza kapcsolni így törlõdik a benne lévõ tartalom.

Hol találok ilyen programot?

Amivel az mp3 formátumú zenét át tudnám kovnertálni olyan formátummá hogy azt egy karaoke program lejátssza nekem ének nélkül. És külön a szöveget pedig mutassa nekem miközben énekelni akarjuk.

Legjobb válasz: Audacity >http://download.cnet.com/Audacity/3000-2170_4-10058117.html de nem hiszem hogy lenne ijen program, meg ha kel felirat akkor azt neked kel leirni és valami más programmal rá táni a TEXT-et. ez a program Audacity nem nagyon veszi le a hangot de nem nagyon rossz. :)

Audacity >http://download.cnet.com/Audacity/3000-2170_4-10058117.html de nem hiszem hogy lenne ijen program, meg ha kel felirat akkor azt neked kel leirni és valami más programmal rá táni a TEXT-et. ez a program Audacity nem nagyon veszi le a hangot de nem nagyon rossz. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!