Találatok a következő kifejezésre: Hol találok orvost, aki (8 db)

Hol találok olyan frissen végzett orvost aki vállalna önkéntes munkát?

Legjobb válasz: Orvosi egyetemek (DE OEC, POTE, SOTE, SZOTE) Szak- és Továbbképzõ Központjának hirdetõtáblái elõtt?

Orvosi egyetemek (DE OEC, POTE, SOTE, SZOTE) Szak- és Továbbképzõ Központjának hirdetõtáblái elõtt?
Legegyszerûbben úgy, ha ismersz (vagy ismerõsöd ismer) pár 6. éves hallgatót vagy frissen végzett rezidenst, mert akkor õk például Facebookon könnyen el tudják terjeszteni az infót (mivel nekik az ismerõsi körük elég bõven tartalmaz frissen végzett orvosokat). De nem hiszem, hogy napi több mint 8 óra munka + ügyeletek + tanulás (és mindezt 90ezer nettóért) mellett olyan sokan fognak tolongani egy önkéntes munkáért, mert akkor már inkább vagy másodállást vállalnak vagy családdal/barátokkal töltik a kevés szabadidõt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat, sajnos nincs ismerõsöm, ha lenne nem keresnék:(idõben nem lenne sok és az is ritkán de fontos lenne, hogy orvos legyen...
Oké
Kedves Kérdezõ, lenne pár kérdésem, mert néhány paradoxon merült fel: 1. 2013.03.17-én azt írod az egyik kérdésedben, hogy 17 éves vagy. Ugyanakkor néhány héttel késõbb egy másik kérdésedben már 2. éves joghallgató voltál... Hogy lehetséges, hogy 15-16 évesen kezdted a jogot? 2. Ahová elvileg magyar emelt érettségi nélkül be se lehet jutni, így egy olyan szinte mindennapi szónak, mint "emocionális" nem kellene kifognia rajtad. Vagyis enyhén szólva lódítás szagú a dolog.
A kérdező hozzászólása: igen, emocionális
Most akadtam erre a gyöngyszem kérdésre :D Én se vágom, hogy az "emancipális" mit akar jelenteni a kérdezõnél. Van olyan szó, hogy "emancipáció", de azt nem így ragozzák. Ráadásul a XIX., korai XX. században volt még téma a nõi emancipáció, amikor még az "asszonyállatnak a konyhában a helye" felfogás volt az általános. Nem lehet, hogy az "emocionális" szót akartad írni? Amúgy az is milyen dolog már, hogy valaki foglalkozás alapján keres párt?!
Te sehol :-P :-D
kérdezõ, az episzkopális:D:D:D
emancipált* Az írásodról lerí, hogy nem vagy egy észlény, úgyhogy ne is próbálkozz! :D
jha :D jázminka tanulj meg írni aztán próbálkozz újra, új reg.-gel :D
Amíg azt írod, hogy "emancipális", addig sehol...
Nõgyógyász vagyok.
Mi az, hogy "emancipális"?
Talán itt! : [link]
Mitomániában szenved a lelkem! Ha nem tudod, mi az, kérdezõ, majd jövendõbeli orvos kedvesed elmagyarázza... :D

Hol találok olyan orvost aki teljes vizsgálatot tudna csinálni? Pénzem nincs rá munka nélküli vagyok.

Sok betegségem van 2002-óta kezelnek pszichiátrián, 2005-ben egy rutin műtét közben anafilaxiás sokkot és hipertóniát kaptam. Azóta ugrál a vérnyomásom, a szívem gyorsan ver van hogy 150-es a pulzusom, allergiám van (fém, nos-pa,) de ezenkívül nem tudni még mire vagyok allergiás, de a testemen több helyen allergiás kiütés van hiába szedem a gyógyszert, refluxom van, fáj a gyomrom, egyre több gyógyszert szedek már vizesedek vízhajtót is szedek. Nem tudok dolgozni a sok gyógyszer miatt szeretnék már végre egészséges lenni de nem tudom mi áll a sok betegség hátterében.

Legjobb válasz: Elmész a körzeti felnõttorvoshoz, elmondod mi a problémád, és hogy milyen jellegû vizsgálatot szeretnél elvégeztetni magadon, ezután remélhetõleg ír egy beutalót neked, és elküldi vizsgálatra az egyik közeli kórházba. Ne fogadj el új gyógyszert. Ha tanácsolhatom viszont, szokj le szép lassan a gyógyszereirõl azt tanácsolom, mivel akár a gyógyszerek túlzott szedése is elõidézheti ezt. Ne tedd le azonnal õket. Fokozatosan a nem feltétlen szükséges, valamint pszichés gyógyszerek szedésével állj le, és állj át antioxidáns, és lúgdús diétára. Nekem is voltak hasonló problémáim, és a megfelelõ táplálkozás, és a gyógyszerek abbahagyása jelentette a megoldást, az új életszemlélet is hatásos lehet, az segít a leginkább. 1984-ben születtem, és 7 éves koromtól kezdve nagyon sokáig pszichiátriai kezelés alatt álltam, tudom mit érezhetsz, nagy nyûg ez. :(

Elmész a körzeti felnõttorvoshoz, elmondod mi a problémád, és hogy milyen jellegû vizsgálatot szeretnél elvégeztetni magadon, ezután remélhetõleg ír egy beutalót neked, és elküldi vizsgálatra az egyik közeli kórházba. Ne fogadj el új gyógyszert. Ha tanácsolhatom viszont, szokj le szép lassan a gyógyszereirõl azt tanácsolom, mivel akár a gyógyszerek túlzott szedése is elõidézheti ezt. Ne tedd le azonnal õket. Fokozatosan a nem feltétlen szükséges, valamint pszichés gyógyszerek szedésével állj le, és állj át antioxidáns, és lúgdús diétára. Nekem is voltak hasonló problémáim, és a megfelelõ táplálkozás, és a gyógyszerek abbahagyása jelentette a megoldást, az új életszemlélet is hatásos lehet, az segít a leginkább. 1984-ben születtem, és 7 éves koromtól kezdve nagyon sokáig pszichiátriai kezelés alatt álltam, tudom mit érezhetsz, nagy nyûg ez. :(
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy a dokink nem sokat foglakozik a betegekkel, nem küld az sehova a vízhajtó mellé még 2 gyógyszert írt fel lassan már ennem sem kell. Étvágyam is alig van, alig eszek. Ezért keresek valami megoldást.


Szűkület miatt sürgősen körül kellene metéltetnem magam. Debrecenben hol találok jó orvost/sebészt? Olyat, aki figyel az esztétikára is?

Azt olvastam valahol, hogy a legtöbben nem fektetnek túl nagy hangsúlyt az esztétikára, s emiatt dilemmában vagyok. A helyzet meg egyre rosszabbodik. A m?tétre már úgy-ahogy rászántam magam, csak félek a végeredmény min?ségét?l.

Legjobb válasz: kihagytam a koromat.. 23 éves vagyok.

A kérdező hozzászólása: kihagytam a koromat.. 23 éves vagyok.
A DOTE Urológia klinikán biztos van 1-2 jó orvos.

Hol találok egy megbízható, emberséges orvost Budapesten, aki jó ha jártas a vetélésben?

5 vetélésen vagyok túl:(ilyesmiben is jó ha jártas a doktot.

Legjobb válasz: Szia, én kb. 10 éve járok a nõdokimhoz és tejesen meg vagyok vele elégedve. Dr. Kaszás Tibornak hívják és az Alkotmány úton van egy magánrendelõje. Ha érdekel írj és megadom a telcsiszámát. Nekem most két barátnõm fog nála szülni:-)

Szia, én kb. 10 éve járok a nõdokimhoz és tejesen meg vagyok vele elégedve. Dr. Kaszás Tibornak hívják és az Alkotmány úton van egy magánrendelõje. Ha érdekel írj és megadom a telcsiszámát. Nekem most két barátnõm fog nála szülni:-)
Én is a Timmermann Gábort ajánlanám! Õ a legjobb :)
Szia Ez az En orvosom honlapja, En tenyleg csak ajanlani tudom Ot, evek otas hozza jarok, voltam "eleg "beteg is es mutet nelkul meggyogyitott, egy barati hazasparnak segitett, h babajuk legyen, ugyhogy En tenyleg csak ajanlani tudom. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php 10 hetes kismama
Szia Nekem nagyon jo az orvosom, tenyleg csak ajanlani tudom. Dr.Baltschik Miklos, a Janos Korhazban foorvos, es a XII.ker-ben van maganrendeloje. Ha erdekel szivesen megadom az elerhetoseget. 10 hetes kismama
Dr. Timmermann Gábor! Nagyon emberséges, még soha nem találkoztam ilyen szimpatikus orvossal!
Dr. Timmermann Gábor: http://www.timmermann.hu
Az én e-mailcímem: [email protected]
[email protected] írj nekem erre!
A kérdező hozzászólása: Köszike, aranyos vagy:) -de most éppen nincs olyan lehetõség:(
bocsi alatt, és nem allat
szia van a válaszunk allat, egy olyan, hogy privát e-mail és arra ráklikk, akkor ott tudsz nekünk írni.
A kérdező hozzászólása: kezdõ vagyok itt, nem tudom, hogy tudok Veletek kapcs-ba lépni:(
Dr. Szalóczy Pétert próbáltad már? Ha nem , akkor írj privátot és megadom az elérhetõségeit. Ja õ Budán rendel
dr Zsolnai Csaba Balázs! Profi, az apja is az. Szent János Kórházban fõorvos, ahol most adtak át új szülészetet! Fontos szempont!

Hol találok olyan orvost, aki vegetáriánusokkal (is) foglalkozik?

Természetesen még nem aktuális, úgyhogy ráér a válasz... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!