Találatok a következő kifejezésre: Hol találok orvost, (32 db)

Elsősorban orvosoktól kérdezem, hogy hol találnék neten hasznos orvosi cikkeket, amiből tanulni tudnék? 2. évet végeztem az orvosi karon és szeretném magam magánúton is képezni amennyire lehetséges

Legjobb válasz: Szerintem egyelõre elég lesz a hátralévõ 4 év. Amennyiben szeretnél néhány orvosi könyvet, a neten fogsz találni. Szerintem inkább nyelvtanulással kössed le a fölös energiáid, annak késõbb hasznát veheted. Ui: melyik egyetemen vagy? Üdv!

Szerintem egyelõre elég lesz a hátralévõ 4 év. Amennyiben szeretnél néhány orvosi könyvet, a neten fogsz találni. Szerintem inkább nyelvtanulással kössed le a fölös energiáid, annak késõbb hasznát veheted. Ui: melyik egyetemen vagy? Üdv!
Az egyetemi könyvtárban több ezer könyvet találsz. De az orvosi lapokat is le tudod tölteni a könyvtárból...
A kérdező hozzászólása: igen, tudom. inkább arra lennék kiváncsi, hogy milyen könyvek lennének azok, amiket meg is értenék...
Ha a másodikat végezted orvosin, akkor meg kellene értened a dolgokat.

Hol találok olyan frissen végzett orvost aki vállalna önkéntes munkát?

Legjobb válasz: Orvosi egyetemek (DE OEC, POTE, SOTE, SZOTE) Szak- és Továbbképzõ Központjának hirdetõtáblái elõtt?

Orvosi egyetemek (DE OEC, POTE, SOTE, SZOTE) Szak- és Továbbképzõ Központjának hirdetõtáblái elõtt?
Legegyszerûbben úgy, ha ismersz (vagy ismerõsöd ismer) pár 6. éves hallgatót vagy frissen végzett rezidenst, mert akkor õk például Facebookon könnyen el tudják terjeszteni az infót (mivel nekik az ismerõsi körük elég bõven tartalmaz frissen végzett orvosokat). De nem hiszem, hogy napi több mint 8 óra munka + ügyeletek + tanulás (és mindezt 90ezer nettóért) mellett olyan sokan fognak tolongani egy önkéntes munkáért, mert akkor már inkább vagy másodállást vállalnak vagy családdal/barátokkal töltik a kevés szabadidõt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat, sajnos nincs ismerõsöm, ha lenne nem keresnék:(idõben nem lenne sok és az is ritkán de fontos lenne, hogy orvos legyen...

Hol találok olyan oldalt ahol lezbi orvosok vannak?

pl.bemegy egy lány és elkezdenek sexelni vagy elötte megvizsgálja

Legjobb válasz: én csak olyan oldalt tudok ahol leszbi orvosok vannak

én csak olyan oldalt tudok ahol leszbi orvosok vannak
nemértem a kérdést.. szexelni akarsz egy nõi orvossal ugy h te is nõ vagy?:D és a hecc kedvéért vizsgáljon is meg? nemértem a lényeget....
xvideos
A kérdező hozzászólása: olyan videot néznék ahol lezbi orvos játszik a betegel
jah...Vészhelyzetet nézz!!..Weaver doktornõ :Dxd
A kérdező hozzászólása: az is jó
jaja, nézz Vészhelyzetet! nem csak lezbi, de sánta is ráadásul!

Hol találok olyan oldalt, ahol orvosi szakkifejezéseket lehet magyarra fordítva megtalálni?

Legjobb válasz: Szerintem itt a neten is rábukkansz: http://www.orvosiszotar.hu/ http://www.pirula.net/mszotar/a.htm http://www.med-courier.com/index.phtml?pid=200010 http://www.ats-group.net/szotarak/online-szotar-orvosi.html stb. Ezeket a goggle-ban találtam.

Ha nagyon érdekel, kapható ilyen könyv: orvosi latin szógyûjtemény.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon sokat segítettél....
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet a második válaszolónak!!:-))

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt és szeretnék tablettát szedni. Még nem voltam nőgyógyásznál, 17 éves vagyok. Hogy érdemes nekikezdeni ennek az egésznek? Hol találok jó orvost, kihez menjek?

Legjobb válasz: Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.

Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.
szia, veled egyidõs vagyok, remélem tudok segteni (: jó orvosokat magánklinikákon találsz. ha rám hallgatsz, ne menj a körzeti orvoshoz, nekem nincsneek jó tapasztalataim (nem igazán foglalkozik a problémákkal...). ha félsz elmenni egyedül, vidd magaddal anyukádat vagy a barátnõdet. egyébként az orvos-választásban lehet hogy õk is tudnak segíteni. bár hogy egy tabletta-vizsgálat hogy folyik, nem tudom, de azt igen, hogy ha jó az orvos akkor tudsz vele beszélgetni, és a vizsgálat sem fájdalmas. csak az elsõ alkalom félelmetes egy kicsit, de hajrá (:
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Gondoltam segítek kicsit. Én is 17 éves vagyok és pont a héten voltam nõgyógyásznál (ekõszõr) Tablettát feliratni. Hát én úgy kezdtem neki az egésznek, hogy fórumokon utánéztam a lakhelyem orvosainak. Így nagyjából megtudtam ki milyen ember. Utánna jelentkeztem, az egyik kiszemelthez (végül nem õ volt mert valami dolga volt, de ez lényegtelen) Szóval elmentem, mindenki azt mondta ne legyek félõs az orvosnál, mert azt nem szeretik, szépen határozottan mondtam mit akarok, megvizsgált (egyáltalán nem fájt amin csodálkoztam, mert azt mondják kellemetlen) SZóval szerintem nem olyan borzasztó, ki lehet bírni nem kell izgulni. Elküldött vérvételre, ugye az is kell a feliráshoz (legalábbis jobb orvosoknál) Holnap megyek vissza eredménnyel, remélem mostmár csak a felírás marad :) Szóval ezzel a kis történettel azt akarom mondani, hogy nem nagyon kell parázni Tõle. Meg annyira nem értek azzal egyet hogy magándokik, meg anyuka... Egyik ismerõsöm magándokihoz ment, kifizetett vagy 8-10 ezret, és még jól meg is bántotta az orvost azzal: "Hogyha nemi életet tudsz élni, akkor egy vizsgálatra is eltudsz egyedül jönni" (üvöltve) Sírva jött ki... szóval a lényeg bátran, mondd mitakarsz, és kész , egyébként minden beteg, minden orvos más, szóval lehetnek rossz tapasztalatok is :) SOk sikert, és csak pozitívan!!
Oké
Kedves Kérdezõ, lenne pár kérdésem, mert néhány paradoxon merült fel: 1. 2013.03.17-én azt írod az egyik kérdésedben, hogy 17 éves vagy. Ugyanakkor néhány héttel késõbb egy másik kérdésedben már 2. éves joghallgató voltál... Hogy lehetséges, hogy 15-16 évesen kezdted a jogot? 2. Ahová elvileg magyar emelt érettségi nélkül be se lehet jutni, így egy olyan szinte mindennapi szónak, mint "emocionális" nem kellene kifognia rajtad. Vagyis enyhén szólva lódítás szagú a dolog.
A kérdező hozzászólása: igen, emocionális
Most akadtam erre a gyöngyszem kérdésre :D Én se vágom, hogy az "emancipális" mit akar jelenteni a kérdezõnél. Van olyan szó, hogy "emancipáció", de azt nem így ragozzák. Ráadásul a XIX., korai XX. században volt még téma a nõi emancipáció, amikor még az "asszonyállatnak a konyhában a helye" felfogás volt az általános. Nem lehet, hogy az "emocionális" szót akartad írni? Amúgy az is milyen dolog már, hogy valaki foglalkozás alapján keres párt?!
Te sehol :-P :-D
kérdezõ, az episzkopális:D:D:D
emancipált* Az írásodról lerí, hogy nem vagy egy észlény, úgyhogy ne is próbálkozz! :D
jha :D jázminka tanulj meg írni aztán próbálkozz újra, új reg.-gel :D
Amíg azt írod, hogy "emancipális", addig sehol...
Nõgyógyász vagyok.
Mi az, hogy "emancipális"?
Talán itt! : [link]
Mitomániában szenved a lelkem! Ha nem tudod, mi az, kérdezõ, majd jövendõbeli orvos kedvesed elmagyarázza... :D

Jó maszek stroke utáni rehabos orvost keresek hol találok?

Apámnak szélütése volt másnéven stroke agyvérzés újpesti lakosok vagyunk és szeretnélek titeket megkérdeni valami maszek rehabos orvost keresek maszek alatt fizetost ertek.surgos lenne cimmel teloszammal stb

Hol találok Budapesten jó specialista orvost/kórházat TB alapon csigolyatörésre?

Balesetem volt (100% a gázoló hibájából), és eltört a csigolyám. Budapesten hol van jó specialista orvos/kórház, ahová TB alapon bejuthatok, és ahol foglalkoznának a törésemmel?

Hol találom egy általános orvosinak vagy gyógyszerész szaknak az óráit?

mindenhol kerestem már de nem találom, leginkább a SZOTE érdekel de a tanórák mindenhol szinte ugyan azok nem?!

Legjobb válasz: csak föl kellett menni a suli honlapjára.. http://www.szote.u-szeged.hu/AOK/index.php?option=com_conten..

csak föl kellett menni a suli honlapjára.. http://www.szote.u-szeged.hu/AOK/index.php?option=com_conten..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, még eddig nem találtam ezt pedig néztem a honlapon. Megkérdezhetem hogy amik ferdén vannak órák azok szabadon választhatóak vagy milyenek?
Nem vagyok se orvosis, se egyetemista, úgyhogy lehet, hogy rosszul gondolom.. Szerintem azok a csoportok. Gyakorlatra 10 fõs csoportokra osztják a hallgatókat és ezeknek különbözõ idõpontokban vannak óráik. Azért írhatták ferdén, hogy kiférjen mind.
SOTE ÁOK, GYTK :http://www.ora.sote.hu/

Hol találok olyan orvost aki teljes vizsgálatot tudna csinálni? Pénzem nincs rá munka nélküli vagyok.

Sok betegségem van 2002-óta kezelnek pszichiátrián, 2005-ben egy rutin műtét közben anafilaxiás sokkot és hipertóniát kaptam. Azóta ugrál a vérnyomásom, a szívem gyorsan ver van hogy 150-es a pulzusom, allergiám van (fém, nos-pa,) de ezenkívül nem tudni még mire vagyok allergiás, de a testemen több helyen allergiás kiütés van hiába szedem a gyógyszert, refluxom van, fáj a gyomrom, egyre több gyógyszert szedek már vizesedek vízhajtót is szedek. Nem tudok dolgozni a sok gyógyszer miatt szeretnék már végre egészséges lenni de nem tudom mi áll a sok betegség hátterében.

Legjobb válasz: Elmész a körzeti felnõttorvoshoz, elmondod mi a problémád, és hogy milyen jellegû vizsgálatot szeretnél elvégeztetni magadon, ezután remélhetõleg ír egy beutalót neked, és elküldi vizsgálatra az egyik közeli kórházba. Ne fogadj el új gyógyszert. Ha tanácsolhatom viszont, szokj le szép lassan a gyógyszereirõl azt tanácsolom, mivel akár a gyógyszerek túlzott szedése is elõidézheti ezt. Ne tedd le azonnal õket. Fokozatosan a nem feltétlen szükséges, valamint pszichés gyógyszerek szedésével állj le, és állj át antioxidáns, és lúgdús diétára. Nekem is voltak hasonló problémáim, és a megfelelõ táplálkozás, és a gyógyszerek abbahagyása jelentette a megoldást, az új életszemlélet is hatásos lehet, az segít a leginkább. 1984-ben születtem, és 7 éves koromtól kezdve nagyon sokáig pszichiátriai kezelés alatt álltam, tudom mit érezhetsz, nagy nyûg ez. :(

Elmész a körzeti felnõttorvoshoz, elmondod mi a problémád, és hogy milyen jellegû vizsgálatot szeretnél elvégeztetni magadon, ezután remélhetõleg ír egy beutalót neked, és elküldi vizsgálatra az egyik közeli kórházba. Ne fogadj el új gyógyszert. Ha tanácsolhatom viszont, szokj le szép lassan a gyógyszereirõl azt tanácsolom, mivel akár a gyógyszerek túlzott szedése is elõidézheti ezt. Ne tedd le azonnal õket. Fokozatosan a nem feltétlen szükséges, valamint pszichés gyógyszerek szedésével állj le, és állj át antioxidáns, és lúgdús diétára. Nekem is voltak hasonló problémáim, és a megfelelõ táplálkozás, és a gyógyszerek abbahagyása jelentette a megoldást, az új életszemlélet is hatásos lehet, az segít a leginkább. 1984-ben születtem, és 7 éves koromtól kezdve nagyon sokáig pszichiátriai kezelés alatt álltam, tudom mit érezhetsz, nagy nyûg ez. :(
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy a dokink nem sokat foglakozik a betegekkel, nem küld az sehova a vízhajtó mellé még 2 gyógyszert írt fel lassan már ennem sem kell. Étvágyam is alig van, alig eszek. Ezért keresek valami megoldást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!