Találatok a következő kifejezésre: Hol találok olyan szalont ahol (4 db)

Hol találok olyan szalont, akár a neten, ahol hosszúujjú vagy 3/4-es ujjú menyasszonyi ruhákat árulnak?

Elõször jó lesz a neten is, mert megnézném. Nem téli esküvõhöz kell, hanem nyárihoz, csak nekem az tetszik, ha van ujja a ruhának, akár csipke is, legyen elegáns. Mostanában pedig akármerre nézek, a divatosak közt már csak ujjatlanokat találok. Ezek pedig nem tetszenek.

Legjobb válasz: [link] itt biztosan találsz, de alapvetõen spanyol márkákat keress, azokban a kollekciókban biztosan vannak csipkés ujjú csodák! :) Sok boldogságot!

[link] itt biztosan találsz, de alapvetõen spanyol márkákat keress, azokban a kollekciókban biztosan vannak csipkés ujjú csodák! :) Sok boldogságot!
Royal szalon: [link] [link] [link] [link] Bonjour szalon: [link] [link] Ananász szalon: [link] Almássy éva: [link] [link] [link] Daalarna: [link] [link] [link] Alapvetõen az új kollekciókat forgalmazó szalonokban mind körbe lehet nézni, ugyanis kb. 2 éve nagyon jön vissza a divatba a csipkerátét, necc/tüllujj díszítéssel és hasonlók. A falusi sufniszalonokban vagy a saját alkotmányokat árulókban nem találkozni velük, de ahol világhírû márkákat árulnak, ott mindig fogsz találni. Fõleg az utóbbi 2 év kollekcióiban keresgélj tehát. A spanyol tervezõk (la sposa, demetrios, pronovias, stb.) jó tippek, de rajtuk kívül még a klasszikus elegáns vonalat képviselõk pl. ronald joyce, justin alexander, stb. is nagyon megy most ez. De egyébként egy bolero is megoldást jelenthet, vagy ha megveszed a ruhát, késõbb lehet rá ujjat varratni kívánság szerint.
A 2. szerintem nagyon is hasznos választ adott, én felpontoztalak! Én elfogult vagyok a Royal Szalonnal, én is ott vásároltam tavaly a ruhámat. Gyönyörû, minõségi darabok vannak számtalan fazonban! megkérdezik, milyet szeretnél, és legalább 5-6 félét hoz ki a hölgy abból a típusból. A Boglárka szalont nézted már esetleg? Nagyon felkapott, bár nekem tucatruhái vannak.

Szegeden hol találok olyan piercinges szalont, ahol csinálnak nyelv piercinget és nem kell szülői igazolás?

linkeljétek ha van weboldaluk.

Legjobb válasz: Ha kiskorú vagy minden normális szalonba kell szülõi igazolás.

Ha kiskorú vagy minden normális szalonba kell szülõi igazolás.
Ebben egyetértek az elöttem válaszolóval. Ha nem vagy nagykorú, akkor mindenképpen kell szülöi igazolás (telefonszámot is szoknak kérni, hogy nem hamis-e az igazolásod)vagy szülö jelenléte.
Kiskorúaktól kérik a szülõi igazolást. Várd ki a 18at, vagy kérd meg anyukádat!

Hol találok Pesten olyan szalont ahol vállalnak fültágítást?

Szeretnék a közeljöv?ben fültágítót és pesten kellene egy szalon/üzlet, ahol vállalnak ilyesmit.

Legjobb válasz: inkább ne akarj :D én amúgy magamnak tágítottam, fájdalmas, és ha jól akarod csinálni, akkor idõigényes, egyre nagyobb dolgokat raksz bele, ennyi. pesten akármelyik piercinges szalonba csinálnak ilyet tudtommal, de az is fájdalmas és nagyon drága, nem éri meg.

inkább ne akarj :D én amúgy magamnak tágítottam, fájdalmas, és ha jól akarod csinálni, akkor idõigényes, egyre nagyobb dolgokat raksz bele, ennyi. pesten akármelyik piercinges szalonba csinálnak ilyet tudtommal, de az is fájdalmas és nagyon drága, nem éri meg.
nem fáj!!!én is most kesztem picit ég de nem fáj csináld othon rakd bele és kész
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!