Találatok a következő kifejezésre: Hol találok olyan programot, ahol (19 db)

Szeretném a hajamat befesteni más színûre, hol találok olyan programot ahol ezt esetleg megtudnám elõre nézni/szerkeszteni?

Legjobb válasz: én is keresetem már ilyent, de sajnos csak olyanokat találtam ahol mûhaj van és az úgy eléggé hülyén nézett ki...:"(

én is keresetem már ilyent, de sajnos csak olyanokat találtam ahol mûhaj van és az úgy eléggé hülyén nézett ki...:"(
Photoshop, gimp, vagy bármelyik hasonló képszerkesztõben megváltoztathatod a hajszíned.
Taaz-ban a saját hajad is átszinezheted, mondjuk elég szûkös a színválaszték.
[link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!! :)

Hol találok olyan programot ahol élethűn kiprobálhatok mindenféle színű hajszint nem frizurát hanem hajszínt?

Legjobb válasz: ... én olyant tudok ahol frizurát és hajszínt is egyben bírsz úgy hogy feltöltöd a saját képedet : www.femina.hu/frizuraproba

... én olyant tudok ahol frizurát és hajszínt is egyben bírsz úgy hogy feltöltöd a saját képedet : http://www.femina.hu/frizuraproba
Szerintem az interneten.

Hol találok olyan programot, ahol a szülők képét betöltve kiadja milyen lesz a leendő babájuk?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint ilyen nincs!Max olyan amibe a saját fotóidat berakva megnézhetted hogyan néznél ki 70 évesen.

Tudomásom szerint ilyen nincs!Max olyan amibe a saját fotóidat berakva megnézhetted hogyan néznél ki 70 évesen.
A kérdező hozzászólása: Egy új számítógépes programnak köszönhetõen már nem csak a születendõ gyerek neme mondható meg, hanem az is, hogy késõbb, akár fiatal felnõttként, hogy fog kinézni az arca. A szoftvert egy brit kutató, bizonyos Charlie Frowd fejlesztette ki. A Stirlingi Egyetem Pszichológiai Intézetében dolgozó szakember által kifejlesztett módszer, illetve az annak alapján mûködõ program hasonlít a világ rendõrségei által alkalmazott különbözõ bûnözõi profil-készítõ rendszerekhez. A különbség annyi, hogy ezúttal nem a bûnözõk, hanem a még meg sem született, az anyaméhben lévõ, fejlõdõ gyermekek késõi képmását képes kiszámítani és elõrevetíteni a számítógép. A program mûködése rendkívül egyszerû, a két szülõ beszkennelt fotójából állítja össze a születendõ gyermek késõbbi arcát. Ám ez jóval rafináltabb annál, mintha ollóval és ragasztóval oldanánk meg ezt a feladatot, az alkalmazás ugyanis a két szülõ 150 tipikusan meglévõ, jellegzetes arcpontját keveri össze - eggyé. Frowd véleménye szerint így a végeredmény gyakorlatilag száz százalékos. , , SG.hu''


Hol találok olyan programot ahol tudom lövöldözni különböző fegyverekkel a monitoromat?

Olyan program kéne ami a fentieknek megfelel. Nem valami béna játékot keresek ahol szét lehet ütni egy számítógépet hanem olyat ahol a képerny?t tudom l?ni!!!

Legjobb válasz: Ez jó? http://www.kacsalap.hu/index.php?oldal=termekek&alkat=stress..

A kérdező hozzászólása: Igen jó. Kösz!!!

Hol találok olyan oldalt, ahol a családnévhez dob ki a program utóneveket?

Segítsetek szép lánynevet találni!

Legjobb válasz: Azt a programot ne használd, egy sz*r, de komolyan... Adj valami kiinduló pontot és segítünk!

Azt a programot ne használd, egy sz*r, de komolyan... Adj valami kiinduló pontot és segítünk!
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf Itt az összes anyakönyvezett név itt van. Tudom, h konkrétan nem ilyen oldalt keresel, de hátha segít vmit.
A kérdező hozzászólása: Magyar
?????? az utolsó 2 biztosan magyar oldal. nézd meg.
A kérdező hozzászólása: A családnév: Magyar :)
Nálunk is a családnév Magyar!:-)
egy ismerõsöm két lánya Magyar Szilvi és Magyar Andi végül milyen név maradt-találtál jót?

Hol találok olyan oldalt ahol tudnék pókerezni és nem kell letölteni külön programot hozzá? Esetleg nem kell regisztrálni?

Az aramszünet.comon szoktam texas hold\'emezni, de valami másra vágyom

Legjobb válasz: www.machopoker.hu, az egyik legismertebb magyar oldal,sajna regelni kell,de az két percnél nem tart tovább és ingyenes természtesen!

http://www.machopoker.hu, az egyik legismertebb magyar oldal, sajna regelni kell, de az két percnél nem tart tovább és ingyenes természtesen!
http://www.wrongway.org/cube/solve.html kukkancs ide, ha még tanálok, közlöm.

Holt találok olyan Chat-an ahol nincs szükség Java programra?

Hiába szeretném a Java programot letölteni a jelenlegi Chat-nél nem tudom meg tenni azt. Kézi telepítés jön be helyette és se kép se hang a Chat-an.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!