Találatok a következő kifejezésre: Hol találok olyan nőt, aki segítene (1 db)

Hol találok egy olyan nőt, aki segítene nekem tönkretenni egy friss kapcsolatot?

Annyi lenne a feladat, hogy a n? szakítson a pasival! Erre a feladatra keresek alkalmas embert! Hosszú lenne elmesélni, hogy erre miért van szükség, de az alkalmas embernek elfogom mesélni. Tud valaki segíteni? A válaszokat el?re is köszönöm! S.O.S

Legjobb válasz: Bármelyik utcasarkon.

Bármelyik utcasarkon.
Normalis not nem fogsz talalni!!!!
Normális nõ, nem vállal be ilyet...Nem fogja más kapcsolatát tönkre tenni, szívességbõl sem.
Elõször is hülye vagy. Miért akarod tönkretenni mások kapcsolatát csak hogy a te személyes vágyaidat valóra váltsd?Mi örömödet leled abban hogy tönkreteszed két ember életét?Ha más csinálná meg ezt veled annnak is ugyanúgy örülnél? Nõljél már fel!
Szerintem nem tudhatjátok mi van a dolog mögött. És ha az övét is tönkrevágták? Annyi ok lehet.. mégha ez csúnya dolog is. Amúgy szerintem egy ilyen hisztis nõ kéne neked :) Aki üvöltözik meg minden. Sajnos én nem vagyok ilyen :)
A kérdező hozzászólása: Komolyan kérdeztem, nem egy krva kell, hanem egy normális nõ!
Ez annyira gyerekes. A mi kapcsolatunkat is tönkre akarta tenni a párom exe, hogy menjen vissza hozzá a gyerek miatt. Ha elhagyott valszeg nem szeret. Miért lesz jó, ha a te "segítségeddel" szakítanak? Jobban fogsz aludni??? Vagy esetleg azt hiszed, hogy akkor visszakapod õt???? Valaki ne azért legyen veled, mert TE AZT AKAROD! És mert teszel róla. HAnem azért mert szeret. De ha szeretne most is veled lenne. ez annyira undorító... ha mást akar fogadd el! vagy az olyan jó érzés lesz, hogy téged csókol majd (megint) de közben vki másra gondol?????
Ha megvan az okod rá, ha azért teszed, mert kölcsön kenyér vissza jár, akkor drukkolok. De ha csak azért mert nem birsz elviselni 2valakit boldognak, akkor hagyj mindent a picsába. Nem érdemes! Szerintem a nõt ne az ismerõsõk között keresd, és ha nem egyéb fizetsz ezekért a szolgáltatásokért. De gondoldd jól át, hogy jógos vagy csak bosszú. Ne feledd Isten bumerángja egyszer visszacsapodik, és nehogy akkor történjen meg, amikor te is boldog vagy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért jó hitegetni a másik felet?

hogy szeretlek stb...miközben mégsem kell igazán a másik?

6

Szerintetek ez ciki?

Egy ideje újra beszélek az ex pasimmal. Nagyon jól el vagyunk, ő kedveskedik, bókol, és mintha teljesen kicserélték volna. Szerintetek ha újra összejövök vele az esetleg ciki lenne?

7

Csak játszik velem?

Van 1 fiú aki 2és fél éve tetszik de ugy érzem játszik velem. Van barátnője de nagyon rossz a kapcsolatuk és sokszor mondja hogy szeret és hogy szép vagyok folyton ölelget (a derekamnál) és fogja a kezem. én nagyon szeretem és nem akarok nélüle élni de szinte minden lánnyal ezt csinálja. És volt hogy 2 héten keresztül le se szart pedig semmi rosszat nem tettem! Fűvezik is és segíteni akarok neki de egyszerűen nem engedi vagy én nem is tudom kétségbe estem tanácstalan vagyok mit tegyek?

4

Azoktol kérdezem, akik több éve kapcsolatban vannak (3-4-5 éve), hogy milyen érzései vannak?

Nekem 4 éve van barátom. Eleinte nagyon jó volt, szerelem meg ami szokott. Az évek múlásával sok minden változott. Most is törődök vele, szeretem meglepni, gondoskodok rolla(főzés,stb.), de már nem mondhatom el azt, hogy szerelmes vagyok belé. Kétszer szakítottunk, az első után helyre jöttek a dolgok, a másadik nemrég volt de nagyon hiányzott így kibékültünk. Most pedig nagyon össze vagyok zavarodva, ráadásul mehetnénk ketten külföldre dolgozni, de nem tudom, bele merjek-e menni. Ti hogy vagytok?

3

Honnan tudhatom, ha csak azért van velem mert nem talált jobbat? Ti mit tennétek ha ez lenne a helyzet?

Túl lehet ezen lépni? A páromnak sok jó csaj ismerőse van de mindegyik foglalt. Én csak átlagos vagyok és szerintem nem is kíván annyira amennyire kellene. Félek el fog hagyni ha egy "álomnő" felszabadul. Nem is túl jó a kapcsolatunk de én örülök, hogy sok év után van végre valakim, nem szeretnék szakítani.

3

Hogy derült ki vagy hogy mondta el neked a párod ha megcsalt téged?

Ha valakit már megcsalt a párja, akkor az hogy derült ki?
Kezdek aggódni, hogy a párom félrelép..

5

Kezdenétek komoly kapcsolatot, olyan nővel, aki kényszerűségből együtt él a volt férjével?

komoly válságba került a kapcsolatom egy ilyen nővel, mert engem már zavar ez a helyzet, három év után. És azt mondta, akkor keres olyat, akit ez nem zavar, ezért kérdeztem
38f

3

1 hónapja együtt vagyok barátommal, de mer megcsókolni. Én már többre vágyom, mint egy-egy ölelés. Mit csináljak? Én 17, 5/L, ő 16/F

5

Õ a pénzhajhász, vagy nekem kéne rugalmasabbnak lennem?

A barátom felad 2 együtt töltött éjszakát és teljes napot azért, hogy kemény 5000 ft-vel többet keressen egy teljesen rugalmas idejű (éjjeli) munkával. Ha egy éjszaka nem megy be, senkinek semmi, csak azért az egy éjszakáért egész 5000 ft-t nem kap. Nem is enni kell neki a pénz vagy lakást fenntartani, hanem egy autót akar venni, amit még úgyse használna, semmi értelme, hogy megvegye, lakásban lakik, a szüleivel, iskolába jár, rendes munkája sincs még, ezen a diákmunkán kívül (ami ott van a szomszédban különben), és budapesti lakos révén mindenhova olcsóbban és gond nélkül eljut az ember tömegközlekedéssel. Amit megjegyzem, most is alig használ, mert minden ott van neki a szomszédban- suli, munka, stb, és még én, mint barátnője is inkább házhoz megyek. Mellesleg, nem csak önzőségből, de neki is jobb lenne, ha ma éjjel nem menne el dolgozni, mert holnap egész délelőtt órái vannak, éjjeli melóból rögtön a suliba kéne átszaladnia. És mégis, mindenáron el akar menni ma éjjel dolgozni, hogy nehogy 5000 ft-vel kevesebb legyen a hó végén a számláján, mert az mekkora katasztrófa, és inkább nem használja ki a ritka alkalmat, hogy a szülei nem lesznek otthon, és én gond nélkül ott alhatok nála 2 éjszakát.
Nem beszélve arról, hogy nagyon rosszul esik, ennyire semmi pénzt többre tart annál, minthogy velem legyen.

Szerintetek rugalmasabbnak kéne lennem ebben a kérdésben? Most elég csúnyán összevesztem vele ezért, de úgy érzem, jogosan. Tévedtem volna? Vagy mégis megérdemelte a hisztit?

2

Lányok! Titeket zavarna, ha a párotok esküvőben, vagy bálban valaki mást is felkér táncolni?

A barátom elég jól táncol, mivel tagja egy néptánccsoportnak is lassan 8 éve.. én sajnos nem nagyon tudok táncolni, ha szégyen ha nem falábú vagyok..
Próbált tanitani, és megy is valamennyire, de nem az igazi.
Titeket zavarna, ha bálban, esküvőben, eljegyzésen, vagy valami ilyen összejövetelen a párotok felkérne valaki mást is táncolni? Nem vadidegent, hanem pl egy régi ismerősét, aki lány. 18 évesek vagyunk

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!