Találatok a következő kifejezésre: Hol találok olyan nőt, aki segítene (1 db)

Hol találok egy olyan nőt, aki segítene nekem tönkretenni egy friss kapcsolatot?

Annyi lenne a feladat, hogy a n? szakítson a pasival! Erre a feladatra keresek alkalmas embert! Hosszú lenne elmesélni, hogy erre miért van szükség, de az alkalmas embernek elfogom mesélni. Tud valaki segíteni? A válaszokat el?re is köszönöm! S.O.S

Legjobb válasz: Bármelyik utcasarkon.

Bármelyik utcasarkon.
Normalis not nem fogsz talalni!!!!
Normális nõ, nem vállal be ilyet...Nem fogja más kapcsolatát tönkre tenni, szívességbõl sem.
Elõször is hülye vagy. Miért akarod tönkretenni mások kapcsolatát csak hogy a te személyes vágyaidat valóra váltsd?Mi örömödet leled abban hogy tönkreteszed két ember életét?Ha más csinálná meg ezt veled annnak is ugyanúgy örülnél? Nõljél már fel!
Szerintem nem tudhatjátok mi van a dolog mögött. És ha az övét is tönkrevágták? Annyi ok lehet.. mégha ez csúnya dolog is. Amúgy szerintem egy ilyen hisztis nõ kéne neked :) Aki üvöltözik meg minden. Sajnos én nem vagyok ilyen :)
A kérdező hozzászólása: Komolyan kérdeztem, nem egy krva kell, hanem egy normális nõ!
Ez annyira gyerekes. A mi kapcsolatunkat is tönkre akarta tenni a párom exe, hogy menjen vissza hozzá a gyerek miatt. Ha elhagyott valszeg nem szeret. Miért lesz jó, ha a te "segítségeddel" szakítanak? Jobban fogsz aludni??? Vagy esetleg azt hiszed, hogy akkor visszakapod õt???? Valaki ne azért legyen veled, mert TE AZT AKAROD! És mert teszel róla. HAnem azért mert szeret. De ha szeretne most is veled lenne. ez annyira undorító... ha mást akar fogadd el! vagy az olyan jó érzés lesz, hogy téged csókol majd (megint) de közben vki másra gondol?????
Ha megvan az okod rá, ha azért teszed, mert kölcsön kenyér vissza jár, akkor drukkolok. De ha csak azért mert nem birsz elviselni 2valakit boldognak, akkor hagyj mindent a picsába. Nem érdemes! Szerintem a nõt ne az ismerõsõk között keresd, és ha nem egyéb fizetsz ezekért a szolgáltatásokért. De gondoldd jól át, hogy jógos vagy csak bosszú. Ne feledd Isten bumerángja egyszer visszacsapodik, és nehogy akkor történjen meg, amikor te is boldog vagy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minimum mi szükséges ahhoz, hogy valakit megszeressünk?

Gondolok itt olyanra, hogy minimum ismerniük kell egymást, találkozniuk kell, beszélniük kell... Ha ez megvan, simán megszerethetünk valakit? Vagy azért ennél több kell?

6

Az első szerelmi csalódás az jobban fájt nektek mint a többi? Ez fokozatosan könnyebbé válik?

Nekem most volt az első ilyen, és csak remélni merem, hogy a többi nem lesz ilyen kegyetlen...

12

Miért elítélendő Magyarországon ha "csak" a háztartást vezeti a nő és nem dolgozik?

33

Alakuló kapcsolatokban miért vagyok ilyen idióta?

Hogy is foglaljam össze.. Szóval amikor ismerkedek egy lánnyal, az első 2-3 hétben valósággal kinyílok neki, mindenről szívesen beszélek, amiről épp kedvünk tartja. Durván egy hónapnyi ismerkedés után azonban gyökeresen megváltozok, mintha el akarnám taszítani magamtól a lányt, hogy meggyűlöljön, megutáljon és megvetően tekintsen rám mindazok után. Azt is szoktam érezni, hogy teher vagyok neki, meg hogy a háta közepére sem akar kívánni engem, meg hogy valójában mit is kedvel bennem? Az alakuló kapcsolataimat egytől egyig saját hibám miatt szúrom el, nem is volt még egy komoly kapcsolatom se, de ezektől az érzésektől, viselkedésektől, amiket fentebb írtam, képtelen vagyok szabadulni, nem megy.. 26 évesen.. kész vicc.

4

Mit szólnál ha egy vadidegen srác elhívna egy üdítőre?

pl. csak úgy megszólítana utcán, szupermarketben , buszon etc...

22

Milyen narkót dugjak a seggembe?

5

Mi a véleményetek arról, hogy a haverom anyjával kavarok? Meddig lehet ezt űzni?

Szóval van egy haverom, akinek kissé fiatalabb anyja van, most 44 éves és eléggé jól tartja magát. Kamaszkoromban sokat álmodoztam róla. Azt érdemes még róla tudni, hogy kissé gyenge jellem, időnként a pohár fenekére is néz.

Ezt persze így 24 éves fejjel már simán ki tudtam használni. Egy bulin megjelentem, amit előre tudtam hogy ott lesz, s azt is, hogy a haverom aznap este a barátnőjénél alszik. Iszogattunk, nyíltan flörtöltem vele, táncoltunk, aztán végül náluk kötöttünk ki. Felhívott, hogy igyunk még. Persze ivásról szó sem volt.

Másnap azért kissé meg volt lepődve, de nyilván erősködtem, hogy bizony nincs ebben semmi rossz, meg egyébként is élvezzük, ha már így alakult. Azóta rendszeresen találkozgatunk, és nekem ez így tök jó. Neki is, de persze előbb-utóbb nyilván rá fog jönni, hogy mégse kéne. Szerintetek meddig lehet ezt folytatni?

26

Megbocsájtható lenne, ha néha-néha más lányt is "felpróbálnék"?

18

Miért nem jön össze soha semmi nekem?

De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.
Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.

Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?

óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.

teendő?
21f

37

Mit gondoltok erről? Randiznátok újra vele?

Pár napja összefutottam egy volt osztálytársammal.Általánosba 7-8.ba nagyon tetszett meg én is neki de nem volt köztünk semmi. Most tegnap randiztunk és háát, elég furcsa volt. Pl. sok mindenre nem emlékezett pedig azért nem volt túl régen (3 éve ballagtunk) és sokszor láttam, hogy fogalma se volt miről beszélek. Tisztán emlékszem, hogy volt egy kedvenc focicsapata, még néha a mezükbe is tesizett de azt állította, hogy még nem is hallott arról a csapatról pedig az szinte lehetettlen (a Liveroolról van szó). Aztán voltak még fura dolgok rendesen.Olyan ijedt volt. Szinte remegett már a randi vége fele. Kérdeztem, hogy nincs-e valami betegsége de azt mondta nincs. Mikor mondtam, hogy lassan mennem kénne akkor kérte, hogy egy kicsit maradjak még.Szóval nem az volt a baj, hogy nem érezte jol magát.
Tetszik és az elmúlt három év alatt sűrűn gondoltam rá de nagyon fura volt tegnap. Mi lehetett a baja?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!