Találatok a következő kifejezésre: Hol találok olyan csapatot, (4 db)

Hol talalok olyan csapatot ahol vesznek fel kosarlabda jatekost csapatba 4-5 eve jatszok centerkent valamikor csatar vagy iranyito jo a kondiciom es van tapasztalatom jol tudom taktikakat otlet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen csapatra gondol. Ha megyei csapatba szeretne játszani, akkor elmegy egy edzésre meg tudja beszélni az edzõvel, hogy van-e felvétel.

Attól függ, hogy milyen csapatra gondol. Ha megyei csapatba szeretne játszani, akkor elmegy egy edzésre meg tudja beszélni az edzõvel, hogy van-e felvétel.

Az állások legtöbbjét úgy hirdetik meg, hogy "fiatalos csapatba keresünk. " ez a rémálmom. Hol találok olyan munkát, ahol végre idõsebbekkel is dolgozhatnék?

Sajna nagyon rosszul jövök ki a fiatalokkal, annak ellenére, hogy 34 éves nõ vagyok. :(

Legjobb válasz: Egyrészt a hirdetésekben sablon szövegek vannak, nem kell mindent szó szerint érteni. Másrészt a fiatalos nem feltétlen egyenlõ a fiatallal. Inkább a mentalitáson, hozzáálláson van a hangsúly, hogy lelkes, ambiciózus, pörgõs legyen, ami mondjuk tény, hogy inkább a fiatalabb korosztályra jellemzõ, mint az idõsebbekre. Amúgy túl sok ötletem nincsen, fõleg hogy az egy dolog, hova jelentkezel, nem csak rajtad múlik, hogy egyáltalán behívnak. Talán állami munkakörökben találsz valamivel idõsebb korosztályt is, nehéz megmondani. És nem bántásból, de lehet magadban kell keresni a hibát, hogy miért nem jössz ki nálad fiatalabbakkal, mert olyan munkahely nincs ahol csupa 50 éves dolgozik. Te is fiatal vagy, próbálj meg nyitottabb lenni. Minden korosztályban vannak normálisak és kevésbé normálisak...

Egyrészt a hirdetésekben sablon szövegek vannak, nem kell mindent szó szerint érteni. Másrészt a fiatalos nem feltétlen egyenlõ a fiatallal. Inkább a mentalitáson, hozzáálláson van a hangsúly, hogy lelkes, ambiciózus, pörgõs legyen, ami mondjuk tény, hogy inkább a fiatalabb korosztályra jellemzõ, mint az idõsebbekre. Amúgy túl sok ötletem nincsen, fõleg hogy az egy dolog, hova jelentkezel, nem csak rajtad múlik, hogy egyáltalán behívnak. Talán állami munkakörökben találsz valamivel idõsebb korosztályt is, nehéz megmondani. És nem bántásból, de lehet magadban kell keresni a hibát, hogy miért nem jössz ki nálad fiatalabbakkal, mert olyan munkahely nincs ahol csupa 50 éves dolgozik. Te is fiatal vagy, próbálj meg nyitottabb lenni. Minden korosztályban vannak normálisak és kevésbé normálisak...

Hol találok budapesten olyan amatőr kézilabda egyesületet/csapatot ahol egy olyan lányt is beengednének aki még nem játszott? 14/L

14 éves lány vagyok,amat?r,nem nagyon kézilabdáztam még..de most szeretnék valami jó helyet találni.Ha van tapasztalat akkor írjátok,mindent írjatok amit tudtok.El?re is köszi.

Legjobb válasz: hát nézz körül a neten pl itt: http://www.handballbudapest.eu/.. remélem segítettem

hát nézz körül a neten pl itt: http://www.handballbudapest.eu/.. remélem segítettem


Hol találok Debrecenben olyan csapatot, ahol alkalmanként lehetne játszani?

A melóm miatt nincs lehet?ségem mindíg játszani, de ha szabad vagyok szivesen beállnék bármilyen cspatba.

Legjobb válasz: Milyen sportra gondolsz? Azért kérdezem, mert én 1 hónap múlva debrecenbe költözök és én sem szeretném abbahgyni a sportot (kézi és kosár).

Milyen sportra gondolsz? Azért kérdezem, mert én 1 hónap múlva debrecenbe költözök és én sem szeretném abbahgyni a sportot (kézi és kosár).
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy nem írtam oda: focira gondolok...a játék szenvedélyem nagyobb mint a tudásom...ezt is megjegyezném így utólag:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!