Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalt ahol le (46 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva részletesen, hogy mi kell a babának?

Úgy értem, a véd?n? is el fogja biztos mondani, meg elkezdtem fejb?l összeírogatni, de mindig azt hiszem, hogy valami kimarad. Szóval minek kell itthon lennie, amire szüksége lehet a babának?

Legjobb válasz: www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama

http://www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM

A köpülő asszony című festményről kell írnom. Hol találok olyan oldalt ahol le van írni minden róla?

Legjobb válasz: Olvasd el : http://mek.oszk.hu/01300/01362/html/elemzes.htm És ezt is : http://mek.oszk.hu/01300/01362/html/hatter.htmFIZIKA - tehetetlenségi nyomaték, hol találok olyan oldalt ahol le vannak vezetve (kiszámolva) a legáltalánosabb testekre?

Valaki tudna mutatni,linkelni ilyen weboldalt?

Legjobb válasz: Egyetemista vagy? Térfogati integrálokat akarsz számolni? Néhány megvan az angol wikipédián: http://en.wikipedia.org/wiki/Moment_of_inertia#Calculating_m..

Egyetemista vagy? Térfogati integrálokat akarsz számolni? Néhány megvan az angol wikipédián: http://en.wikipedia.org/wiki/Moment_of_inertia#Calculating_m..
Nem, a magyaron nincs levezetve az integrál.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem erre gondoltam, ezen nem tudok kiigazodni :/

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva feketén fehéren hogy mennyit kell itthon szenvedni diploma után? És egyéb dolgok.

Linkelnétek? Köszi!

Legjobb válasz: http://index.hu/belfold/2012/01/20/6-12_evig_kell_itthon_dol..

Semennyit nem kell szenvedni, szépen kiperkálod a képzésed költségeit, és mehetsz Isten hírével!
Mennyit kell szenvedni semennyit, fizess. A bátyám rengeteget fizet tanulmányi hozzájárulást, õ miért fizessen?
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz, rosszul foglamaztam meg a kérdést, de azért köszi a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: már nemazé... még csak most felvételizek 1. 2. szeretnél valamikor a jövõben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj... nemhiszem h bármilyen hasznod lenne belõlem.
A kérdező hozzászólása: mellesleg nem én vagyok az élõsködõ...
Mi az, hogy a te pénzedbõl tanult? Az ország pénzébõl, ami minden állampolgár tulajdona a csecsemõtõl a nyugdíjasig.
"2. szeretnél valamikor a jövõben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj" Megnéztem, és jól emlékszem, kukim van, úgyhogy inkább apád lehetnék /már csak a korom miatt is/. Egyébként annak idején az elsõ szakmám tanulásakor én kaptam ösztöndíjat, és bizony "szenvedni kellett" azon a munkahelyen, ahonnan kaptam,
A kérdező hozzászólása: igen és itt magyarországon, ahol mindenkinek annyira rosszul megy, ki a franc fog alkalmazni valamire egy tervezõgrafikust? apám..

Hol találok olyan oldalt ahol le lehet tölteni sok elő háttérképet?

Helló teljes verzió elő hattarképek kellenének!linket kérnek köszi!telorol vagyok bocs a hibákért:s

Legjobb válasz: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?t=13177 http://www.zedge.net/wallpapers/0-6-1-live/ http://www.mobiles24.com/downloads/tag/Live+Wallpaper/t-mobi..

A kérdező hozzászólása: Köszi:) de ha tudtok meg akkor letszives linket meg dobjatok!;)koszi
hali ha bevagytok jelentkezve adjátok meg a jelszavatokat, meg a neveteket, mert csak 1-2 témát szeretnék lehuzni, arra meg felesleges felregisztrálnom. Elore is nagyon koszi annak az embernek, aki kolcsonzi

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva, hogy havonta, esetleg hetente miket kell már tudnia a babának?

Tudtok ilyen oldalt?

Legjobb válasz: www.babszoba.hu az én kicsim link alatt van olyan, hogy mt tud a baba

http://www.babszoba.hu az én kicsim link alatt van olyan, hogy mt tud a baba
pampers.hu-ra lehet regisztrálni ott küldenek havonta hirlevelet abban -is- benne van. könyvekben is benne szokott lenni pl anya tanits engem meg a babanaplók többségében

Hol találok olyan oldalt ahol, le van írva minden a spanynol igékről és ige időkről?

Legjobb válasz: http://www.e-spanyol.hu/nyelvtan/igeragozas.php

Vedd meg a "Spanyol nyelvtan" címû kis könyvecskét, abban minden ott van. Vagy egy szótár függelékében is ott szokott lenni. Egyébként az elõzõ lista kihagy 2-3 kevéssé használt igeidõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!